- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Merhaba,
Ben de Haziran annesi olacağım umarım. SAT: 6 Eylül, tahmini doğum tarihi: 13 Haziran. Aynı tarihli haziran annelerini de burada görmek çok güzel.
9 Ekim'de eşimle evde test yaptık ve ikinci belli belirsiz kırmızı çizgiyi gördük. Birazdan işten çıkıp doktora gitcem test için. Ultrasonda çıkar umarım. Şu anda çok heyecanlıyım.
Akıntıdan başka hiçbir belirti yok bende. Bulantı olan kişilerde ne zaman başlıyor acaba bulantılar? İnternette baktım, 3 aya kadar devam eder diyo, ama ne zaman başladığını söylemiyor.
Folik asite 4 ay önce, doktor kontrolü sonrasında başladım. Folic plus kullanıyorum.
Doktor dönüşü sonuçları tekrar yazarım arkadaşlar. Burada olmak çok güzel.
merhaba kızlar biliyosunuz bende allahın izniyle haziran annişi olucam.ama grip oldum çok ağır geçirmiyorum ama yine de tedirginim.doktorumu aramama gerek varmı acaba nasıl geçer ki?
Bu arada günaydin kislar naber nasil gidiyo hamişlik.benim çok şükür bir sorunum yok perşembe dr.a gidicem kismet olursa bakalim ne görüp duycaz.inş.keseyi görürümde rahatlarim.
kızlar ben bugün 6 haftayı bitiriyom ama koyu sarı akıntım var sizdede oluyomu
Merhaba,
Ben de Haziran annesi olacağım umarım. SAT: 6 Eylül, tahmini doğum tarihi: 13 Haziran. Aynı tarihli haziran annelerini de burada görmek çok güzel.
9 Ekim'de eşimle evde test yaptık ve ikinci belli belirsiz kırmızı çizgiyi gördük. Birazdan işten çıkıp doktora gitcem test için. Ultrasonda çıkar umarım. Şu anda çok heyecanlıyım.
Akıntıdan başka hiçbir belirti yok bende. Bulantı olan kişilerde ne zaman başlıyor acaba bulantılar? İnternette baktım, 3 aya kadar devam eder diyo, ama ne zaman başladığını söylemiyor.
Folik asite 4 ay önce, doktor kontrolü sonrasında başladım. Folic plus kullanıyorum.
Doktor dönüşü sonuçları tekrar yazarım arkadaşlar. Burada olmak çok güzel.
merhaba arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum. moralim çok bozuk bugün. ağlamak istiyorum. bu sabah dr'a gittim.6+6 hf yım.embryo 4.6 mm görüldü. kalp atışı duyuldu. ama dr bebek beklenenden küçük, her an düşük olabilir dedi. önceki gebeliğimde de düşük yapmıştım. üzüldüm. bebekten bile soğuyacağım galiba.
2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI
CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
merilcan------------------------------ 2 Haziran
yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran
seremim----------------------------- 3 Haziran
HAZAL01----------------------------- 3 Haziran
gokcenlevent----------------------- 3 Haziran
cocosh-------------------------------- 4 Haziran
şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran
Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran
serheng------------------------------ 5 Haziran
mehtapsen------------------------- 5 Haziran
cancer-------------------------------- 6 Haziran
s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
nur82---------------------------------- 8 Haziran
selen83------------------------------- 8 Haziran
sebeyza------------------------------ 8 Haziran
springg------------------------------- 8 Haziran
ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
brisling------------------------------ 11 Haziran
papatya0606--------------------- 12 Haziran
aşina--------------------------------- 13 Haziran
asimo-------------------------------- 13 Haziran
lotuss75---------------------------- 13 Haziran
olymposss------------------------- 13 Haziran
MRL_26----------------------------- 14 Haziran
sirtattoo---------------------------- 14 Haziran
ceylan01---------------------------- 15 Haziran
derinden----------------------------- 15 Haziran
nesecrin----------------------------- 18 Haziran
Gelincik------------------------------ 19 Haziran
kardelen_cigdem
gurbet gelini
aryaa
sonuyok
skbb
mumnes
Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.
Merhabalar,
ben de haziran annesi olucam kısmetse:)
Dün hamiş olduğumu öğrendim, 4+3 bugün. 665.5 BHCG çıktı.sizlerin nasıldı?Her gebede farklı olur biliyorum ama merak işte bi sorun olmaz inşallah.
Henüz doktora gitmedim. 6. haftada gitsem geç olur mu ki?
merhaba arkadaslar kismet olursa bende haziran annesi olacagim,siteyi uzun zamandir takip ediyorum kismet bugune üye olmakmis.benimde SON SAT3 eylül listeye eklerseniz sevinirim.insaalah hepimiz cok rahat bir hamilelik gecirip cocuklarimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz.
bende haziran annesi oluyorum:))) inşallah sonuna kadar devam eder.ve mutlu sona ulaşırız.son adetimden sonra 6+2deyim.doktora gitmedim daha.kalp atışlarını hangi haftada göre bilrim?????
41 kere maasallah 41 hamis olduk.:CüvCüv: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
kızlar 42. geldiiii :)))) :sm_cool:
ben daha dün öğrendim hamişliğimi. mikroenjeksiyon benimki, yarın 12.gün, doktora gideceğim. dayanamadım erken yaptım kan testini, 10.gün 138 idiii:teytey:.
hesaplarıma göre bugün 3+5 haftalık HAMİLEYYYİİİM:teytey::teytey:
25 haziran diye hesapladım ben, beni de ekler misiniiz??
dua edin yarın için ltfff
herşey yolunda giderse keseyi ne zaman görürüm şimdi ben arkadaşlar??