birde bi kaçtanede kanla ilgili testler yaptııı hepside normal çıkmışşş bugün bana doktorda yapılanlar bu kadardı kan sayımlarıyla ilgili bişeylerdi testler canım 3 tüp kan verdim ve yaptılar
çok sağol derinden.işten çıktıktan sonra kan testi yaptırdım ve merakla sonucu bekliyorum.:Saruboceq:merhaba canım heyecanını anlıyorum bende ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür.umarım sende iyi sonuç alırsın ve bizim gibi haziran annesi olursun.
Kizlarbende dr dan geldim şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk hayirlisi inşallah
çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna kalp atışlarını duyabildinmi
SAOL CANIM BİZ 5+5 DE DUYMUSTUK AISLARI AMA YAVASTI O YÜZDEN BUGÜN yine gittik artmış dedi hersey yolunda dedi ama ben 4 ay önce hersey yolundayken 15 haftalık bebeğim in karnımda öldüğünü öğrenmiştim o yüzden bu sefer biraz ümitsizim önlem olarak iki ayrı vitamin ve bebe asprini verdi allaha sığındım bekliyorum
SAOL CANIM BİZ 5+5 DE DUYMUSTUK AISLARI AMA YAVASTI O YÜZDEN BUGÜN yine gittik artmış dedi hersey yolunda dedi ama ben 4 ay önce hersey yolundayken 15 haftalık bebeğim in karnımda öldüğünü öğrenmiştim o yüzden bu sefer biraz ümitsizim önlem olarak iki ayrı vitamin ve bebe asprini verdi allaha sığındım bekliyorum
canım 5+5 duymuşunya bebişin kalp atışlarını vajinal ultrasyonlamı duydun
merve sen 7+1 sin duymadıysan ben 6+6 yım bende mi duyamıycam :-(