2009 Haziran Anneleri!!

ben 6 + olmadan gitme derim canım kalp atışları o zaman duyulmuyo genelde dr keseyi görür benim gibi 1 hafta sonra tekrar gel der sen bilirsin ama bence 6+1 den önce gitme derim erken oluyo

canım doktor o gün gelmemi istedi ama. mikroenjeksiyon benimkisi. çarşamba ayın 15'i transferden sonraki 12.gündü. 15 gün sonra yani 30 ekimde gelmemi istedi. kese ve kalp atışlarını göreceğiz o zaman herhalde. belki duymak için tekrar çağırır haklısın.
ne derse onu yapıyoruz işte, gelmemi isteyince yok gelmeyeyim diyemem ki

halime her zaman şükrediyorum rabbim e binlerce sükürki kızımı bana verdi onunla baglıyım hayata sende anne olunca anlıycaksın inşallah bak az kaldı meleğinin gelmesine canım rabbim senide sevindirdi

kızlar günaydın benimde randevum 4 de cok gerginim yaa esimde sehir dısında kendim gitcem iyice sıkıntı bastı kimse yokmuuuuuuu

ben sizlerden baska kimseyle papylasamadım sevincimi uzunca bi sürede söylemeyi düşğünmüyorum bakalım artık hayırlısıyla nasip eder inşallah allahım

canım rahattt olll bşycik olmaz bak stres yapma sakın kendinle bebişi,ne zarar verirsinnn bende çok takıyorummm acaba kesesini görcekmiyim kalbini duycakmıyım diiiyee bugünde 11 de randevum var ama artık şunu diyorum allahın dediği olur iyi yada kötü durumda bizim elimizden bşy gelmez onun için allaha sığınalım yeter bence diyorum

sebeyza canım bende de gaz sorunu var bir de ben çok iştahlıyımdır normalde şimdi yediklerim şişkinlik yapıyor hemen halbuki daha ne kadar bebiş di mi

şuan 3 mm miş kızlaar öyle okudum ben :ecrin_bebek:
gaz+yediğim iğneler şişirdi benisenağlama
tedavi öncesi 48 kilo iken dün bir tartıldım 53 kiloyum, hayatımda ilk defaaaaa:1shok:
bakalım kaç kiloya kadar çıkacağım. öyle de çok yiyorum kiicokacimcoook:1rolleyes:
neyse değer onlar için herşeye

inşallah sende tadarsın canım kac yasındasın sen mikro neden

32 yaşındayım canım.eşimle benim değerlerimizde, sayılarımızda azalma varmış. zamana bırakmayın hızlandıralım dedi doktorum, çok şükür ilk denemede HAMİLEYYYİİİMMMM
inaşallah kucağıma da alabilirim. hepimiz tabi kii

o zamn git elbette benide dr um cagırmıstı senide keseyi görmek için cagırmıstır ama belki bebişin yada bebişlerin süpriz yapar kalp atışını dinlersin inşallah ama duyamazsanda panikleme ciünkü normalde duyulmuyo sen inşallah o gün duyarsında 1 hafta sıkıntıyla gecmez

ayy bide o durum var senin ikizlerinin ola ihtimali coook fazla dimi ayyy ne mutluluk olur yaaa benim tek belli oldu sen ikiz olsun istemezmisin canım

inşallah canım yaa:Saruboceq:

MRL_26 kullanıcısından alıntı
Beni listeden çıkarabilirsiniz, bebeğimi kaybettim dün gece...
Benden size bir tavsiye, kanamalarınızı asla hafife almayın
Ben belki de dr'umun kurbanı oldum.

canım ya çok üzüldüm.. geçen ay bende kimaysal geelik yaşadım.. bak şimdi bu ay hemen gene hamiş kalmışım.. hemde hiç beklmeiyordumm. Rabbim sanada en ksıa zamnda tatatırsın gene bu yüce duyguyu.. amin..

saol canı allah razı olsun hepinizden sabah 5 karış suratla kalkmıstım simdi yüzüm gülüyo allahıma cok sükür iyiki varsınız canlarıma.s.

ayy bide o durum var senin ikizlerinin ola ihtimali coook fazla dimi ayyy ne mutluluk olur yaaa benim tek belli oldu sen ikiz olsun istemezmisin canım

şimdi benim 12.gün değerim 420, yani epey yüksek. kime söylesem ikiz diyokaydirigubbakcemile5
(3 embriyo yerleştirilmişti bu arada, 3 bile olma ihtimali var)
doktorum ise %51 ikiz, %49 tek dedi, fazla ihtimal vermedi yani.
biz ikiz de olsa çok isteriz. sağlıklı sıhhatli doğsun da

ayy o zaman inşallah ikizdir yaa cifte mutluluk yasarsın rabbim herkesi sevindirsin

senin adına çok sevindim canım.bende haftaya gideceğim insallah bende duyarım kalp atışlarını.crl si 1 günde o akdar uzamaz sanırım.doktorlardan biri yanlış ölçüm yapmış sanırım.

bende öyle düşünüyorum canım ama dün gittiğim doktora daha çok güveniyorum.inşallah haftaya sende duyarsın.

papatya canım hala gelmedimi cevabım sizin mesajlarınız geç gelio bana

Günaydin kislar nasilsiniz nasil gidiyo bakalim hamişlik.ya bugün dr.a gitcektim iş yerinde bir sorun çikti gidemiyorum yarina kaldi.sizce keseyi yarin görebilir miyim?

Canım bende 12 haftalık meleğimi kaybettim, kalp atışları durmuştu. :1no2:Emin ol aynı korkuları yaşıyorum.Ama şu anda önümüzde açılan tertemiz bir sayfa. :teytey:Ne kendimizi ne de meleklerimiz strese sokmayalım. Herşey çok güzel olucak ve sağlıkla kucaklarımıza alıcaz meleklerimizi inşallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…