2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ben kendimi çok şişmiş hissediyorum bugün dışarı çıkarken dolapta ne varsa giydim çıkarttım oluyo hala kıyafetlerim ama kilo aldığım için piskolojik olarak kötü hissettim:-(

merhaba arkadaşlar ...ohh be nihayet sitemiz gelmiş):)sanırım arıza vardı yada bakım.. bende sizleri merak ediyordum. yeni hamişler hoşgeldiniz.. arkadaşlar bende de kabızlık var . birde sinirlilik:KK43:(nedense çok sinir var üsütümde.. herşey bana batıyor.. benim gibi olanlar varmı??ve ne yapsam bu sinire karşı?:KK43:

cnm sinir bendede arada oluyo boşuna sinirlenip ağlıyorum..bende allaha şükür kabızlık yok çok su içtiğim içinmi bilmiyorum..

evet ya normalde de sinirliyimdir ama iice arttıı.. relax olmam gerek biliyorum ama olamıyorum ya:KK43:ben çok su içemyiroumm midem bulanıyor:KK43:(normlade pek bulantım yok ama su bulandırıyor.. birde yemekten sonra bulantılarım oluyor ara ara:KK43:

ben günde enaz 2 litre su içiyorum o yüzden belkide olmadı kabızlık..su içmeye çalış ama çok önemli su

tmm canım sağol.. içmeye çalışcam ne yapayım belki iyi gelir. dr umda zaten bol sıvı al dedi. teşkler..

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. 5hafta+5 günlük hamileyim...İnsallah haziranın 20 sinde bebişimi dünyaya getirecegim...Çok mutluyum

merhaba 5 haftalık hamileyim bende.... olası doğum tarihi 25.haziran.... sizce ne zaman kalp atışı duyabilirim?

merhaba 5 haftalık hamileyim bende.... olası doğum tarihi 25.haziran.... sizce ne zaman kalp atışı duyabilirim?

ben de seninle aynıyım canım. muhtemel tarihimiz 26 haziran. doktorum salı günü çapırdı beni kese+kalp atışı için. haftaya büyük ihtimalle duyarız sanıyorum

merhaba;
ben de 11.10.08 de öğrendim 5 haftalık anniş olduğumu:-))
çok heyecanlandım çok korktum, çok huzursuz oldum o an. koruyamamaktan, taşıyamamaktan korktum.
şimdi sanırım 7 haftalık. daha bi hazmetmiş gibiyim bebek fikrini ilk zamanlara göre ama yine de risk yani her şekilde.

haftasonu doktora gideceğim, kalp atışlarını duyalım dedi sevgili doktorum.
hayırlısı artık.
bekleyenlere sabır ve dirayet, anne adaylarına da minik mucizelerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. sevgiler....

Kızlar yeni hamişler hepiniz hosgeldınız ıstahlı gunlerınızın kıymetını bılın son 1 haftadır fecı bulantım var ve her sey ınanılmaz kotu kokuyor mutfaga yanasamıyorum ama bunlarda gecıcek ve mınıklerımızı kucagımıza aldıgımızda herseyı unutucaz

cocoshcum niye 2 ayrı başlık var yaaaa hangisine yazcağımı şaşırıyommmmm hı bi de bebişlerinin biri vazgeçmiş sanırım olsun rabbim sağlık versin bi daha yaparsın

Yeni hamişler hoşgeldiniz. Hepimize tekrar tekrar hayırlı olsun.
Bu arada 5+5'im bugün itibariyle. Doktordan geliyorum şimdi. Bebişimi göremedim çoookk minikmiş henüz. Ama kesemizi gördük maşallah. İki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışını duymak ve miniğimi görmek için. Yani 5 hafta kalp atışı duymak ve miniklerimizi görmek için erken sanırım :) Belki vajinal ultrasonda durum değişiyorudur.

özgecim seninle çok yakınız bende pazartesi gittim dr. a hesaplamalara göre 5 + 4 günlük gözüküyordu dr. um 5 haftalık dedi sadece kaseyi görebildik kesede 6 mm di zaten o bile çok ufaktı 10 gün sonra çağırdı bakalım allah hayırlısını versin

özgecim seninle çok yakınız bende pazartesi gittim dr. a hesaplamalara göre 5 + 4 günlük gözüküyordu dr. um 5 haftalık dedi sadece kaseyi görebildik kesede 6 mm di zaten o bile çok ufaktı 10 gün sonra çağırdı bakalım allah hayırlısını versin

hayırlı olsun şekerim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı huzurlu hamişlikler nasip etsin

herkesin bebişi benimkinden büyük yaw benim minişim çom minişşşşş ancak pazartesi görücem allahım nasip ederseeeee canım dr vajinal ult. lamı gördü keseyiiiii:CüvCüv:

cnm benimde 6+2 de görünmdeim şimde 28 gitçem bende salı günü normelmiş cnm sıkmayalım kendimizi g:emir_bebek:

canım senin sat ın kaçtı?Benimkisi 1 eylül.İnsallah 28.de duyarız kalp atıslarını.Sana vajinal bakmışmıydı dr cnm.Benim vajinalde göremedi.Haftaya görürüm dedi.Bir tanıdığımında öyle olmuş 7 haftalıkmış dr vajinal duyamamıs haftaya duyarım demiş şimdi 8 aylık hamile .İkimizde içimizi rahat tutalım:

kıslar benimde mütemadiyen midem bulanıyor ve çok berbat hissediyorum kendimi istifra etmiyorum ama mide yanması bulantısı sürekli var ama biraz yemek yeyince az bişi geçiyo sonra tekrar başlıyor

ayrıca yarın öğlen dr gidicem kalp atışlarını duyarım inş
ayrıca inş bu dr iyidir çünküdr değiştirdim hiç sevmedim ilk drumu off ya nedir benim bu şanssızlığım

Kizlar 5+ 3 üm. Pazartesi günü kese 8 mm. idi..Acayip hizli büyüyor bu afacanlar.O kadar basim dönüyor ki, 3 kasim da cok önemli bir sinavim var calismak hak getire.Allahtan 2 hafta evdeyim de ise falan gitmiyorum bu arada.Napcam ben insallah bebis sans getirir de su son sinavimi da atlatirim.Haftaya persembe doktor amcamiz kalp atislari icin cagirdi bizi, kismtse o zamana 6+ 4 olacak.Hepinizin duacisiyim...Sevgiler...

X