2009 Haziran Anneleri!!

arkadaşlar bu gece öyle güzel bir rüya gördüm ki..rüyamda doğuma gidiyorum ve hiç acı sancı çekmeden doğum yapıyorum....sonra yan tarafta 6 tane küvez var soruyorum hangisi bizim çocuğumuz diye...eşim diyorki bak orda dördüncü küvezde kızımız diyor...Bir tatlı bir tatlı görseniz...sonra onu emziriyorum...ama nasıl bir mutlulukla emziriyorum bir görseniz....ya böyle rüyA görürken birdenbire uyandım...mutluluktan ağlamaya başladım gecenin bir yarısı...aman Allahım dedim rüyası bile ne kadar güzell....Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun...

canım rüyan çok güzelmiş inşallah hepimiz senn rüyan gibi bebişlerimizi sağlıkla emziririz bu sen 6+6 olmuşun doktora gtmşmydn kalbini ve kesesini ne zamn gördün duydun

canım rüyan çok güzelmiş inşallah hepimiz senn rüyan gibi bebişlerimizi sağlıkla emziririz bu sen 6+6 olmuşun doktora gtmşmydn kalbini ve kesesini ne zamn gördün duydun

canım inanmayacaksın ama ben doktora gitmedim daha..sadece hastanede acilde test yaptırdım o da pozitif çıktı...hamile kalmadan önceki ay doktora gitmiştim tüm kontrollerimi ve testlerimi yaptırmıştım,çocuk istiyorum bir sorun var mı diye......herşey yolunda dedi doktor....şu anda mahrumiyet bölgeresi gibi bir yerdeyim kadın doğum uzmanı yok,bu cumartesi randevu aldım özel hastaneye il merkezine gideceğim...zaten akıntı kanama falan Allaha şükür yok,....bir bulantılar o da normal...çok sabırsızlanıyorum zaten ne oldu ne bitti diye...ama içim öyle rahat ve huzurlu ki bir sorun çıkmayacağından eminim...evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar huzurlu ve mutluyuz Allahıma bin şükür...

arkadaşlar bende çok güzel bi kız çocuğu gördüm rüyamda.masmavi gözleri vardı kocamandı içinde kendimi görüyordum.hayır olsun hepimizin rüyaları.bende herkes gibi heyecanlıyım ah bi görsem duysam kalp atışalarını ozaman dahada rahatlıcam.allah sonuna kadar yardımcımız olsun.

slm kızlar bende dün doktora gittim 6+2 yiz ama kalp atışlarını göremedik geç hamile kalmışsın dedi ayın ortasında yada daha sonra dedi ama bebişimin büyüdüğünü görmek çok güzel bi duygu 28 ekimde tekrar gitçez

slm kıslar güsel hamişler bende randevu aldım yarın saat 2ye bakalım görebilcez mi keseyi inş.görürüm de rahatlarım çok heyecanlıyım ilk muayenem. nasıl oluyo kıslar biraz anlatır mısnız neler yapılıyo testler filan isteniyo mu ne kadar sürüyo işten ona göre izin alıcam da.

vnm test falan istenmiyo randevuylaysa 1 saat yeter doktorun yakınsa çok güzel bi şey cnm onu görüyon bebişini böyle siyah bi nokta gibi

ben karından baktırdım keseyi gördük.. sonrada beta hcg istedi yaptrdım.. dün sonucumu aldım.. haftaya c.tesi tekrar çağırdı bebeği görecez inş dedi.. herlade ondan sonra gerekli testleri ister.. bakaım.. benimd ekanam falan yok şükürler olsun.. sıkıntımda yok. arada sadece kasıkalrımda ağrı oluyor oda gayet normalmiş..inş hayırlıısyla birde kalp atışlarını duysam.. gel c.tesi gel.. haftaya tabii..

kızlar bende gördümbu sabah karından keseyi.kan ve idrar testleri istedi. haftaya cumada tekrar çağırdı bebişimi görmek için.

ben karından baktırdım keseyi gördük.. sonrada beta hcg istedi yaptrdım.. dün sonucumu aldım.. haftaya c.tesi tekrar çağırdı bebeği görecez inş dedi.. herlade ondan sonra gerekli testleri ister.. bakaım.. benimd ekanam falan yok şükürler olsun.. sıkıntımda yok. arada sadece kasıkalrımda ağrı oluyor oda gayet normalmiş..inş hayırlıısyla birde kalp atışlarını duysam.. gel c.tesi gel.. haftaya tabii..

tebrikler canım.çok sevimdim adına,umarım aynı güzellikte devam eder herşey. bende bu sabah aynen karından gördümkeseyi. senin kaçıncı haftan?aynımıyız acaba senle.benide cuma çağırdı çünkü,aynı gidiyo gibiyiz senle.

