- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Merhabalar hanimlar bende dün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim pazartesi dr. A gideceğim hesaplayicilara göre 4+5 gözüküyorum muhtemel doğum tarihi 18 haziran olarak çikiyor hepimize sağlikli ve rahat hamilelikler geçirmemizi dilerim hepinizi tebrik ederim
canım ben 28 günde bir adet olurum hep. kafamı karıştıran da o oldu.canım öncelikle aramıza hoşgeldin bende daha yeni doktordan geldim.sata göre bugün 6+6yım doktorum önce karından baktı bebeği göremedi çok korktum sonra vajinal bakınca bebeği de kalp atışlarını da gördü embriyo 4.6mm dedi sata göre 6+6 ama 6+1 gibi görünüyo dedi bende 32 günde bir adet olduğumu söyledim o zaman normal dedi belki sende de böyle bi durum vardır geç döllenme olmuştur
Tebrikler canimm, hayirli olsun... Bildigim kadariyla sende bayagidir ugrasiyordun? Allah hepimizin sevincini tamamina erdirir insallah.
canım ben 28 günde bir adet olurum hep. kafamı karıştıran da o oldu.
Mrb.Bende Allah nasip ederse haziran annesi olacam.Geçen hafta perşembe idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama hala inanamadığım için hiç yazmadım.Adetimden 2 gün sonra kan testi sonucum 953.13 çıktı değerim normalmi bilmiyorum.Dünde ultrasona girdim ufacık bi karartı vardı o kadar doktor net bişey söylemedi.Benim hiç belirtimde yok.Bu c.tesi başka bi doktora daha gidicem artık rahatlamak istiyorum niyeyse hala endişeliyim.Sat 8 Eylül.
merhaba canım tebrikler...benimde SAT 8eylül,aynıyız senle. bence de değerin çok iyi.istersen tekrar yaptır ctesiye kadar,değerinin daha da yükseldiğinigörürsen belki biraz rahatlarsın.bende senin gibi çok heycanlı olduğumdan sbırsız davranıyorum galiba,yarın sbh gitcem bende ultrasona.bakalım neler görebilcez:=) yazarım sonucu.kendine iyi bak
bende söylemedim sadece eşim anem kzıım be abimler biliyor..dışardan kimse bilmiyor.. önce 3 aylık olsun inş o zamna söylicem kısmetse..şu zaman bir geçse şimdii...
hazal tüm bilgilerimiz seninle aynı benimde sat 27 eylül bende 30-32 günde bir ade oluyorum.bende 2 doktora gittim ilk gittiğimde de ultrasonla baktı göremedi gebelik şüpesi dedi kan testine yolladı 1 hafta sonra tekrar gittim keseyi gördü ama hiç açıklayıcı bilgi vermedi.haftaya başka bi doktora gidecem bakalım ne diyecek.doktora gitdikçe gelişmleri yazalımda birbirimidende kendi gelişimimizi kontrol edebiliriz.
canım takma kafana niye kan testi yapmıyor foktorun ben onu anlamadım hem reglin üstünden kaç gün geçmiş sen rahat ol canımkızlar, dün öğleden sonra doktora gittim. "idrara bakalım, + ise ultrasona bakarız" dedi doktor. ama idrarda negatif çıktı. acayip moralim bozuldu. kan örneği verdim. bugün sonucu alcam. SAT 6 eylül ve bence ben hamileyim. çünkü düzenli olarak regl oluyorum. ama yine de moralim bozuldu. gün içinde çok fazla su içiyorum. belki ondandır dedim. doktor da onayladı beni.
düne kadar gayet düzenli besleniyodum. moral bozukluğuyla dün akşam koca bir dilim pasta yedim :) bakalım naapcaz bugün.
evet arkadaşım hepimizde var aynı endişe bende yarın yada diğer gün doktora gideceğim ve çok endişeliyimmsanırım bu endişler hepimzide var arkadaşlar.. öcneden diyodum br hamile kalsam..:))şimdide bir kalp atışını duysam.. derken testleri dicez.. böyle böyle geçicek inş hamilelikleirmiz.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin amin..
günyadın herkese..ben şimdi dr geldim dün gece rüya gördüm kafam takıldı hemen gittim kan tahlili yaptırdım .. dr belki değere bakıp ultrasonda görebilirsin der saat 1 de alacam sonuçları..