2009 Haziran Anneleri!!

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, zaten 2. aşılamada olmuştu bakalım ne zaman tekrar hamile kalabileceğim
Bugün başka bir dr'a daha gideceğim c.tesi de kürtaj olacağım
Dr bana kromozom bozukluğu olabilir dedi
Daha önce düşük yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz? Kürtajdan sonra adet siklusu hemen normale dönebiliyor mu, birde dr'unuz düşük sebebini araştırmı mı test filan, merak ediyorum sebebini,yada bu konuyla ilgili başka bildikleriniz varsa, birde şiddetli ve uzun süreli ağrılar mıydı kanama ne şekildeydi gibi şeyler...

günaydıın kızlaaaar, herkese güzel bir gün diliyoruumm hihoyyyt
tosbaa benim de muhtemel doğum tarihim 26 haziraannhihoyyyt
hihoyyyt evet canım gebelik takviminden anlamıştım, günlerimizde aynı zaten..
19 eylül benim son adet tarihim, aynı büyücek bizim bebişler inşallaa,Allah sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize, her isteyene..

şimdi benim 12.gün değerim 420, yani epey yüksek. kime söylesem ikiz diyokaydirigubbakcemile5
(3 embriyo yerleştirilmişti bu arada, 3 bile olma ihtimali var)
doktorum ise %51 ikiz, %49 tek dedi, fazla ihtimal vermedi yani.
biz ikiz de olsa çok isteriz. sağlıklı sıhhatli doğsun da:nazar:
ay çok güzell bende çok isterim ikiz olsunlar diye, ama pek şansım yok sanırım...
hayırlısı bakalım, haberlerini bekliyorumm :CüvCüv:

Canım bende 12 haftalık meleğimi kaybettim, kalp atışları durmuştu. :1no2:Emin ol aynı korkuları yaşıyorum.Ama şu anda önümüzde açılan tertemiz bir sayfa. :teytey:Ne kendimizi ne de meleklerimiz strese sokmayalım. Herşey çok güzel olucak ve sağlıkla kucaklarımıza alıcaz meleklerimizi inşallah. :Saruboceq:

amin canım inşallaaaaahh..

oho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse

Beni listeden çıkarabilirsiniz, bebeğimi kaybettim dün gece...
Benden size bir tavsiye, kanamalarınızı asla hafife almayın
Ben belki de dr'umun kurbanı oldum.

canım çok üzüldüm. beni de listeden çıkarabilirsiniz. hcg'm 2 gün önce 86 idi. bugün 60 çıkmış. dün de kanamam başladı. herkesin başına gelebiliyor. ama yine de moralim çok bozuk. durduk yerde ağlamak istiyorum. umarım kalanların hamilelikleri yolunda gider. hoşçakalın.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, zaten 2. aşılamada olmuştu bakalım ne zaman tekrar hamile kalabileceğim
Daha önce düşük yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz? Kürtajdan sonra adet siklusu hemen normale dönebiliyor mu, birde dr'unuz düşük sebebini araştırmı mı test filan, merak ediyorum sebebini,yada bu konuyla ilgili başka bildikleriniz varsa, birde şiddetli ve uzun süreli ağrılar mıydı kanama ne şekildeydi gibi şeyler...

canım benim ben gecen sene yıne aynı ayda hamileydim o zaman cok stresliydim 5 haftalıkken kahverengı lekelenme olmustu gece acile gittik asistan doktor bile değil vajinal muayene yaptı hemde çook acıtarak kalp atışlarını duymuştum.rapor da vermedi gerek yok dedi.Bende sabah okula dönüştede alışverişe gittim elimde ağır posetler vardı eve geldim kanamam geldi dr gittik kalp atışlarını duyamadı kürtaj odasına gir dedi sırf para alabilmek için hepsi bahane.bende eve geldim aşırı arım oldu sonra parça parca düştü hiç anlamadımbaşka dr ultrasonla baktı 3 gün sonra parça kalmamış dedi.Bence kürtj olma 6 haftalıktan önceyse yinede sen bilirsin.

