2009 Haziran Anneleri!!

ne güzel kalp atışlarını duydun demek bende randevumu aldım pazartesi gidiyorum inş herşey yolunda gider.. senin bebişin ne kadarlıkken duydun kalbini bide vajinalmi baktı normalmi

dün gittim 6+5 tim, duyuldu, zaten 5 haftadan itibaren duyuluyormuş, vajinadan çubuk şeklinde ultrasonla baktı, biraz zor oluyor ama daha küçük karından görünmez dedi, birde benim düşük riskim var ,üç ay dolana kadar ilişkiyi yasakladı, ama beslenme listesi vermedi, kiloma bakmadı niye acaba, benimde aklıma gelmediki heyecandan

canım ne güzel işte kalp atışalrını duymuşsun.. boyutlarına takılıpda strese girme.. inş bizde sağlıkla görürrüz kalp atışını.. geç döllenme diye bişey yvar.. beşkie geç döllnemedir.. dert etme..

benim sat 13 eylül canım..bilgisayardahesaplayınca 20'si çıktı henüz doktoruma gitmedim, haftaya perşembe gel dedi..yazımı beğendiğin için sağol, gönlümden geçenlerdi hatta dediğin gibi bir çoğumuzun gönlünden geçenler... Ne güzel bebişlerimiz -kısmetse-aynı gün doğacaklar bu aradagamyoncuiremsu

ben vajinalden çok korkuyorum bide ben hiç alttan muayne filanda olmadım çok çekiniyorum .. mecbur kaçış yok bundan galiba bebeğimi göriyimde ne olursa olsun ..

ben de çok korkuyordum ama zorda okadar kötü değil vajinanın girişinden çubuk ultrasonla bakıyor bir dakika sürüyor o kadar, ona bakarsan ilk gece daha zor oluyor :)

bişey sorcam saça kına koyulurmu hamileyken boya yasak ya kınanın zararı olurmu

Ayy evet aynı gün doğacaklar inşallah. Ben dayanamayıp gittim doktara ama vajinal ultrason istemediğim için aynı şekilde haftaya çağırdı beni de. :1rolleyes:

benim de bugün kanamam bayaa artmıştı, regl oluyo gibiyim. bel ve karın ağrısı da var. 5+5 idi bugün. henüz kendime doktor bile bulmamıştım. özel tıp merkezine gitmiştim gebelik testi için. hcg de 86dan 60a düşünce zaten ümidimi kaybettim. ama içimde bi şey kalır, zarar verir falan diye zekai tahir de sorunlu gebelik klinik şefi nuri danışman'ın muayenehanesini aradım. telefonda konuştuk, ben randevu almak istedim. doktor "gelmene gerek yok, kendi kendi düşer zaten. atarsın 1 hafta 10 gün içinde. eğer olmazsa öyle gel" dedi. yani ben de sana katılıyorum. bu kadar küçükken kürtaja gerek yok. hep tecrübe oluyo bunlar. tabi ben her halükarda kanamam bitince kontrole gideceğim. bi şey kalmış mı diye. umarım herşey yolunda gider.
bu arada iyi dilekleriniz için de hepinize teşekkür ederim kızlar.

slm kızlar ben geldim doktorum kanamam oldu diye bir haftalık rapor vermişti buarada salı günü bebeği gördük kalp atışınıda hafif görüorum ama haftaya netleşir dedi bakalım allah büyük inş

kızlar en ufak bişeyde hemen gidin doktora benimki kahverengi akıntıydı aklınızda olsn allah korusun ..

asimocum hiç üzülme doktor bana dedi ki eğer düşecekse düşsün zaten genetik bozukluğu varsa bebeğin vücut atar dedi. allah inş sağlıkla bir daha meleğine kavusmanı sağlar

herkese çok geçmiş olsun kızlar.benimde 5+3 gebeliğim.belim dünden beri ağrıyo.bugünde hafif hafif ağrıdı.doktorumu aradım telaşlanmana gerek yok olabilir dedi.sizde de varmı ağrı cevaplarsanız sevinirim.

beni allaha şükür ne ağrım var ne bulantım inş olmaz... sadece kilo alıyorum:-(

Canim Allah daha hayirlisini verir insallah. Duana amin...

Sana da çok geçmiş olsun, inşallah bu acılar bir daha yaşanmaz gerçekten çok zor,
Ben bugün bir umut başka bir doktora gittim maalesef aynı şeyleri söyledi oda ve mutlaka kürtaj olmalısın biran önce, vücudunda kalmasın tehlike dedi ve bu dr annemin hem 20 yıllık doktoru hemde bu işin üstadlarından yani, bu nedenle c.tesi kürtajımı yaptırıcam.

sana cevap yazdım bitanem baska seylerdemi yazdın
yok canım görmedin sandımda cvplamışın sağol tatlım
canım senin geçirdiğin kimyasal geblik oluyor bende geçen sene mart ayında geçirmiştim.kısaca anlatayım sana o zman biz bebk düşünmüyorduk eşimle ama kazayla olmuş demekki.10 gün regl olmadım olmayınca doktora gttm bhcgm 29,32 idi iki sonra bidaha yaptırdım 14,29 ve iki gün sonra birdaha yaptırdım son olarak ta 1 ve hemen ertesi gününe regl oldum kanamamla birlikte düştü.bu gebeliğin sebbei ise şuymuş:yumurtlamanın son dönemine gelmiş ilşki ve sağlıksız bir döllenme olduğu için değerlerin düşmesiyele gebelik sonlanırmış sonlanmasa ise özürlü bebk dünyay gelirmiş bunun için düşmesi çok ii demişti doktorum bana onun için sende hiç üzülme ben üzülmemiştimm sağlıksız olcağına olmasın daha ii dimi canım
ben bugün gittim doktora 5+5 im kesemi karından ultrasyonla gördüm canım 9mm dediii bana

bende ağrı sancı ve allaha şükür hiç lekelenmem ve kanamam olmadı canım

son adet tarihine göre 5+6yım canm son reglm 5 eylüldü. keseyi gördüm kalp atışını 10 gün sonra gel dediii bana

birde bi kaçtanede kanla ilgili testler yaptııı hepside normal çıkmışşş bugün bana doktorda yapılanlar bu kadardı kan sayımlarıyla ilgili bişeylerdi testler canım 3 tüp kan verdim ve yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…