2009 Haziran Anneleri!!

iyi canım değerin tekrarla yine artarsa sorun yok allah tamamına erdirir inş.
allah tamamaına erdirsin canım benim şuan bulantım hiç yok hiç olmadıda 6+5imm bilmiyorum nasıl başlarsa öyle gider diyolar inş hiç olmaz
canım geçmiş olsun inş herşey yolunda gider canım kalp atışı 7. haftadan itibaren atar diyolar rahat ol
allah tamamına erdirsin canım
ayrıca dr um mutlaka günde 3 defa folic plus ı kullanacaksın dedi.Normalde hamilelikten 6 ay önce başlamak gerekiyordu ama ben başlamamıstım
6 ay değil canım 3 ay önce başlamak lazımmış ben 3ay öncesinden başlamıştım zaten :CüvCüv:

hoş geldin tatlımm çok ii canım yükseliyor bak değerin endişelenme kafana takılcak bişey yok benim tam regl günüm 3 ekimde yaptırmıştım o zman 120,4 idi birdaha 8 ekimde yaptırdım o zmanda 1257 olmuştuu.seninkide güzel yanii.

Bizde burdayiz ..SAT 13 eylul..umutla bekliyoruz kavusmayi...herkese saglikli bir hamilelik dilerim...

mrb arkadaslar bugün bende ilk defa dr gittim.ultrasona girdim kesemı gördüm.hafif kansızlık çıktı.benımde kafama takılan şey.dr dedımkı folıc plus kullanıyorum çok az kaldı tekrar yazarsanız iyi olur dedım son 6 aydırda zaten kullanıyordum dr da yok yazmıcam artık folık asıdınde fazlasınnda zarar olduğu düşünülüyor kullanma yeter dedı anlamadım acaba hangisi doğru offf kafam karıştı ya napayım ben şimdi.sadece bulantı hapı verdı her ihtimale karşı bulantın baslarsa dıye.baskada bişey vermedı 10 sonra gel dedı.siz neler kullanıyorsunuz drnuz ne verdi?normalmı bu şimdi?

Mrb.kızlar bende c.tesi günü 5+5 ken gittim doktora.Vajinal bakmadı karından baktı gerekli olmadıkça vajinal bakmam dedi.Keseyi gayet net gördük boyunu ölçtü boyuna göre 6 hafta dedi.Bebek görünmedi ama kesenin içinde beyazlıklar vardı doktor onların bebeğin geliştiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Kalp atışını sordum vardır şuan alttan baksak duyarız ama gerek yok dedi.Haftaya tekrar çağırdı.Bide bizde eşimle kan uyuşmazlığı var.Bende hamile olduğumu öğenmeden 2 gün önce kahverengi leke gelmişti bundan dolayı kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyomuş biraz geç kalmışın ama gebelik küçükken kanama olmuş çok etkilemez dedi ama yinede kan uyuşmazlığı iğnesi oldum.Bana herhangi bi hap vermedi bebeğin canlılığını görelim bütün testler ve haplar ondan sonra dedi.Bide bende hala belirti yok yine korku içindeyim hamile gibi hissedemiyom kendimi.Ayrıca ben çok dikkat etmiyom unutuyorum hamile olduğumu ondan da korkuyorum.İnş.bu C.tesi kalp atışlarını da duyarım.

Bu arada yeni gelen arkadaşlarında bebişleri hayırlı olsun.
Bebeklerini kaybeden arkadaşlarda inş.en kısa zamanda yeni bebişlerle geri dönerler.

Allah inş.hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bi şekilde inş.hamileliklerimiz devam eder.

