2009 Haziran Anneleri!!

Tebrikler canimm, hayirli olsun... Bildigim kadariyla sende bayagidir ugrasiyordun? Allah hepimizin sevincini tamamina erdirir insallah.

canım ben 28 günde bir adet olurum hep. kafamı karıştıran da o oldu.

menzil gülü benide listeye ekle istersen.ben 3 ekim de yaptırmıştım tahlilimi.sat 6 eylül.yarın dr gitcem keseye bakıcaz.kalp atışlarını duyabilirmiyim bilmiyorum

canım ben 28 günde bir adet olurum hep. kafamı karıştıran da o oldu.

hazal tüm bilgilerimiz seninle aynı benimde sat 27 eylül bende 30-32 günde bir ade oluyorum.bende 2 doktora gittim ilk gittiğimde de ultrasonla baktı göremedi gebelik şüpesi dedi kan testine yolladı 1 hafta sonra tekrar gittim keseyi gördü ama hiç açıklayıcı bilgi vermedi.haftaya başka bi doktora gidecem bakalım ne diyecek.doktora gitdikçe gelişmleri yazalımda birbirimidende kendi gelişimimizi kontrol edebiliriz.

merhaba canım tebrikler...benimde SAT 8eylül,aynıyız senle. bence de değerin çok iyi.istersen tekrar yaptır ctesiye kadar,değerinin daha da yükseldiğinigörürsen belki biraz rahatlarsın.bende senin gibi çok heycanlı olduğumdan sbırsız davranıyorum galiba,yarın sbh gitcem bende ultrasona.bakalım neler görebilcez:=) yazarım sonucu.kendine iyi bak

Sağol canım seninde bebeğin hayırlı olsun.Niyeyse bende çok sabırsız davranıyorum bu c.tesi 5+5 olacak muayneye gideyim diyorum.herkes erken gitme diyo ama içim rahatlar belki gidersem.Senin bugün görünürse bende c.tesi gidecem.Ya herkes benim gibi çok korkuyomu bilmiyorum ben fazlaca takıyorum galiba.Hayırlısıyla bi kalp atışlarını görseydik.

İnşallah hepimiz duyarız miniklerimizin kalp atışlarını, bende çok korkuyorum!!! Ama stres yapmamaya ve kendimi üzmemeye de çalışıyorum, halim çok komik bi görseniz resmen aptal gibi dolaşıyorum ortalarda.

kızlar, dün öğleden sonra doktora gittim. "idrara bakalım, + ise ultrasona bakarız" dedi doktor. ama idrarda negatif çıktı. acayip moralim bozuldu. kan örneği verdim. bugün sonucu alcam. SAT 6 eylül ve bence ben hamileyim. çünkü düzenli olarak regl oluyorum. ama yine de moralim bozuldu. gün içinde çok fazla su içiyorum. belki ondandır dedim. doktor da onayladı beni.
düne kadar gayet düzenli besleniyodum. moral bozukluğuyla dün akşam koca bir dilim pasta yedim :) bakalım naapcaz bugün.

Alıntı:
ceylan01 kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba...umarım tüm anne adayları ve minik melekleri iyidir! bende yarın sabah keseyi görmek ümidi ile doktora gideceğim.yarın itibariyle 5+2 oluyorum.umarım hayırlı haberler alırım ve görebiliriz keseyi. çok heyecanlıyım.... karından baktırmayı düşünüyorum,vajinalin bebeğe zarar vermesinden endişeleniyorum. doktorumu daha tam tanımıyorum çünkü. size sonucu mutlaka yazarım.herkes kendine dikkat etsin ve moralini çok yüksek tutsun.

