hihoyyyt evet canım gebelik takviminden anlamıştım, günlerimizde aynı zaten..tosbaa benim de muhtemel doğum tarihim 26 haziraannhihoyyyt
ay çok güzell bende çok isterim ikiz olsunlar diye, ama pek şansım yok sanırım...şimdi benim 12.gün değerim 420, yani epey yüksek. kime söylesem ikiz diyokaydirigubbakcemile5
(3 embriyo yerleştirilmişti bu arada, 3 bile olma ihtimali var)
doktorum ise %51 ikiz, %49 tek dedi, fazla ihtimal vermedi yani.
biz ikiz de olsa çok isteriz. sağlıklı sıhhatli doğsun da
Canım bende 12 haftalık meleğimi kaybettim, kalp atışları durmuştu. :1no2:Emin ol aynı korkuları yaşıyorum.Ama şu anda önümüzde açılan tertemiz bir sayfa. :teytey:Ne kendimizi ne de meleklerimiz strese sokmayalım. Herşey çok güzel olucak ve sağlıkla kucaklarımıza alıcaz meleklerimizi inşallah. :Saruboceq:
oho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse
oho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse
Hoşgeldin güzel kız a.s.oho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse
Beni listeden çıkarabilirsiniz, bebeğimi kaybettim dün gece...
Benden size bir tavsiye, kanamalarınızı asla hafife almayın
Ben belki de dr'umun kurbanı oldum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, zaten 2. aşılamada olmuştu bakalım ne zaman tekrar hamile kalabileceğim
Bugün başka bir dr'a daha gideceğim c.tesi de kürtaj olacağım
Dr bana kromozom bozukluğu olabilir dedi
Daha önce düşük yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz? Kürtajdan sonra adet siklusu hemen normale dönebiliyor mu, birde dr'unuz düşük sebebini araştırmı mı test filan, merak ediyorum sebebini,yada bu konuyla ilgili başka bildikleriniz varsa, birde şiddetli ve uzun süreli ağrılar mıydı kanama ne şekildeydi gibi şeyler...
seni tebrik ederim merit.bende 10 gün önce aşılama yaptırdım yani hamile olabilirim ama çok korkuyorum 4.haftadan önce test yaptıramıyorum.acaba senin kan testi sonucun ne çıktı.bana yardımcı olursan çok sevinirim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, zaten 2. aşılamada olmuştu bakalım ne zaman tekrar hamile kalabileceğim
Bugün başka bir dr'a daha gideceğim c.tesi de kürtaj olacağım
Dr bana kromozom bozukluğu olabilir dedi
Daha önce düşük yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz? Kürtajdan sonra adet siklusu hemen normale dönebiliyor mu, birde dr'unuz düşük sebebini araştırmı mı test filan, merak ediyorum sebebini,yada bu konuyla ilgili başka bildikleriniz varsa, birde şiddetli ve uzun süreli ağrılar mıydı kanama ne şekildeydi gibi şeyler...
hoşgeldin güzel kııızz hihoyyytoho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse
arkadaşalr öyle çok üzüldümki, Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıklı , güzel bebişelrinizi en yakın zamanda kucağınıza alırsınz inşallah
Ben internetten bakıyorm, bu hafta 9-11mm. olması gerekiyormuş ama benim küçüğüm 5,2 mm çıktı ultrasonda , 28 ağustos s.a.t. neden bişey mi var acaba ,sizin durumunuz nasıl