2009 Haziran Anneleri!!

ben de eşime bekle bebeği görünce söleriz dedim ama benim ailem dahil herkese haber vermiş biz 1 senedir uğraşıyoruz allahım nasip etcek hayırlısıyla ben çok güçlüyümdür bebeğimde öyle ben inanaıyorum ban sımsıkı tutunup benimle olacak rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeeee

canım benim, güzel şeyler düşün, gör bak güzel haberler vereceksin pazartesi buradan bizee
dualarım seninle. haber ver bize:Saruboceq::teselli:

canım benim, güzel şeyler düşün, gör bak güzel haberler vereceksin pazartesi buradan bizee
dualarım seninle. haber ver bize:Saruboceq::teselli:

sağol canım inşallah inanıyorum ki allahım nasip edecek c.tesi de randevum var bhcg ye bakıcaz aslında biraz belli olur netice ne olacak eğer artışım ii olursa dış gebelik riskini atlatıcam bakalımm pazartesi de ultrasonda görmeyi beklicez bakalım cumartesi hemen haber veririm muhakkakkkk:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

güzel annişler nasılsınız benim valla hala bulantılarım yok iştahımda yerimde maşallahım var sizler nasılsınız

kızlar tahlilleri özel hastanede yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz.ben bugun yaptırdım 175 ytl verdim.çok fazla gibi geldi bana.sizinde o kadar mı tuttu.?

güzel annişler nasılsınız benim valla hala bulantılarım yok iştahımda yerimde maşallahım var sizler nasılsınız

canım aynen benimde bulantım yok iştahımda yerinde kilo alcam diye korkuyorum sen ne kadarlık hamişsin???

amin canım inş hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.semacım bende pko luyum.hesapladığıma göre 6+3 benm gebeliğim.allahın izniyle haftaya dr a gidicez.ama ben kalp atışını duymadan hala inanamıyorum inş duyarız o mutluluğu yaşarız.benim sat 8 eylül 9 eylülde 744 bhcg 13 eylülde 1000 bende buna takmış durumdayım artışl az ama değer olarak iyi bakalım hayırlısı olsun umarım bi sorum yoktur canım.

kızlar tahlilleri özel hastanede yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz.ben bugun yaptırdım 175 ytl verdim.çok fazla gibi geldi bana.sizinde o kadar mı tuttu.?

canım benim eşim öğretmen bende ondan yararlanıyorum özel hastaneye gidiyorum muayeneücretim 40 lira bu hafta toplam 15 tane falan tahlil yapıldı hiç başka bi ücret ödemedim ayrıca ayda sadce bi kez veriyorum ücreti bölee dedi dr

ama sanırım bhcg 35-40 lira kadar diğer tahlilerle normal heralde:CüvCüv:

canım dr kocatepenin sitesinde yani gebelik org da 2-3 günde bhcg nin %66 dan fazla artması gerekir diyo benimde %80 den fazla artışım var ama dr korkuttu beni takibe aldı bakalım ama sein değer ii canım hiç aklın kalmasın ben bile benimki normal diyorum kendimi avutuyorum rabbim ol dedikten sonra insanlar ilk yaptıklarında testler 30 40 falan çıkıyo benim miniğim çok minik daha yeni yaniii 4 haftalık kadarmış sat a göre daha büyük ama geç yumurtlamaışım dr öle dedi dış gebelik riskini bi atlatsam bayram edecem heeeeeee tam sevindim kursağımda kaldııı:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım ben de öğretmenim.dr bana dün demir ölçümü,seker,tiroit,idrar tahlili vs 6 tane tahlil verdi.dra özel muayenehaneye gidiyorum.her seferinde 100 ytl veriyoruz.tahlilleri baska bir özel hastanede yaptırdım o da 175 ytl tuttu.tüm tahlillerin bu kadar tutması normal mi acaba.böyle giderse batacagız valla.ne yapalım bebiş saglıklı dogsun da yeter ki.giden para olsun.

doğru diosun allah ol dedikten sonra ne olursa olsun olur.seninde maşallah gayet iyi görünüyor sonuçlar.doktorlar genelde hep kötüye yorarlar.hiç kafanı takma canım bak biz sabır edip bebeklerimiz olsun diye elimizden geleni yaptık.onlarda bizi üzmezler inş.geşilmeleri bekliyorum hayırlısıyla.

valla ben bundan sonra kimseye sölemicem aileden falanda kalp atışı duyulunca herkese ancak sölicem allah korusun böle durumlar olabiliyor şimdi korkum ya kürtaj olursam diye((

canım çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve sağlıklı sıhhatli bi şekilde geçirirsin hamişiliğini..Kimseye söylememe konusunda sana katılıyorum, bizde ilk gebeliğimde zil takıp oynadık duymayan kalmadı sonrada bebeği kaybedince herkese açıklama yap, acını tekrar tekrar yaşa çok zor oldu. Hem nazar değmesin kuzucuklarımıza ben bu sefer aileden ve arkadaşlardan bir kaç kişi hariç üç ay olmadan söylemeyi düşünmüyorum. henüz doktora da gitmedim, doktorum sanırım beni strese sokmadan direk keseyi ve kalp atışlarını(tabi görebilirse) görmek istedi. ama ben böle beklerken daha çok gerildimkötükedihüso

sema3455 sanada geçmiş olsun, umut etki bebeğin sana tutunsun ve dileğin gerçek olsun canım..

selam kızlar, bende hamileyim. Kısmetse 28 haziran gibi gözüküyor.:CüvCüv:

kıslar slm kaç gündür sitede sorun olduğundan giremedim
bende anlatayım 13 ekimde dr gittim çok iyi prof dediler neyse muayene etti ultrasonda kese göründü fakat 5+4olması gerekirken4+4 çıktı moralim bozuldu tabi dr hiç açıklama yok deli olcam sonra bana b hcg yaptır dedi tekrar et iki günde bir birde pregesteron testi yaptır dedi
tamam dedim yaptırdım ertesi gün b hcg 4974 çıktı 2 gün sonra12818 çıktı dr aradım tamam senin haftana göre normal dedi
fakat benim kahverengi akıntım vardı dr gittiğimdede gördü kendisi fakat hiç bişi vermedi sadece ilşki olmasın dedi o kadar nasıl sinirlendim anlatamam
ardından bir dr tanıdığımız vardı afyonda kendisi onu aradım o bana prolüton iğne verdi 2 gün arayla yaptırdım şükürler olsun geçti

ayrıca bu gittiğim dr kongreye gittiği için telinide açmıyor ya o kongredeyken ben düşük ypmış olsaydım ya hiç ne biçim iş bu nefret ettim bu dr dan ayrıca sekreterine dedim düşük tehlikem var bişi de vermedi şimdide kongrede ne yapıcam ben dedim
sekreterin dediğine bakın düşüklerde doğumlarda kongrelerde olacaktır dedi sinirimden çıldırdım
ayrıca yarın yeni bi dr gidicem inş bu iyi olur yoksa dr stresinden ne yapıcam bilmiyorum

cnm benimde 6+2 de görünmdeim şimde 28 gitçem bende salı günü normelmiş cnm sıkmayalım kendimizi g

hayırlı olsun canım
benim de 20 haziran gözüküyokaydirigubbakcemile2

sağol canım seninde hayırlı olsun. Ben daha hiç doktor kontrolüne gitmedim. Randevum yarın inş. kesyi görürüz de bir problem çıkmaz. sen gittin mi doktora hiç?

kızlar benimde iştahım yerinde valla hiç bulantım falan yok. KAsıklarımda batmalar var. Bİr de belim ağrıyor. Mide bulantısı için henüz erken sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…