Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 20 haziran, beni de eklerseniz sevinirim. Hepimize hayırlı olsun, inşallah sağlıklı doğum haberlerimizi de aynı sevinçle veririz.
Mrb.Bende Allah nasip ederse haziran annesi olacam.Geçen hafta perşembe idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama hala inanamadığım için hiç yazmadım.Adetimden 2 gün sonra kan testi sonucum 953.13 çıktı değerim normalmi bilmiyorum.Dünde ultrasona girdim ufacık bi karartı vardı o kadar doktor net bişey söylemedi.Benim hiç belirtimde yok.Bu c.tesi başka bi doktora daha gidicem artık rahatlamak istiyorum niyeyse hala endişeliyim.Sat 8 Eylül.
arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 20 haziran, beni de eklerseniz sevinirim. Hepimize hayırlı olsun, inşallah sağlıklı doğum haberlerimizi de aynı sevinçle veririz.
Kızlar çok şükür test sonuçlarım geldi 4050 geçen çarşamba 450 idi boş gebelik olmasından çok korkuyordum içim rahatladı değerler yükselmiş konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardıncı olsun.
kızlar 42. geldiiii :)))) :sm_cool:
ben daha dün öğrendim hamişliğimi. mikroenjeksiyon benimki, yarın 12.gün, doktora gideceğim. dayanamadım erken yaptım kan testini, 10.gün 138 idiii:teytey:.
hesaplarıma göre bugün 3+5 haftalık HAMİLEYYYİİİM:teytey::teytey:
25 haziran diye hesapladım ben, beni de ekler misiniiz??
dua edin yarın için ltfff
herşey yolunda giderse keseyi ne zaman görürüm şimdi ben arkadaşlar??
arkadaşlar merhaba...umarım tüm anne adayları ve minik melekleri iyidir! bende yarın sabah keseyi görmek ümidi ile doktora gideceğim.yarın itibariyle 5+2 oluyorum.umarım hayırlı haberler alırım ve görebiliriz keseyi. çok heyecanlıyım.... karından baktırmayı düşünüyorum,vajinalin bebeğe zarar vermesinden endişeleniyorum. doktorumu daha tam tanımıyorum çünkü. size sonucu mutlaka yazarım.herkes kendine dikkat etsin ve moralini çok yüksek tutsun.
sağol canım, hepimize hayırlı olsuuunn
ben de son sattan hesaplatmıştım internetteki hesaplayıcılardan, öyle çıkıyor 25 haziran
SAT'ım 18 eylül. Yanlış mı yapmışım??
Mrb.Bende Allah nasip ederse haziran annesi olacam.Geçen hafta perşembe idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama hala inanamadığım için hiç yazmadım.Adetimden 2 gün sonra kan testi sonucum 953.13 çıktı değerim normalmi bilmiyorum.Dünde ultrasona girdim ufacık bi karartı vardı o kadar doktor net bişey söylemedi.Benim hiç belirtimde yok.Bu c.tesi başka bi doktora daha gidicem artık rahatlamak istiyorum niyeyse hala endişeliyim.Sat 8 Eylül.
arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?