2009 Haziran Anneleri!!

peki bişey soracam vajinalden nasıl bakılıyo zormu bide eşleriniz yanında olamıyo dimi

Hayırlı uğurlu olsun cnm, darısı başıma bende bir görseydim çok rahatlayacağım, dr ultrasonda bakıp tam olarak ne kadarlık olduğunu söylüyr mu yani? # kaç mm olduğunu da mı?

Amin canim. Evet bakip ne kadarlik oldugunu soyluyor. Kac hafta ve kac mm oldugu soyleniyor. Darisi basina...

peki bişey soracam vajinalden nasıl bakılıyo zormu bide eşleriniz yanında olamıyo dimi

Hayir hic zor degil. Bakilirken esimde yanimdaydi canim.

Canim bak internetten bu bilgiyi buldum.

Bebegin bas-popo uzunlugu (CRL) olculuyormus. Yani benim cikan 4.1mm bas popo uzunlugu zaten raporda CRL diyede yaziyor. Buna gore bebegimin boyu cok sukurki normalmis. Yellowwindcim seninkide bas-popo olmali degil mi? Eger oyleyse asagidaki bilgiye gore senin bebeginin boyu normal olmali.

canım en normali 6.haftada gitmek doktora anca o zmn görebiliyorlar genelde çünkü ben senin gibi 4+4 deyken gitmiştim ama 6.haftama çağırdı tekrar bu arada tebrikler hayırlı uğurlu olsun canım

SAOL CANIM SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN.BEN YARIN ÖBÜR GÜN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM BEN Bİ DÜŞÜK YAŞADIM DAHA ÖNCE ÇÜNKÜ BUNUNDA ÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM O YÜZDEN ERKEN GİDEYİM TEKRAR GEL DERSE YİNE GİDERİM.Şeniz[/QUOTE]
saol canım içini rahatlatmak istiyorsan erken git tabi canım en azından bhcgnede baktırırsın yükselmiş mi diye .
allah tammaına erdirsin arkadaşım tebrikler
bugün folic plus aldım dr. da danışamıyom tabi içen var mı günde 3 tane yazıyor bir zararı olmaz heralde
ben gebe olmadan önce almıştım 3ay içtim ve günde 1 tane olmak üzere canım.

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

CIMEGI-------------------------------- 1Haziran

merilcan------------------------------ 2 Haziran

yusuf_cennet----------------------- 2 Haziran

seremim----------------------------- 3 Haziran

HAZAL01----------------------------- 3 Haziran

gokcenlevent----------------------- 3 Haziran

cocosh-------------------------------- 4 Haziran

şekerkızcandy-------------------- 4 Haziran

Gamzeli08--------------------------- 5 Haziran

serheng------------------------------ 5 Haziran

mehtapsen------------------------- 5 Haziran

cancer-------------------------------- 6 Haziran

s.d.34---------------------------------- 6 Haziran

nur82---------------------------------- 8 Haziran

selen83------------------------------- 8 Haziran

sebeyza------------------------------ 8 Haziran

springg------------------------------- 8 Haziran

ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran

Menzil Gülü------------------------ 9 Haziran

brisling------------------------------ 11 Haziran

papatya0606--------------------- 12 Haziran

aşina--------------------------------- 13 Haziran

lotuss75---------------------------- 13 Haziran

olymposss------------------------- 13 Haziran

MRL_26----------------------------- 14 Haziran

sirtattoo---------------------------- 14 Haziran

ceylan01---------------------------- 15 Haziran

derinden----------------------------- 15 Haziran

Gelincik------------------------------ 19 Haziran

kardelen_cigdem

gurbet gelini

aryaa

sonuyok

skbb

mumnes

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.

Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

menzil gülü teşekkür ederim ilgin için ama benimki 7. haftanın sonu oluyor. 6+6 demek 7. hf bitiyor demek.7+0 demek 8. hf'nın başı demek

Arkadaşlar merhaba, 4 aydır siteyi takip ediyorum. Geçen yıl bir gebeliğim olmuştu fakat down sendromlu olduğu için 17 haftalıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. 4 aydır tekrar bebek için çalışıyorduk ve son sat 4 eylül çok şükür hamileyim. Cumartesi dr gittik keseyi gördük fakat fetusu daha göremedik 5+2 dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Çok tedirginim daha önce sorunlu bir gebelik geçirdiğim için korkuyorum. İnşallah bu sefer bebişimi kucağıma alacağım. Bu arada hepinize hayırlı olsun umarım sorunsuz bir gebelik geçiririz hep birlikte.

ben şişli de çalışıyorum kendi dr um da şişli de ve özel muayenehanesi var....istediğim bir hastaneye gidebiliyor sanırım....iyi bir hastane ve dr bulursam ve fiatlarıda uygun olursa evime yakın tercih edeceğim.....(beylikdüzü) çünkü arabamız yok!!! acıbadem4600ytl çok pahalı medicana 1800ytl normal 2500 sezeryan....avcılar hospital noramal 180ytl sezeryan 300ytl ssk anlaşmalı.....(.çok uygun olduğu için çok da kalabalık ama)......sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

merhaba kızlar biliyosunuz bende allahın izniyle haziran annişi olucam.ama grip oldum çok ağır geçirmiyorum ama yine de tedirginim.doktorumu aramama gerek varmı acaba nasıl geçer ki?

hoşgeldin....inş bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve bebeğini kucağına alırsın......yaşın kaç bu arada ? down sendromu benide korkutan bir durum....bir arkadaşımın down sendromlu bir kızı var......

canim benim doğum tarihim 18 haziran yazarsan sevinirim.

Bu arada günaydin kislar naber nasil gidiyo hamişlik.benim çok şükür bir sorunum yok perşembe dr.a gidicem kismet olursa bakalim ne görüp duycaz.inş.keseyi görürümde rahatlarim.

Bu arada günaydin kislar naber nasil gidiyo hamişlik.benim çok şükür bir sorunum yok perşembe dr.a gidicem kismet olursa bakalim ne görüp duycaz.inş.keseyi görürümde rahatlarim.

günaydın canım bende 5 tüp kan verdim dün öğleden sonra sonucları alıcam biz keseyi 5+5 de gördük kalp atısları yavas yavas duyuluyodu persembe tekrar gidicez hayırlısı bakalım

hoşbulduk 28 yaşındayım yaş ile alakası yok benim durumum tamamen tesadüf şanssızlık yani benden bütün hamile arkadaşlara tavsiye kesinlikle amniyosentez yaptırın çünkü ben çok araştırdım hatta dr bile sordum 2li ve 3 lü testi ii çıkıp down sendromlu doğan var mı diye varmış yani 2 li ve 3 lü test sonuçları garanti değil %100 garanti sonuç amniyosentez yanılma payı yok. allahım kimsenin başına vermesin.

amin canım inşallah tekrar yasamazsın bende 4 ay önce 15 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için düşük yaptım simdi cok korkuyorum 6 yasında dünyalar güzeli bi kızım var hayırlısıyla ikincide sağlıkla doğarsa kurtulcam inşallah cok gerginim

ya arkadaşlar ağzıma birşey atamaz oldum...feci şekilde bulantılar arttı...aç aç başım döne döne geziyorum ortalıkta..aşırı halsizlik oldu...eşim çok kızıyor zorla yedirmeye çalışıyor ama nafile....cumartesi doktora gidecektim ama haftasonu misafirler geldi başka ilçeden,birde yatılı kaldılar pazartesi sabah gittiler, doktorada gidemedim...bulantılarada razıyım ama inşallah sorun çıkmaz...

birde hep vajinal usg bahsetmişsiniz ben çok korkuyorum bebişe birşey olur diye,eşimle ilişkiye bile girmiyoruz biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri...bende vajinismus vardı ve ilişkiye girerken acaip kendimi kasıyorum öyle böyle değil...bu yüzden korkuyoruz kasarsam bebişe birşey olur diye..şimdide kara kara vajinal usg yi düşünüyorum.....

canım öncelikle hiç korkma vajinal ultrasondan cok kolay ayrıca ben malatyalıyım neresindesin sen

kızlar ben bugün 6 haftayı bitiriyom ama koyu sarı akıntım var sizdede oluyomu

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BU KEZ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞ.SAĞLIKLI TOPAÇ GİBİ Bİ BEBEĞİN OLUR İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…