Canim vajinal ultrasonla bebege birsey olmaz. Insallah karindan keseyi gorebilirsiniz.

bende karından baktırdım ..5+1 dim. ptesi keseyi gördük şükürler olsun.. haftaya c.tesi gene çağırdı dr um inş bebeğii görcez dedi.. bende çok kokruyorum.. lütfen sua edin arkadaşlar..Rabbim hepimizin meleklerini korusun inş aminn..

sanırım bu endişler hepimzide var arkadaşlar.. öcneden diyodum br hamile kalsam..:))şimdide bir kalp atışını duysam.. derken testleri dicez.. böyle böyle geçicek inş hamilelikleirmiz.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin amin..

kızlar bizde 6 +2 olduk keseyi gördük 5+5de ama kalp atısları yavasdı o zaman dr dormalde duyulmaz bu cok iyi dedi rutin kan testlerini ve idrarı verdik idrarımda protein cıktı biraz onuda önemsemedi dr yarın yine kalp atıslarının hızlandığını duymak için cağırdı aksama doğru gitcem hayırlısı olsun inşallah

maraton basladı testler tahliller stresli bi dönem beklio bizi ben hamiş olduğumu kimselere söylemedim annemle esimden baska karnım cıkana kadar sölemiycem kızımada söylemedim diğer bebeğim 15 haftalık karnımda öldü hemde hersey yolunda giderken kızımın aynı acıyı yasamasını istemedim hayırlısı artık dua ediyorum bol bol

bende söylemedim sadece eşim anem kzıım be abimler biliyor..dışardan kimse bilmiyor.. önce 3 aylık olsun inş o zamna söylicem kısmetse..şu zaman bir geçse şimdii...

bende söylemedim sadece eşim anem kzıım be abimler biliyor..dışardan kimse bilmiyor.. önce 3 aylık olsun inş o zamna söylicem kısmetse..şu zaman bir geçse şimdii...

arkadaşlar merhaba dün biz de keseyi gördük..15 gün sonra gel dedi kalp atışlarını görmek için..kesenin içinde fasülye şeklinde duruyodu:))..yerini bulmuş kurulmuş oracığa
bir oh çektik folbiol içiyordum ek olarak elevit verdi...

dün doktorum dediki:
tutunacak bebek sen taklada atsan tutunur..tutunmayacaksa eğer 2 adım öteye giderken düşer..tabiki dikkat etmekte fayda var ama hayatı kısıtlayıp ya bişey olur diye düşünmek sürecin keyfini çıkaramamaktan başka bir işe yaramaz dedi.

günyadın herkese..ben şimdi dr geldim dün gece rüya gördüm kafam takıldı hemen gittim kan tahlili yaptırdım .. dr belki değere bakıp ultrasonda görebilirsin der saat 1 de alacam sonuçları..

tamam canım ben bu gün başka bi doktora daha gidecem dönüşte sana yazarım.

canım takma kafana niye kan testi yapmıyor foktorun ben onu anlamadım hem reglin üstünden kaç gün geçmiş sen rahat ol canım
evet arkadaşım hepimizde var aynı endişe bende yarın yada diğer gün doktora gideceğim ve çok endişeliyimm
günyadın herkese..ben şimdi dr geldim dün gece rüya gördüm kafam takıldı hemen gittim kan tahlili yaptırdım .. dr belki değere bakıp ultrasonda görebilirsin der saat 1 de alacam sonuçları..

inş. herşey yolunda gider arkadaşım ne rüyası gördün acaba anlatırmısın

arkadaşlar bu gece öyle güzel bir rüya gördüm ki..rüyamda doğuma gidiyorum ve hiç acı sancı çekmeden doğum yapıyorum....sonra yan tarafta 6 tane küvez var soruyorum hangisi bizim çocuğumuz diye...eşim diyorki bak orda dördüncü küvezde kızımız diyor...Bir tatlı bir tatlı görseniz...sonra onu emziriyorum...ama nasıl bir mutlulukla emziriyorum bir görseniz....ya böyle rüyA görürken birdenbire uyandım...mutluluktan ağlamaya başladım gecenin bir yarısı...aman Allahım dedim rüyası bile ne kadar güzell....Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…