selam arkadaşlar ! ben Allah ın izniyle mayıs annesi olacağım.mayıs annelerini bulamadım.gerçi benimde 28 29 mayıs. son adet tarihim 21 ağustos.şuanda 7+6 dayım.6+4 iken karından bakıldı fakat bebek gözükmedi.2 hafta sonra çağırdılar.c.tesi günü gieceğim kısmetse çok heyecanlıyım. o zaman 8+2 olacağım o zaman gözükür artık varsa.ilk bebeğim ort. 2,5 aylıkken karnımda öldü .3 aylıkken kontrolde farkedildi ve kürtaj oldum.bakalım kısmet.ama bence kimse bir şikayeti yoksa 6 haftadan önce doktora gitmesin gerek yok.tabi bize kalsa hergün görmek istiyoruz ama ...::)

kızlar ben rüyamda dr gitmiştim ultrasona aldı beni kese boş boş dedi(allahım kimsenin başına vermesin) ağlamaya başladım bende inanmadım ama dr gittim kan aldırdım değerim yüksek çıktı dr yalan söyledi diye ağlıyodum hep ağladım yani sabahta çok kötü oldum şimdi test sonuçlarını almaya gidiyorum. bide önceki gece oğlum olmuştu emziriyodum ben aynı rüyayı hamile kalmıdan öncede görmüştüm hayırlara gitsin.. bide rüyada kız görenin oğlu , oğlu olduğunu görenin de kızı olurmuş:-)

sanırım bu endişler hepimzide var arkadaşlar.. öcneden diyodum br hamile kalsam..:))şimdide bir kalp atışını duysam.. derken testleri dicez.. böyle böyle geçicek inş hamilelikleirmiz.. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin amin..

kesinlikle katılıyorum,doğru bi tespit:)bi hamile kalsam,kan testimde bi çıksa,keseyi bigörsem derken...şimdide kalbini bi duysam kısmındayım bende.çok şükür ama herşey yolunda gidiyor,bundan sonrada böyle devam edecek inşallah hepimizinki ve Allah izin veririse hepimiz haziran annesi olacağız.

KIZLAAARRRR, MERHABAAAAAAAAhihoyyyt

doktordan geliyorum şimdi, mikro ve 12.gün bugün değerim 420 çıktı. doktorum %51 çoğul,%49 tek olabileceğini söyledi şimdilik. 15 gün sonra çağırdı kese görmeye. kalp atışlarını da görebileceğiz sanırım.:sm_cool:
çok heyecanlıyım yaaaaaa. nasıl sizce değerim, melek değil de meleklerim mi geliyor acabaa??:nazar::nazar:

kızlar ben rüyamda dr gitmiştim ultrasona aldı beni kese boş boş dedi(allahım kimsenin başına vermesin) ağlamaya başladım bende inanmadım ama dr gittim kan aldırdım değerim yüksek çıktı dr yalan söyledi diye ağlıyodum hep ağladım yani sabahta çok kötü oldum şimdi test sonuçlarını almaya gidiyorum. bide önceki gece oğlum olmuştu emziriyodum ben aynı rüyayı hamile kalmıdan öncede görmüştüm hayırlara gitsin.. bide rüyada kız görenin oğlu , oğlu olduğunu görenin de kızı olurmuş:-)

hayırdır inşallah!!!kendimizi çok dinliyoruz ve stresliyiz ya canım bence ondn görmüşsün böyle bi rüya.o sıkıntı inan hepimizde vvar,sadece sende değil.2-3 ay riskli dönemleri atlatana kadar sbır ve dua etcez. sakın kafanı takma,rüya sonuçta bu.bence test sonuçlarını aldığında hatırlamıycaksın bile bu sıkıcı rüyayı. moralimizi asla bozmamalıyız dimmi ama??? Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasipetsin...

kızlar bende haziran annesiyim beni alın aranıza eve dinlenmeye gidiyorum yarın görüşürüzzzzz

kızlar hepinizin adına çok sevindim.darısı bana olsun inşallah.bende 3 aylık iken bebeğim karnımda öldü.belli bir dönem hamile kalmam yasaktı.şimdi sizlerin mutluluğunu takip ediyorum ve buda beni umutlandırıyor.ayrıcada çok çok heyecanlıyım bu hafta yasak bitiyor.yakında bende aranıza katılabilirim inşallah:teytey:

Sağol canım seninde bebeğin hayırlı olsun.Niyeyse bende çok sabırsız davranıyorum bu c.tesi 5+5 olacak muayneye gideyim diyorum.herkes erken gitme diyo ama içim rahatlar belki gidersem.Senin bugün görünürse bende c.tesi gidecem.Ya herkes benim gibi çok korkuyomu bilmiyorum ben fazlaca takıyorum galiba.Hayırlısıyla bi kalp atışlarını görseydik.

ebruli cnm ben bu sabah gördüm keseyi,karından ultrasonla.aslıında şüpheliydim ama çıktı neyseki çok şükür. senle aynı SATlarımız,sende görürsün gibime geliyo.hakısın bence keseyi görmek birazda olsa rahatlatıyo insanı. bi 10 gün daha bekleyemezdim ben dediğin gibi çok takıyodum bende.şimdi bu moral beni bi hafta daha götürür:) hatta ctesiyi bile beklemene gerek yok bence.ama sen bilirsin tabii. haftaya cumada kalp atışlarını duymak için çağırdı doktorum. umarım herşey istediğingibi olur,sakın korkma.

kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:teytey: ben haftaya gidicem dr. a ama belim ve kasıklarım çok ağrıyo hatta arda bi bıçak gibi batıyor böyle olan var mı?:bbo: bir de bugün pek belirti yok derken mide bulantım hafif hafif başladı ama bişeyler yiyince hemen geçiyor

arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?[/

ben 4 hafta günlük iken 4 mm olarak keseyi görmüştüm.ama doktora 6.haftadan sonra gitmek en mantıklısı ki doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar.çünkü sadece keseyi görmek bişey ifade etmiyor..

X