seni tebrik ederim merit.bende 10 gün önce aşılama yaptırdım yani hamile olabilirim ama çok korkuyorum 4.haftadan önce test yaptıramıyorum.acaba senin kan testi sonucun ne çıktı.bana yardımcı olursan çok sevinirim.

merhaba canım heyecanını anlıyorum bende ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür.umarım sende iyi sonuç alırsın ve bizim gibi haziran annesi olursun.

canım çok geçmiş olsun bnde aşılamayla hamile kaldım.allah yardımcın olsun en yakın zamanda allah sana meleğini verecektir.

kızlar slm ne zamandır giremedim pazartesi dr gittim bende ultrasonda 1 hafta küçük göründü yani ben son adet tarihinden hesaplamam göre 5.5 hafta ultrasona göre 4.5 hafta göründü

dr bana b hcg istedi ayrıca progestoron testi
yaptırdım 4974 çıktı b hcg pregosteron da 14 çıktı normal senin haftana göre dedi fakat tekrar edecez dedi yarın tekrar yaptırıcam yükselmişmi bakmak için ayrıca kahverengi lekelerim vardı onlara bişi demedi kongreye gitmiş zaten ulaşamıyorum
hiç memnun değilim bu dr dan
profesör ama benim sağlığımla ilgilenmeyecekse ben ne yapayım profesörü

ayrıca tanıdğım başka şehirde bir kadın doğum dr vardı onu aradım cepten anlattım durumumu lekelenmem olduğunu o bana düşük tehlikesi dedi ve iğne söyledi prolüton 500 onu yaptırdım şimdilik bilmiyorum ne yapıcam gittiğim dr ulaşamıyorum kongrede telini açmıyor
deli olucam ya
ya acil bir durumum olsa kime danışıcam ben ya off

kızlar slm ne zamandır giremedim pazartesi dr gittim bende ultrasonda 1 hafta küçük göründü yani ben son adet tarihinden hesaplamam göre 5.5 hafta ultrasona göre 4.5 hafta göründü

dr bana b hcg istedi ayrıca progestoron testi
yaptırdım 4974 çıktı b hcg pregosteron da 14 çıktı normal senin haftana göre dedi fakat tekrar edecez dedi yarın tekrar yaptırıcam yükselmişmi bakmak için ayrıca kahverengi lekelerim vardı onlara bişi demedi kongreye gitmiş zaten ulaşamıyorum
hiç memnun değilim bu dr dan
profesör ama benim sağlığımla ilgilenmeyecekse ben ne yapayım profesörü

ayrıca tanıdğım başka şehirde bir kadın doğum dr vardı onu aradım cepten anlattım durumumu lekelenmem olduğunu o bana düşük tehlikesi dedi ve iğne söyledi prolüton 500 onu yaptırdım şimdilik bilmiyorum ne yapıcam gittiğim dr ulaşamıyorum kongrede telini açmıyor
deli olucam ya
ya acil bir durumum olsa kime danışıcam ben ya off

mrl 26 geçmiş olsun arkadaşım .Ben de şu anda 5+1 hamileyim ve korkudan aranıza hiç katılamıyorum. Daha önce 3 kere kürtaj olmuş, 1 anembriyonik gebelik, 1 dış gebelik geçirmiş, laparoskopi ile tüpü alınmış ve hsg'den renlki dopplere kadar her tetkiki yaptırmış ve ailesinde jinekolog olan biri olarak sana şunları söylemek istiyorum:

1. Allah sana sağlık versin, umarım bu günler en kısa zamanda önemsiz bir anı olarak kalacak. (ilk bebeğimi kaybedince kayınvaldem demişti aynısını, şimdi çok şükür bir kızım var ve haklı çıktı.)

2. en kısa zamanda durumunu netleştirip kürtaj olman gerek. Bunun iki sebebi var:
- Gebelik hormonları halen kanında ve bu seni çok daha duygusal, kırılgan hale getiriyor. biran önce bu üzüntüden ve hormonlardan kurtulman senin için en iyisi.
- Kendi düşmeye bırakman tehlikelidir. Kanaman şiddetli gelebilir, parça kalabilir veya yara oluşabilir. Ayrıca bu süreç uzayabilri ve adet düzenini bozabilir.

