2009 Haziran Anneleri!!

arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 20 haziran, beni de eklerseniz sevinirim. Hepimize hayırlı olsun, inşallah sağlıklı doğum haberlerimizi de aynı sevinçle veririz.

arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 20 haziran, beni de eklerseniz sevinirim. Hepimize hayırlı olsun, inşallah sağlıklı doğum haberlerimizi de aynı sevinçle veririz.

hayırlısı olsun canım amin inşaşalh hayılısıyla alırız kucaklarımıza saglıklı

arkadaşlar merhaba...umarım tüm anne adayları ve minik melekleri iyidir! bende yarın sabah keseyi görmek ümidi ile doktora gideceğim.yarın itibariyle 5+2 oluyorum.umarım hayırlı haberler alırım ve görebiliriz keseyi. çok heyecanlıyım.... karından baktırmayı düşünüyorum,vajinalin bebeğe zarar vermesinden endişeleniyorum. doktorumu daha tam tanımıyorum çünkü. size sonucu mutlaka yazarım.herkes kendine dikkat etsin ve moralini çok yüksek tutsun.

sağol canım, hepimize hayırlı olsuuunn
ben de son sattan hesaplatmıştım internetteki hesaplayıcılardan, öyle çıkıyor 25 haziran
SAT'ım 18 eylül. Yanlış mı yapmışım??

Mrb.Bende Allah nasip ederse haziran annesi olacam.Geçen hafta perşembe idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama hala inanamadığım için hiç yazmadım.Adetimden 2 gün sonra kan testi sonucum 953.13 çıktı değerim normalmi bilmiyorum.Dünde ultrasona girdim ufacık bi karartı vardı o kadar doktor net bişey söylemedi.Benim hiç belirtimde yok.Bu c.tesi başka bi doktora daha gidicem artık rahatlamak istiyorum niyeyse hala endişeliyim.Sat 8 Eylül.

cnm hoşgeldin aramıza a.s. kan değerin çok güzel bence..ultrason için erken daha ben senden öndeyim 6.haftamıın içindeyim ben hala girmedim ultrasona çünkü gidipte görmeden dönersem aklıma takılır bekliyorum yani.hayırlısıyla görürüz inş bebişlerimizi

yeni hamişle gelmiş bu arada geçmiş sayfaları okuyamıyorum site çok yavaş. hepiniz hoşgeldiniz 9 ay boyunca hep güzel şeyleri paylaşırız inş

menzil gülü benim muhtemel doğum tarihi 8 ağustos ekler misin canım

menzil gülü benim muhtemel doğum tarihi 8 haziran ekler misin canım

evet canım inşallah hayırlı hayırlı olur hepimizin bebişleri.:ecrin_bebek:

arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?

koyu sarı akıntı bende de oluyor.ilk baslardan beri beyaz akıntım vardı.birkaç gündür çok koyu sarı renkte.dr uma sordum tekrar endişelenecek birsey yok dedi.normalmiş.ben de kalp atısını dinlemek için haftaya carsamba gidecegim .insallah hersey yolundadır.çünkü bir garip hissediyorum.içimde sebebini bilmediğim garip bir his var.allahım bebişlerimizi korusun.

Amin canım!!! Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah. Ama sıkıntı yapma lütfen bebişini üzmek istemezsin değil mi? O garip his annelik hissi olmasın :CüvCüv:

Kızlar çok şükür test sonuçlarım geldi 4050 geçen çarşamba 450 idi boş gebelik olmasından çok korkuyordum içim rahatladı değerler yükselmiş konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardıncı olsun.

Canim herhalde 5+ haftalik birsey olmali. Hayirli olsun.

Maasallah, hayirli olsun. Sanirim 4. haftada kese goruluyor.

Hosgeldin canim. Insallah dedigin gibi olur canim.

Canim vajinal ultrasonla bebege birsey olmaz. Insallah karindan keseyi gorebilirsiniz.

sağol canım, hepimize hayırlı olsuuunn
ben de son sattan hesaplatmıştım internetteki hesaplayıcılardan, öyle çıkıyor 25 haziran
SAT'ım 18 eylül. Yanlış mı yapmışım??

Dogru hesapladin canim.

Canim hosgeldin, hayirli olsun. Belirti olmayabilir, normal. Bebisinde daha kucucuk, ondan gorulmemistir. BEnim SAT im 2 eylul ve daha dun gittik dr. a. Bendede minnacik goruldu. Yani endise etme normal. 6+ olduktan sonra git, hemen gitmek gormek istiyorum dersen.

yeni hamiş arkadaşlarımız gelmiş onları tebrik ediyorumm allah hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütsünnn

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1. CIMEGI-------------------------------- 1Haziran

2. merilcan------------------------------ 2 Haziran

3. yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran

4. xxh.ydxx------------------------------ 2 Haziran

5. seremim----------------------------- 3 Haziran

6. HAZAL01----------------------------- 3 Haziran

7. gokcenlevent----------------------- 3 Haziran

8. cocosh-------------------------------- 4 Haziran

9. şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran

10. Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran

11. serheng------------------------------ 5 Haziran

12. mehtapsen------------------------- 5 Haziran

13. cancer-------------------------------- 6 Haziran

14. s.d.34---------------------------------- 6 Haziran

15. nur82---------------------------------- 8 Haziran

16. selen83------------------------------- 8 Haziran

17. sebeyza------------------------------ 8 Haziran

18. springg------------------------------- 8 Haziran

19. ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran

20. Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran

21. skbb----------------------------------- 8 Haziran

22. schatzz------------------------------ 10 Haziran

23. brisling------------------------------ 11 Haziran

24. HUZUR80-------------------------- 11 Haziran

25. papatya0606--------------------- 12 Haziran

26. aşina--------------------------------- 13 Haziran

27. asimo-------------------------------- 13 Haziran

28. lotuss75---------------------------- 13 Haziran

29. olymposss------------------------- 13 Haziran

30. MRL_26----------------------------- 14 Haziran

31. sirtattoo---------------------------- 14 Haziran

32. ceylan01---------------------------- 15 Haziran

33. derinden----------------------------- 15 Haziran

34. ebruli80------------------------------ 15 Haziran

35. nesecrin----------------------------- 18 Haziran

36. Gelincik------------------------------ 19 Haziran

37. ozzge---------------------------------- 20 Haziran

38. merit----------------------------------- 25 Haziran

39. kardelen_cigdem

40. gurbet gelini

41. aryaa

42. sonuyok

43. mumnes

44. aarzuu

45. naz&pıtırcık

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.

Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

Merhabalar hanimlar bende dün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim pazartesi dr. A gideceğim hesaplayicilara göre 4+5 gözüküyorum muhtemel doğum tarihi 18 haziran olarak çikiyor hepimize sağlikli ve rahat hamilelikler geçirmemizi dilerim hepinizi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…