Kızlar aşermeniz başladı mı? Ben açılışı yaptım sanırım, pazar sabahı saat 8'de ağzımda lahana dolması tadıyla uyandım!!!

yok canım ben de aşerme yok henüz, zaten oburdum hala oburum fark yokcokacimcoook

canım kaçıncı haftandasın?

kızlar günaydın allahıma şükür ağrılarım ve o kanama denemicek pembe akıntılarım allahın izniyle tükendi şimdi geriye bi tek bhcg yükselmesi ve keseyi görmek kaldı kızlar kese karından kaç haftalıkken görünür benim kanamam sanırı vajinal ultrasondan oldu dr uma böle bakmayalım dedim ben sana 4ncü aya kadar böle bakcam işine glirse deditepkili bi şekilde bende yarın veya cumartesi başka dr a gidicem bakalım

canım benim günaydın. çok sevindim gelişmeleree:teytey:
doktorunun tarzı kötüymüş hakikaten ama vajinal ultrasondan kanama olmaz canım. güvendiğin bir doktora gitmelisin öncelikle.
benim bugün 4+6. haftaya yani 5+4 de doktorum çağırdı, keseyi de kalp atışlarını da görürüz dedi. tabi inşallah olmazsa tekrar çağırır herhalde. ben gerçekten kendisine çok güveniyorum, sormadım bile vajinal mı bakacak karından mı diye. nasıl bakılması gerektiğini benden daha iyi biliyordur ve en sağlıklı şekilde bakar zaten. sen de ltf stres yapma canım. ama ters lafları çekmek zorunda değilsin tabi ki. başka doktor bakardım ben de olsam

canlarım bende 7+5 gözükmesi gereken bebek ve kese 5+5 gözülktü yolk sac ve bebek mevcut ama 5+5 olduğu için kalbini göremedi.. aranızda yada etrafından hiç duyan var mı böyle bişeyi paylaşırsa sevinirim. eğer pazartesi kalp atışı duyulmazsa sonu sanırım kötü olucak allah korusunn

canım ben tam zamanını bilmiyorum malesef pko lu olduğum için yumurtlamam belli olmuyo yani reglim de hep gecikir kan tahliline göre 2buçuk haftalık yani normal bi kadında 4 haftalık gibi dedi dr bhcg pazartesi 188 çaramba 335 çıktı az artmış dedi dış geeblik olabilir sancıların artarsa dedi ama allahıma şükür tüm negatiflikler tükendi rabbim nasip ederse bende pazartesi görmeyi bekliyorum ama yarın dr a gidiyorum ve evet değiştiriorum bi dr adayım var tel açıp ultrasonu karından yapıyomu diye sorcammm

canım bence seninki erken döllenme bak keseyide görmüşsün bence 1 hafta sonra kalbini duyarsın canım allahın izniyle hiç endişlenem rabbim yavrularımızı bağışlasın:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım bence seninki erken döllenme bak keseyide görmüşsün bence 1 hafta sonra kalbini duyarsın canım allahın izniyle hiç endişlenem rabbim yavrularımızı bağışlasın:CüvCüv::ecrin_bebek:

inşallahh canm allah razı olsunnn amin inşallahh herkesinn bebeğini allah korusunnn:1hug:

bendede şöyle oldu...7+3 lük olması gerekirken 6+5 çıktı...ama doktorum sorun yok dedi..

kızlar bende uzun zamandır giremiyorum nete uzak kaldım baya ama bu sürede hamiş kaldım inşallah bende haziran annesi olacagım bugun itibariyle 7 hamişim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

kızlar ben heycandan yanlıs yazmısım bugun itibariyle 7 haftalık hamişimmm

günaydın sizlerede bende allah nasip ederse hamişim ama dış gebelik riskim var cumartesi belli olcak sevinemedi bile doğru dürüst dua edin nolurrrr dr ancak pazartesi görürüz bi sorun yoksa dedi çok küçükmüş yavrum daha çok erken yakalamışızzzzz nolurrrrr dua edinnnn bende pazartesi size müjde verebileyimmmm

valla ben bundan sonra kimseye sölemicem aileden falanda kalp atışı duyulunca herkese ancak sölicem allah korusun böle durumlar olabiliyor şimdi korkum ya kürtaj olursam diye((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…