2009 Haziran Anneleri!!

asimo ve MRL acınızı paylasıyoruz canlarım allah tez zamanda saglıklı bebekler nasıp etsın
Kızlar bende bugun zor bıgun gecırdım ılk defa bulantım ve asırı halsızlıgım vardı hala yattıgım yerden kalkamadım cmt sı dr um var umarım hersey ıyıdır optum mucx

birde bi kaçtanede kanla ilgili testler yaptııı hepside normal çıkmışşş bugün bana doktorda yapılanlar bu kadardı kan sayımlarıyla ilgili bişeylerdi testler canım 3 tüp kan verdim ve yaptılar

ben sat göre 6+6 yım inş görürüm bebeğimi pazartesi gitcem dr çok heycanlıyım herşey iyi gider inş hepimi için

asimo cnm benim çook geçmiş olsun.Kaderin yaşanacakların önüne asla geçemiyoruz.Ama geçekten yasadıklarımız bize çok fazla ders veriyor tecrübe sahibi oluyoruz.Suan ki hamileliğimde çok daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum.Hamile kalabilmenle ilgili bir sorun yok çünk daha öncede hamileydin merak etme en yakın zamanda tekrar kalırsın bence.Bir profesör düşüklerin arkasından olan çocukların daha zeki olabildklerini söylemiş.Çevremde okuldaki öğrencilerimdende biliyorum daha zekiler bencede.

merhaba canım heyecanını anlıyorum bende ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür.umarım sende iyi sonuç alırsın ve bizim gibi haziran annesi olursun.
çok sağol derinden.işten çıktıktan sonra kan testi yaptırdım ve merakla sonucu bekliyorum.:Saruboceq:

Kizlarbende dr dan geldim şimdilik hersey yolunda 6+3 olduk hayirlisi inşallah

çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna kalp atışlarını duyabildinmi

SAOL CANIM BİZ 5+5 DE DUYMUSTUK AISLARI AMA YAVASTI O YÜZDEN BUGÜN yine gittik artmış dedi hersey yolunda dedi ama ben 4 ay önce hersey yolundayken 15 haftalık bebeğim in karnımda öldüğünü öğrenmiştim o yüzden bu sefer biraz ümitsizim önlem olarak iki ayrı vitamin ve bebe asprini verdi allaha sığındım bekliyorum

bide idrarımda protein var bol su iç dedi diğer testler normal sen naptın gittinmi dr a

iyi şeyler düşün eskiyi unut bu sefer bebeğin hep seninle olur inş..dikkat et kendine

ayy valla ne bilym inanamıyorum bi türlü bebeğim olacagına kimselere söylemedim ailem cevrem kimse bilmiyo sizden baska saklayabildiim kadar saklıycam nazar deyiyo o zaman

saol canım inşallah 6 yasında dünya güzeli kızım var benim rabbim bagışlasın inşallah ona bile söyleyemedim

canım 5+5 duymuşunya bebişin kalp atışlarını vajinal ultrasyonlamı duydun

:teselli:kaydirigubbakcemile5slm arkadaşlar ben merve aranıza yeni katıldım ve 7+1haftalık hamileyim ve kısmetse bende haziran ayında doğum yapıcam benide aranıza alırsanız çok sevinirim..

gördüm cnm ama çok minikti doktor ben gördüm ama sen anlayamazsın dedi haftaya çarşamba gidicem şimdi test falan yaptılar sonuçları alcam kalp atışlarını dinlicem bide
çok kaygılıyım zaten nolucak die

canım o belli olmaz belki senin tosun yaramzdır duyarsın kalp atışlarınıa.s.:1hug:a.s.

ay inş duyarız cnm pazartesi gitcez bekliycektim birazdaha ama dayanamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…