3. Küretaj yapılınca alınan malzemeye genetik testler yapılıyor. ama alınan parçada embriyodan kalıntı yoksa bu sefer dış gebelik geçirmiş misin diye bir daha kontrol yapıyorlar. bu da senin için çok önemli.

4. Küretaj işlemi 15 dakika sürüyor. Genel anestezi altında ameliyathanede yapılıyor. Bayılıp ayılıyorsun, çıkınca da kanaman normale dönene kadar 4-5 saat yatırıp kendini iyi hissedince taburcu ediyorlar. Evde 1 gün dinleniyorsun. Üşüme ve halsizlik ile regl ağrısıgibi bir sancı ve az kanama oluyor.

5. Küretajdan 1 ay sonra normal adetini görüyorsun. ama bebek için dr. bir dinlenme süresi veriyor

MRL_26 ve asimo

ikiniz için de çok üzüldüm.allah bir daha yasatmasın.insallah en kısa zamanda tekrar gelir melekleriniz.:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun bende çok üzüldüm allah size sağlıklı bebekler nasip edecektir tekrar çok geçmiş olsun

arkadaşalr öyle çok üzüldümki, Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıklı , güzel bebişelrinizi en yakın zamanda kucağınıza alırsınz inşallah
Ben internetten bakıyorm, bu hafta 9-11mm. olması gerekiyormuş ama benim küçüğüm 5,2 mm çıktı ultrasonda , 28 ağustos s.a.t. neden bişey mi var acaba ,sizin durumunuz nasıl

herkese merhaba.. ben dün yine kan testi yaptırdım sonuç 2879 çıktı sanki düşük çıktı gibi kendi dr yoktu başkasına gösterdim sat 29 ağustos sice düşükmü.. son adetten hesaplarsam 6+6 şuan ama ben bir hafta geri gidiyorum 5+6 bence pazartesi ultrasona girecem kalp atışlarını duyarmıyım çok korkuyorum ters giden bişeyler olacak diye..

oho arkadaşlar siz heç misafir perver delsiz heç kimse gel güzelkız sende gel aramıza dememişiniz üzüldüm beni buraya bi arkadaşımız çarmıştı ama neyse
hoşgeldin güzel kııızz hihoyyyt

desdona ben 8.gün başladım kan testi yapmaya:eek:
10.gün 138 idi değeriim
ben sabırsızım dayanamadım 12 gün ama bekleyebilirsen beklemek daha sağlıklı. benim erken çıktı ama çıkmayabilirdi de. ben onu göze alarak testi yaptırdım. çıkmazsa daha erken nasılsa deyip üzülmeyecektim.
canım dua ediyorum, güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşalr öyle çok üzüldümki, Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıklı , güzel bebişelrinizi en yakın zamanda kucağınıza alırsınz inşallah
Ben internetten bakıyorm, bu hafta 9-11mm. olması gerekiyormuş ama benim küçüğüm 5,2 mm çıktı ultrasonda , 28 ağustos s.a.t. neden bişey mi var acaba ,sizin durumunuz nasıl

canım ben daha öncede yazmıştım bu konuyla ilgili eğer 28 günden daha uzun sürede bir mesala 32 33 günde adet görüyorsan bu normal günde 1mm büyüyo 32 günde bir adet görüyosan 4mm küçük çıkması normal yani hiç moralini bozma kalp atışlarını görebildiysen bi sorun yoktur

Kızlar, doktora giden arkadaşlar benim doktorum gayet güzel iligleniyor, başka kullndığım ilaçlarım var onları soruyor, bebişime baktı, gördüm kalbinin attığını, bir arkadaşım var onun doktoru önce tansiyonunu ölçüyormuş, kilosunu tartıyormuş, benimki hiç öyle şeyler yapmıyor :KK43: ama güzel iligleniyor , bunlarda önemli ama değilmi :KK43:

X