2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ben bugün rutin testlerin sonucunu alıcam öğleden sonra dua edin bana daha önce karaciğer enzimlerim yüksek cıkmıstı

kızlar kafama takıldı bugün doktor konturolim var zaten sizler nasılsınız nasıl gidiyo

daha önce düşük yaptıgım için hemde hiçbi sorunyokken 15 haftalık öldü bebegim çok gerginim yaaa nası geccek günler

biz bugün 6+1 olduk acaba icerde durum nedir suanda keske her isstediğimizde gözatma sansımız olsa

:emir_bebek:
daha önce düşük yaptıgım için hemde hiçbi sorunyokken 15 haftalık öldü bebegim çok gerginim yaaa nası geccek günler

içini ferah tutmaya çalış seni çok iii anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum ama aklına kötü şeyler getirme bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmayacak stres yaptıkça bebeğine zarar verirsin iyi düşünelim iyi olsun:emir_bebek:

:emir_bebek:

içini ferah tutmaya çalış seni çok iii anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum ama aklına kötü şeyler getirme bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmayacak stres yaptıkça bebeğine zarar verirsin iyi düşünelim iyi olsun:emir_bebek:

anladığına eminim canım rabbim bi daha yasatmaz inşallah ama insanın elinde olmuyoki tedirginolmak bende 30 yasındayım artık yasım gecioc yani

düşünsenize kan testlerinin sonucunu almaya gitcem bugün sanki ölüm kalım sonucu alcak gibi endişeliyim

Arkadaşlar merhaba, 4 aydır siteyi takip ediyorum. Geçen yıl bir gebeliğim olmuştu fakat down sendromlu olduğu için 17 haftalıkken gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. 4 aydır tekrar bebek için çalışıyorduk ve son sat 4 eylül çok şükür hamileyim. Cumartesi dr gittik keseyi gördük fakat fetusu daha göremedik 5+2 dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Çok tedirginim daha önce sorunlu bir gebelik geçirdiğim için korkuyorum. İnşallah bu sefer bebişimi kucağıma alacağım. Bu arada hepinize hayırlı olsun umarım sorunsuz bir gebelik geçiririz hep birlikte.
aramıza hoş geldin canım inş bu hamişliğin sağlıklı geçer kötü şeyler düşünme tatlım
kızlar ben bugün 6 haftayı bitiriyom ama koyu sarı akıntım var sizdede oluyomu
allaha şükür bu güne kadar bende hiç bi akıntım olmadııı :nazar: dahada olmasın sizinkilerde geçer inş arkadaşım
sizler 5 tüp kan verdinizmi dr agidenler

canım sende rahat ol sonunda ölüm yok öyle düşün bak 1 tane dünyalar tatlısı kızın var mış en azından onla vaki,t geçir gerisini düşünme bu arada ben şahsen vermedim 5 tüp kan

günaydın canım bende 5 tüp kan verdim dün öğleden sonra sonucları alıcam biz keseyi 5+5 de gördük kalp atısları yavas yavas duyuluyodu persembe tekrar gidicez hayırlısı bakalım
cnm sat larımız aynı 1 eylül .Ben hala doktora gitmedim.Ama merakla biraz daha bekliyeyim diyorum.Vajinal ultrasonlamı kalp atışlarını duydun? Doktor neler söyledi?Kullandığın ilaç yada yaptırdığın test var mı?Ben günde 2 defa folic plus kullanıyorum

bende haziran annesi oluyorum:))) inşallah sonuna kadar devam eder.ve mutlu sona ulaşırız.son adetimden sonra 6+2deyim.doktora gitmedim daha.kalp atışlarını hangi haftada göre bilrim?????

Merhabalar,
ben de haziran annesi olucam kısmetse:)
Dün hamiş olduğumu öğrendim, 4+3 bugün. 665.5 BHCG çıktı.sizlerin nasıldı?Her gebede farklı olur biliyorum ama merak işte bi sorun olmaz inşallah.
Henüz doktora gitmedim. 6. haftada gitsem geç olur mu ki?

Merhabalar,
Dün hamiş olduğumu öğrendim, 4+3 bugün. 665.5 BHCG çıktı.sizlerin nasıldı?Her gebede farklı olur biliyorum ama merak işte bi sorun olmaz inşallah.

merhaba arkadaslar kismet olursa bende haziran annesi olacagim,siteyi uzun zamandir takip ediyorum kismet bugune üye olmakmis.benimde SON SAT3 eylül listeye eklerseniz sevinirim.insaalah hepimiz cok rahat bir hamilelik gecirip cocuklarimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz.

bende haziran annesi oluyorum:))) inşallah sonuna kadar devam eder.ve mutlu sona ulaşırız.son adetimden sonra 6+2deyim.doktora gitmedim daha.kalp atışlarını hangi haftada göre bilrim?????
tebrikler canım hoşgeldin şimdide görebilirsin bence 7.haftadan itibarende görebilirsin
Merhabalar,
geç olmaz canım 6.hafta normal o zmn gidebilirsin.bu arada hoş geldin aramıza tebrik ederimm benim bhcgm tam regl olma günüm 3 ekimde 120,4 idi 8 ekimde 1257 olmuştu canım
merhaba arkadaslar kismet olursa bende haziran annesi olacagim,siteyi uzun zamandir takip ediyorum kismet bugune üye olmakmis.benimde SON SAT3 eylül listeye eklerseniz sevinirim.insaalah hepimiz cok rahat bir hamilelik gecirip cocuklarimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz.

tebrikler canım hoşgeldin aramıza

bugün folic plus aldım dr. da danışamıyom tabi içen var mı günde 3 tane yazıyor bir zararı olmaz heralde

evet canım bende kullanıyorum yaklaşık 3 aydır.günde 1 tane alıoyrdum.hamileliğimi öğrenince doktorum 3e çıkaralım dedi.yaklaşık 1 haftadırda 3 tane almaya başladım günde.şuan ben 5 haftalık hamileyim ve sanırım onu 3-4 aylık olana kadar kullanmamız gerekiyor.

Merhabalar,

bence sorun olmaz canim zaten simdi bile gitsen doktora seni 2 hafta sonrasinda cagriyor,6.haftada gittiginde insallah bebegini ve kalp atisini duymus olursun

X