kızlar merhaba bende haziran anne adayıyım ama biraz sorunlu bi adayım dış gebelik olabilir dedi dr um ilk bhcg 188(pazartesi) bugün ise 335 dr artmış ama biraz daha artsa sorun yokru dedi bi de dünden beri akıntım pembeleşti dr ilaç verdi
ben pko lu olduğum iiçin yumurtlamam belli değil yani benim bebişim daha çok küçük çünkü 48 50 52 günlerde 1 regl oluyorum sat 8 eylül ama bu aralar reg olmam gerekiyo dr ort 2,5 haftalık dei yani sat a göre 4 haftalık pazartesi keseyi görmeyi umut ediyoruz cumartesi tekarar kontrol var bhcg değeri için allah korusun dış gebelik olamsın diyeeee
sizin dr lar vajinal ultrasonlamı bakıyolarrrr benim bu pembe akıntım usg den sonra oldu yaaa
kızlar cevap verirseniz çok sevinirim dua edin bana allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın sağlıklarıyla beraber inşallah tam 1 senede yapabildim ben meleğimi çok sitedim onu çok uğraştımmm
bence değerin kötü değil üme kendini iyi düşün.. inş herşey yolunda gider ben vajinal istemediğim için hala gitmedim dr ama kan değerlerim iyi ilk 77 sonra 272 sonra 2876 çıktı inş senin bidahakine dahada yükselir. yat kendine dikkat et bu dönem
canım bu değerler gün aşırı çıkan sonuçlarmı yoksa düzensiz aralıklarlamı??????
kızlar merhaba bende haziran anne adayıyım ama biraz sorunlu bi adayım dış gebelik olabilir dedi dr um ilk bhcg 188(pazartesi) bugün ise 335 dr artmış ama biraz daha artsa sorun yokru dedi bi de dünden beri akıntım pembeleşti dr ilaç verdi
ben pko lu olduğum iiçin yumurtlamam belli değil yani benim bebişim daha çok küçük çünkü 48 50 52 günlerde 1 regl oluyorum sat 8 eylül ama bu aralar reg olmam gerekiyo dr ort 2,5 haftalık dei yani sat a göre 4 haftalık pazartesi keseyi görmeyi umut ediyoruz cumartesi tekarar kontrol var bhcg değeri için allah korusun dış gebelik olamsın diyeeee
sizin dr lar vajinal ultrasonlamı bakıyolarrrr benim bu pembe akıntım usg den sonra oldu yaaa
kızlar cevap verirseniz çok sevinirim dua edin bana allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın sağlıklarıyla beraber inşallah tam 1 senede yapabildim ben meleğimi çok sitedim onu çok uğraştımmm
hıııı benim dr evhamlı o zaman bi haftada 3 kat artmış seninkide beni boşunamı korkutuyo ne hep böle yapıyo zaten cuma başka bi dr a daha gitmeyidüşünüyorum karından ultrason yapan bi dr a
arkadaşlar öncelikle sitenin açılmasına çok sevindim....
bende cumartesi doktora gittim ilk defa ,7+3 iken...Allah"a binlerce şükürler olsun hem keseyi bebişi gördük..kalp atışlarınıda dinletti...o kadar mutlu oldumki....o kadar mükemmel bir şeyki bu...ağlamamak için zor tuttum kendimi...
ya birde şunu anlayamdım doktorlar neden vajinal ultrason yapıyorki,normal ultrasonla herşey o kadar nettiki bebekte kesede gayet belirgindi.... zaten vajinal ultrason yapacak olsaydı yaptırmayacaktım....sonrada fotoğrafını çekip verdi bizde bebiş albümü yapıyoruz bebeğimizin ilk fotoğrafı diye koyduk.....
doktorum çiğköfteyi yasakladı...çiğ etteki bakteriler bebeğe zarar verebilir diye...artı dar kıyafetleri yasakladı...ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum,iyi ama özel hastane ve onca hastadan dolayı kişi başına ayırabileceği süre çok az...ve özel muayehaneside yok....ben daha fazlasını istiyorum sanırım...
çok güzel demek gördün bebişini nasıldı peki görüntü neye benziyodu..erken gidince dr göremezse vajinalden bakıyo galiba bende 7+5 oldum paartesi gitcem bende inş bende görürüm..eğer dr ilgili kafanda soru işareti varsa değiştir bence için rahat etsin
ya kese gayet belirgin zaten bebişte ne bileyim iri başlı bir küçük bir solucan gibi geldi bana...biz görüntüyü izlerken eşimle , doktor ışıkları kapattı güm güm diye periyodik sesler gelmeye başladı,bende ultrason cihazından geliyor sandım...doktor bebeğinizin kalp atışları deyince inanamadım....o ses kulağımda çınlıyor...bence sende gidersen herşeyi net görebilirsin pazartesini beklemene gerek yok...
ay çok güzel bir duygu dimi allah biede nasip etsin..pazartesi gününe randevu aldım daha netleşir işte ozamana görürüm inş..:Saruboceq:
Kızlar ben en son 24 eylülde adet gördüm.İdrar testi ve kan testi yaptırdım ama kan testi idrar testi gibiydi yani değerimi bilmiyorum ikisi de pozitif çıktı ve benim adetim geçeli 1 gün oldu
ay ben yanlış okumuşum seninki 3 günde 3 kat artmış normal yani benim ki 2günde 2 katdan az arttığı için dr acaba dedi??? bakalım cumaya belli olur artış ne durumdaaa