2009 Haziran Anneleri!!

cnm ben gıttıgımde 5+4 tum vajınal baktı dr kesemız gorundu ama dr bebegın 5 falan oldugunu soyledı 4-5 gun sonrada kalp atısnı duyduk

yok canım eşim hekim 3 yıldır burdayız memleket hasreti çekiyoruz ama dönemiyoruz ailelerimiz izmirde atama için en az 5 sene daha buradayız galibabenneyaptımki

cnm ben gıttıgımde 5+4 tum vajınal baktı dr kesemız gorundu ama dr bebegın 5 falan oldugunu soyledı 4-5 gun sonrada kalp atısnı duyduk

senin ilk hcg değerlerin neydi ve kaçıncı günlerde hatırlıyor musun?ikize hamile kaldığına göre yüksek çıkmıştır.

selam hanımlar...uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bugun foruma üye oldum...çünkü sizden ögrenebilecegim ve birlikte paylaşabileceğimiz cok sey oldugunu düsünüyorum...kısmet olursa 2 haziran annesi olucam:):CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım allah nasip ederse aynı tarihlerde doğum yapıcaz sanırım:CüvCüv:

cnm 5+4 tüm demişsin son adet tarihine göremi bu ben son adet tarihime göre 6+3 çıkıyo ayın 24 gibi gitmeyi düşünüyorum dr kalp atışlarını duymak için duyarım dimi ozaman sen kalp atışınıda vajinalden bakıncamı duydun

aramıza hoşgeldina.s. kaç haftalıksın canım sen?

kızlar ben bu kanguruya bayıldım fiyatıda çok iyi taşıma askısı da deniyor sizinlede paylaşmak istedim

arkadaşlar henüz çok erken belki ama hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz,aklınızda bir yer varmı??? ya da doktorunuz hangi hastanede??? ben beylikdüzünde oturuyorum ve o civardaki hastanelerden fiatlar aldım.....bssk anlaşmalı iyi bir hastane bulmaya çalışıyorum.....fiatlar çok farklı farklı......yardımcı olabilirmisiniz?

senin ilk hcg değerlerin neydi ve kaçıncı günlerde hatırlıyor musun?ikize hamile kaldığına göre yüksek çıkmıştır.

Cnm ben cok erken farkettım hamılelıgımı reglden 6 gun once bhcg 20ydı 2 gun sonra 93 tu sonra bırdaha yaptırmadım ama benım bebıslerımın arasında 1 hafta var ilkinin kalp atısnı duydum 2.sı ıcınse cmt sı gıdıcem

canım bence erken degil aslında cunku sonradan doktor degiştirmek daha kötü...kep aynı doktora gıtmek memnun kaldıgın surece cok ıyı hem hastayı tanımıs oluyor.
bende beylıkduzunde oturuyorum bu arada:) ılk kolan hospıtal 'a gıttım. ama haftaya muayenem var nereye gıdecegıme karar veremıyorum.
Türkiye Gazetesi Hastanesi(ssk gecıyor) cok ıyı dıye duydum.ama şişlide..doktorları hakkında ıyı seyler soyluyorlar...yada Avcılar Hospitala gıdıcem ama hala arastırıyorum.
ama fiyatlar hakkında bılgım yok bılgılerını paylasırsan sevınırım sen nereye gıttın daha once...

cnm bende su anda SAT a gore 6+4 um gecen salı kesemızı gorduk hatta keselerımızı :) cmtsı gunude bebegımın bırının kalp atısnı duydum hep vajınal ultrason yaptı dr um

bende ayın 24 gitcem dr vajinal baktırmak istemiyorum normal görürüz herhalde ozaman...

sağol canım hafif bulantım var ama bel ve kasık ağrısından ölüyom.bir de akıntım var kızlar bu akıntı olur mu normalde acaba? bugün doktora gidecektik ama dr.1 hafta yokmuş haftaya gitcem inş. geç kalmış olmam haftaya daha 6 haftalık olacak.

bugün folic plus aldım dr. da danışamıyom tabi içen var mı günde 3 tane yazıyor bir zararı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…