- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
iyi canım değerin tekrarla yine artarsa sorun yok allah tamamına erdirir inş.merhaba arkadaslar bır gun gelıp bende yazacakmıydım bu sayfalara hep hayal gıbı gelırdı ama vee bende hazıran anne adayıyım rabbım saglıcakla kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah.henuz küçüğüz cok 2-3 haftalık olduk. dr um ıkı hafta sonra kalp atısını ve keseyı görmek ıcın cagırdı heyecanla o gunu beklıyorum....bu arada ben 2 gun önce ögrendım degerım 214 cıktı cokmu düşük arkadaslar dr testı tekrarlayalım falanda demedı merak ıcındeyım...
allah tamamaına erdirsin canım benim şuan bulantım hiç yok hiç olmadıda 6+5imm bilmiyorum nasıl başlarsa öyle gider diyolar inş hiç olmazMerhaba arkadaslar , ilk önce tüm anne adaylarina saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatlar diliyorum.
Ben 5 haftalik hamisim. Pazartesi günü gördü doktor keseyi, kismetse haftaya persembe kalp atislari icin gidecegiz tekrar. Cok heyecanliyim. Ben hamile oldugumu 4. günden hemen anladim, o günden beri basim dönüyor ama mide bulantim yok.Benim durumum da olan var mi? Sonradan mi gelir yoksa bulnati? Umarim hic olmaz.Sevgiler
canım geçmiş olsun inş herşey yolunda gider canım kalp atışı 7. haftadan itibaren atar diyolar rahat olkızlar selam kaç gündür sayfalar birikmiştir diyodum aklım burdaydı ama sorun varmış meğer.hafta sonu malum siteye giremedim.pazartesiden beri de düşük ihtimaliyle hastanede yatıyodum kanamam vardı hala devam ediyo ama rapor aldım evde yatıyom hiç kalkmadan bir de bebeğin kalp atışlarını duyamadık dr. pek iç açıcı konuşmadı o kadar korkuyom ki bişey olcak diye günlerdir ağlamaktan mahvoldum.6 haftada kalp atışı duyulmayan var mı
allah tamamına erdirsin canımselam kizlar ben de hamileyim daha doktora gitmedim ama hamileyim internetteki gun hesaplamasina göre 24 haziranda dogum olacak tarihim. hayirlisi diyorum su an 5 haftalik hamileyim 7 haftalikken doktoruma gidecegim. insallah buradan yazisir bilgi alisverisi yapariz sizler nekadarliksiniz ayni zaman olan varmi
6 ay değil canım 3 ay önce başlamak lazımmış ben 3ay öncesinden başlamıştım zaten :CüvCüv:ayrıca dr um mutlaka günde 3 defa folic plus ı kullanacaksın dedi.Normalde hamilelikten 6 ay önce başlamak gerekiyordu ama ben başlamamıstım
kızlar ben aranıza yeni katıldım üçgün önce öğrendim hamiş:CüvCüvlduğumu adetimden geciktikten sonra 4gün degerim148di onusan iki gün sonra (yani bugün) 436 nasıl sizce?? umarım hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri
hoş geldin tatlımm çok ii canım yükseliyor bak değerin endişelenme kafana takılcak bişey yok benim tam regl günüm 3 ekimde yaptırmıştım o zman 120,4 idi birdaha 8 ekimde yaptırdım o zmanda 1257 olmuştuu.seninkide güzel yanii.