arkadaşlar bu gece öyle güzel bir rüya gördüm ki..rüyamda doğuma gidiyorum ve hiç acı sancı çekmeden doğum yapıyorum....sonra yan tarafta 6 tane küvez var soruyorum hangisi bizim çocuğumuz diye...eşim diyorki bak orda dördüncü küvezde kızımız diyor...Bir tatlı bir tatlı görseniz...sonra onu emziriyorum...ama nasıl bir mutlulukla emziriyorum bir görseniz....ya böyle rüyA görürken birdenbire uyandım...mutluluktan ağlamaya başladım gecenin bir yarısı...aman Allahım dedim rüyası bile ne kadar güzell....Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun...
canım rüyan çok güzelmiş inşallah hepimiz senn rüyan gibi bebişlerimizi sağlıkla emziririz bu sen 6+6 olmuşun doktora gtmşmydn kalbini ve kesesini ne zamn gördün duydun
ben karından baktırdım keseyi gördük.. sonrada beta hcg istedi yaptrdım.. dün sonucumu aldım.. haftaya c.tesi tekrar çağırdı bebeği görecez inş dedi.. herlade ondan sonra gerekli testleri ister.. bakaım.. benimd ekanam falan yok şükürler olsun.. sıkıntımda yok. arada sadece kasıkalrımda ağrı oluyor oda gayet normalmiş..inş hayırlıısyla birde kalp atışlarını duysam.. gel c.tesi gel.. haftaya tabii..
sanırım bu endişler hepimzide var arkadaşlar.. öcneden diyodum br hamile kalsam..:))şimdide bir kalp atışını duysam.. derken testleri dicez.. böyle böyle geçicek inş hamilelikleirmiz.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin amin..
kızlar ben rüyamda dr gitmiştim ultrasona aldı beni kese boş boş dedi(allahım kimsenin başına vermesin) ağlamaya başladım bende inanmadım ama dr gittim kan aldırdım değerim yüksek çıktı dr yalan söyledi diye ağlıyodum hep ağladım yani sabahta çok kötü oldum şimdi test sonuçlarını almaya gidiyorum. bide önceki gece oğlum olmuştu emziriyodum ben aynı rüyayı hamile kalmıdan öncede görmüştüm hayırlara gitsin.. bide rüyada kız görenin oğlu , oğlu olduğunu görenin de kızı olurmuş
Sağol canım seninde bebeğin hayırlı olsun.Niyeyse bende çok sabırsız davranıyorum bu c.tesi 5+5 olacak muayneye gideyim diyorum.herkes erken gitme diyo ama içim rahatlar belki gidersem.Senin bugün görünürse bende c.tesi gidecem.Ya herkes benim gibi çok korkuyomu bilmiyorum ben fazlaca takıyorum galiba.Hayırlısıyla bi kalp atışlarını görseydik.
arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?[/
bence 5. haftanın başında görebilsin canım
arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?[/
ben 4 hafta günlük iken 4 mm olarak keseyi görmüştüm.ama doktora 6.haftadan sonra gitmek en mantıklısı ki doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar.çünkü sadece keseyi görmek bişey ifade etmiyor..