Kızlar, doktora giden arkadaşlar benim doktorum gayet güzel iligleniyor, başka kullndığım ilaçlarım var onları soruyor, bebişime baktı, gördüm kalbinin attığını, bir arkadaşım var onun doktoru önce tansiyonunu ölçüyormuş, kilosunu tartıyormuş, benimki hiç öyle şeyler yapmıyorama güzel iligleniyor , bunlarda önemli ama değilmi
Kızlar, doktora giden arkadaşlar benim doktorum gayet güzel iligleniyor, başka kullndığım ilaçlarım var onları soruyor, bebişime baktı, gördüm kalbinin attığını, bir arkadaşım var onun doktoru önce tansiyonunu ölçüyormuş, kilosunu tartıyormuş, benimki hiç öyle şeyler yapmıyorama güzel iligleniyor , bunlarda önemli ama değilmi
Naz satlarımız aynı sanırım, benim de muhtemel doğum tarihim 20 Haziran. Bugün "sen geldin ruhuma" okudum. Ne güzel yazmışsın hislerini. Aynı şeyleri yaşamışız, çok ağlattın beni zaten durmadan gözlerim doluyor,duygusalım sanırım bu aralarİnşallah bebişlerimiz sağlıklı doğarlar. :Saruboceq:
Ayy evet aynı gün doğacaklar inşallah. Ben dayanamayıp gittim doktara ama vajinal ultrason istemediğim için aynı şekilde haftaya çağırdı beni de. :1rolleyes:benim sat 13 eylül canım..bilgisayardahesaplayınca 20'si çıktı henüz doktoruma gitmedim, haftaya perşembe gel dedi..yazımı beğendiğin için sağol, gönlümden geçenlerdi hatta dediğin gibi bir çoğumuzun gönlünden geçenler... Ne güzel bebişlerimiz -kısmetse-aynı gün doğacaklar bu aradagamyoncuiremsu
canım benim ben gecen sene yıne aynı ayda hamileydim o zaman cok stresliydim 5 haftalıkken kahverengı lekelenme olmustu gece acile gittik asistan doktor bile değil vajinal muayene yaptı hemde çook acıtarak kalp atışlarını duymuştum.rapor da vermedi gerek yok dedi.Bende sabah okula dönüştede alışverişe gittim elimde ağır posetler vardı eve geldim kanamam geldi dr gittik kalp atışlarını duyamadı kürtaj odasına gir dedi sırf para alabilmek için hepsi bahane.bende eve geldim aşırı arım oldu sonra parça parca düştü hiç anlamadımbaşka dr ultrasonla baktı 3 gün sonra parça kalmamış dedi.Bence kürtj olma 6 haftalıktan önceyse yinede sen bilirsin.
canım çok üzüldüm. beni de listeden çıkarabilirsiniz. hcg'm 2 gün önce 86 idi. bugün 60 çıkmış. dün de kanamam başladı. herkesin başına gelebiliyor. ama yine de moralim çok bozuk. durduk yerde ağlamak istiyorum. umarım kalanların hamilelikleri yolunda gider. hoşçakalın.
benim de bugün kanamam bayaa artmıştı, regl oluyo gibiyim. bel ve karın ağrısı da var. 5+5 idi bugün. henüz kendime doktor bile bulmamıştım. özel tıp merkezine gitmiştim gebelik testi için. hcg de 86dan 60a düşünce zaten ümidimi kaybettim. ama içimde bi şey kalır, zarar verir falan diye zekai tahir de sorunlu gebelik klinik şefi nuri danışman'ın muayenehanesini aradım. telefonda konuştuk, ben randevu almak istedim. doktor "gelmene gerek yok, kendi kendi düşer zaten. atarsın 1 hafta 10 gün içinde. eğer olmazsa öyle gel" dedi. yani ben de sana katılıyorum. bu kadar küçükken kürtaja gerek yok. hep tecrübe oluyo bunlar. tabi ben her halükarda kanamam bitince kontrole gideceğim. bi şey kalmış mı diye. umarım herşey yolunda gider.
bu arada iyi dilekleriniz için de hepinize teşekkür ederim kızlar.
yok canım görmedin sandımda cvplamışın sağol tatlımsana cevap yazdım bitanem baska seylerdemi yazdın
canım senin geçirdiğin kimyasal geblik oluyor bende geçen sene mart ayında geçirmiştim.kısaca anlatayım sana o zman biz bebk düşünmüyorduk eşimle ama kazayla olmuş demekki.10 gün regl olmadım olmayınca doktora gttm bhcgm 29,32 idi iki sonra bidaha yaptırdım 14,29 ve iki gün sonra birdaha yaptırdım son olarak ta 1 ve hemen ertesi gününe regl oldum kanamamla birlikte düştü.bu gebeliğin sebbei ise şuymuş:yumurtlamanın son dönemine gelmiş ilşki ve sağlıksız bir döllenme olduğu için değerlerin düşmesiyele gebelik sonlanırmış sonlanmasa ise özürlü bebk dünyay gelirmiş bunun için düşmesi çok ii demişti doktorum bana onun için sende hiç üzülme ben üzülmemiştimm sağlıksız olcağına olmasın daha ii dimi canımcanım çok üzüldüm. beni de listeden çıkarabilirsiniz. hcg'm 2 gün önce 86 idi. bugün 60 çıkmış. dün de kanamam başladı. herkesin başına gelebiliyor. ama yine de moralim çok bozuk. durduk yerde ağlamak istiyorum. umarım kalanların hamilelikleri yolunda gider. hoşçakalın.
ben bugün gittim doktora 5+5 im kesemi karından ultrasyonla gördüm canım 9mm dediii banaarkadaşalr öyle çok üzüldümki, Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıklı , güzel bebişelrinizi en yakın zamanda kucağınıza alırsınz inşallah
Ben internetten bakıyorm, bu hafta 9-11mm. olması gerekiyormuş ama benim küçüğüm 5,2 mm çıktı ultrasonda , 28 ağustos s.a.t. neden bişey mi var acaba ,sizin durumunuz nasıl
herkese çok geçmiş olsun kızlar.benimde 5+3 gebeliğim.belim dünden beri ağrıyo.bugünde hafif hafif ağrıdı.doktorumu aradım telaşlanmana gerek yok olabilir dedi.sizde de varmı ağrı cevaplarsanız sevinirim.
pardon 5+6 yımmmm kesem 9mm