2009 Haziran Anneleri!!

kızlar selam kaç gündür sayfalar birikmiştir diyodum aklım burdaydı ama sorun varmış meğer.hafta sonu malum siteye giremedim.pazartesiden beri de düşük ihtimaliyle hastanede yatıyodum kanamam vardı hala devam ediyo ama rapor aldım evde yatıyom hiç kalkmadan bir de bebeğin kalp atışlarını duyamadık dr. pek iç açıcı konuşmadı o kadar korkuyom ki bişey olcak diye günlerdir ağlamaktan mahvoldum.6 haftada kalp atışı duyulmayan var mı

cnm ben 6 bitti duyamadım doktor bişey olmaz geç kalmışsın dedi vede o hafatda duyamayan çok kişi var vajinalden duyuyo duyanda

slm canım benim hepimizinki hayırlı olsun ben bu bebişi 1 senedir bekliyom valla. kaydirigubbakcemile2

cnm allah herkese naisp etsin biz 3 ay bekledik haziranda evlendim inş 6 haziran gibi bebişimi kucağıma alcam

cnm 7+4 oldum maşallahım var 1 kilo yakında aldım olsun sağlıklı olsunda bebişler
bende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlar

bende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlar

cnm kabızlık yokta benimde karnım şiş kendinize iyi bakın annişler hepizni öptüm

kızlar kabızlık hamileliğin başında çok normal gaz da oluyo benim önerim süt için bol bol bağırsakları çalıştırır içinede biraz bal hem direnç için faydalı hem bebek için hemde bağırsaklar için sabah uyanınca içebiliyosanız ne ala ben fayasını görüyorum daha erken ama

bende kaysı kurusu yiyorum bide doktorumada sordum oda şurup verdi içsemmi içmesemmi kaarsız kaldım

kızlar hamilelikte yeşil cayın zararı olurmu acaba bilen varmı??

canım bence dr una danışmadan bitki çaylarını tüketme derim ben ilk kontrolde sorarsın ya da için rahat ederse tel aç sor bi ama kuru kayısı incir olabilir bol su da iyi gelir cicim

kızlar bol bol sıvı tüketmemiz gerek bu zamanlarda.doktorum üstüne basa basa söyledi en iyi sıvı da su içelim.

ewet ya banada demişti su iç bol bol diye ama cok içincede midem bulanıyor bu arada kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız????

ben 71 kiloyum pko lu olduğum için vermeye fırsat kalmadan allahıma bin şükür hamişim boyum 1,65

hmm bende 60 kilo ile hamile kaldım doktorumda ayda 1 kilo diyor ama bilemiyorum nasıl az kilo alcaz ya cok kilo almak istemiyorum

hmm bende 60 kilo ile hamile kaldım doktorumda ayda 1 kilo diyor ama bilemiyorum nasıl az kilo alcaz ya cok kilo almak istemiyorum

canım ben bebeğimi sağlıklı bi şekilde dünyaya getiriyim de kiloları nasıl olsa veririm başka bişe istemiyom rabbimden :nazar:

canım sende çok takma kafana canın ne çekiyosa abartmadan azar azar yeeee:nazar:

canım benim belim ağrıdı oturmaktan azıcık uzanayım öptüm seni kendine ii bak

X