Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde bi kaçtanede kanla ilgili testler yaptııı hepside normal çıkmışşş bugün bana doktorda yapılanlar bu kadardı kan sayımlarıyla ilgili bişeylerdi testler canım 3 tüp kan verdim ve yaptılar
çok sağol derinden.işten çıktıktan sonra kan testi yaptırdım ve merakla sonucu bekliyorum.:Saruboceq:merhaba canım heyecanını anlıyorum bende ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür.umarım sende iyi sonuç alırsın ve bizim gibi haziran annesi olursun.
Kizlarbende dr dan geldim şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk hayirlisi inşallah
çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna kalp atışlarını duyabildinmi
SAOL CANIM BİZ 5+5 DE DUYMUSTUK AISLARI AMA YAVASTI O YÜZDEN BUGÜN yine gittik artmış dedi hersey yolunda dedi ama ben 4 ay önce hersey yolundayken 15 haftalık bebeğim in karnımda öldüğünü öğrenmiştim o yüzden bu sefer biraz ümitsizim önlem olarak iki ayrı vitamin ve bebe asprini verdi allaha sığındım bekliyorum
SAOL CANIM BİZ 5+5 DE DUYMUSTUK AISLARI AMA YAVASTI O YÜZDEN BUGÜN yine gittik artmış dedi hersey yolunda dedi ama ben 4 ay önce hersey yolundayken 15 haftalık bebeğim in karnımda öldüğünü öğrenmiştim o yüzden bu sefer biraz ümitsizim önlem olarak iki ayrı vitamin ve bebe asprini verdi allaha sığındım bekliyorum
canım 5+5 duymuşunya bebişin kalp atışlarını vajinal ultrasyonlamı duydun
merve sen 7+1 sin duymadıysan ben 6+6 yım bende mi duyamıycam :-(