2009 Haziran Anneleri!!

benim bir iki gündür çok açık kahverengimsi akıntım oluyor .önceden beyazdı.biraz endişe yaptım.dr normal dedi.ama içimde yinede tedirginlik var.aynı durumu yasayan var mı.sizin dr unuz ne dedi.?

nur ve menzil gülü demek burda buluşacakmışız

evet canım .insallah sayımız daha da artar.:lepi:

Evet kizlar bulusturana bakmak lazim. Allahima sonsuz sukurler olsun. Kizlar az once dr. dan geldim. Bebisimizin kalp atislarini duyduk. Cok guzeldi. Yani kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Rabbim bu ne buyuk mucize. Teknoloji ne buyuk nimet. Ve 6 hafta 1 gunlukmusuz.

Nur 82canim daha önceki gebeliğimde ayni senin gibi lekelenme olmustu korkma ama fazlada yorma kendini kizlar ben bugün 5 tüp kan verdim basladim hadi hayirlisi 7. Haftaya basladik 5+5 de dr cok az kalp atişini duydu ama cuma günü tekrar cagirdi sizler naptiniz

yarın sonucları alıcam öğleden sonra inşallah iyi cıkar hersey nası geccek bu günler bilmemeki hep destek olalım kızlar birbirimize

Evet kizlar bulusturana bakmak lazim. Allahima sonsuz sukurler olsun. Kizlar az once dr. dan geldim. Bebisimizin kalp atislarini duyduk. Cok guzeldi. Yani kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Rabbim bu ne buyuk mucize. Teknoloji ne buyuk nimet. Ve 6 hafta 1 gunlukmusuz.

Canım hatırlıyorsan ben köy öğretmeniyim ve eşim asker bizim de bugün 6+0 oldu. iki hafta önce gittik daha çok küçüktü. yani daha kalp sesini dinleyemedik. harika olsa gerek.küçücük keseyi görmek bile insana çok büyük bi haz veriyor.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Doğsunlar bir an evvel Allah'ın izniyle.

Canım hatırlıyorsan ben köy öğretmeniyim ve eşim asker bizim de bugün 6+0 oldu. iki hafta önce gittik daha çok küçüktü. yani daha kalp sesini dinleyemedik. harika olsa gerek.küçücük keseyi görmek bile insana çok büyük bi haz veriyor.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Doğsunlar bir an evvel Allah'ın izniyle.

Evet aynen oyle. Insallah sizde duyarsiniz.

merhaba arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum. moralim çok bozuk bugün. ağlamak istiyorum. bu sabah dr'a gittim.6+6 hf yım.embryo 4.6 mm görüldü. kalp atışı duyuldu. ama dr bebek beklenenden küçük, her an düşük olabilir dedi. önceki gebeliğimde de düşük yapmıştım. üzüldüm. bebekten bile soğuyacağım galiba.

merhaba arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum. moralim çok bozuk bugün. ağlamak istiyorum. bu sabah dr'a gittim.6+6 hf yım.embryo 4.6 mm görüldü. kalp atışı duyuldu. ama dr bebek beklenenden küçük, her an düşük olabilir dedi. önceki gebeliğimde de düşük yapmıştım. üzüldüm. bebekten bile soğuyacağım galiba.

Canim bende dr.dan geldim az once. Benimde 6+1 ve 4.1mm cikti. Ama bana dr. bir anormallik var demedi. Gerci bu dr. kadin dogumcu degildi. Esas kadin dogum doktoruyla randevum bu ayin 28 inde. Ama simdi sen boyle deyince benimde icime kurt dustu.

ama seninki normal zaten. sen benden 5 gün gerisin. hergün 1mm büyüyor. 6+6 olunca 9 mm olur. o çok normal.

arkadaşlar beni teselli edecek kimse yok mu? ben niye sizler gibi pozitif olamıyorum. hemen herşeyden vazgeçiveriyorum:KK43:

ama seninki normal zaten. sen benden 5 gün gerisin. hergün 1mm büyüyor. 6+6 olunca 9 mm olur. o çok normal.

Canniiimmm Allah razi olsun vallahi icime su serptin. Inan simdi arastirmaya baslamistim, ne nedir diye. Birde acaba dr. neden birsey demedi diyede kafama takmistim.

Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun? Baska dr. a gidecekmisin?

bilmiyorum canım. aslında ben kendim de doktorum.ama kendime hiç hayrım olmaz. en ufak hastalığımda koyveririm kendimi. yine öyle oldu. çok bildiğim için böyle oluyor galiba.kendimle ilgili bir sorun olunca telaşlanırım hemen. gitsem mi acaba başka birine?

bilmiyorum canım. aslında ben kendim de doktorum.ama kendime hiç hayrım olmaz. en ufak hastalığımda koyveririm kendimi. yine öyle oldu. çok bildiğim için böyle oluyor galiba.kendimle ilgili bir sorun olunca telaşlanırım hemen. gitsem mi acaba başka birine?

Bilmiyorumki canim sen daha iyi bilirsin. Ama baska birine daha gorunsen iyice bilgi alsan fena olmaz gibime geliyor.

menzil gülü duydun demek bebişini ne güzel.:teytey:. vajinallemi baktı normalmi? bide 6+1 son adet gününe göremi canım

menzil gülü duydun demek bebişini ne güzel.:teytey:. vajinallemi baktı normalmi? bide 6+1 son adet gününe göremi canım

Evet canim duyduk cok sukur. Allahim insallah tamamina erdirir. Son adet tarihime gore normalde bugun 6+0 idi ama ultrasonda 6+1 cikti. Vajinalle bakildi zaten gobekten olsaydi gorulmezdi.

sağol canım hafif bulantım var ama bel ve kasık ağrısından ölüyom.bir de akıntım var kızlar bu akıntı olur mu normalde acaba? bugün doktora gidecektik ama dr.1 hafta yokmuş haftaya gitcem inş. geç kalmış olmam haftaya daha 6 haftalık olacak.:emir_bebek:

Olymposss slm cnm,
Ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane yeterli oluyor, folicde zorlanmıştım hep kaçıyordu ilaç saatlerim bu daha kolay,
Benim de son birkaç gündür sırt-bel ağrılarım çok fena halde, ağlıcam nerdeyse acıdan, akıntı da normal bende de var ve nette de hamilelik belirtisi olarak yazıyor.
SAT 7 eylül ve dr da 20 sinde gel dedi ancak görülür diye, bende henüz gitmedim ama çok sabırsızım.

Evet canim duyduk cok sukur. Allahim insallah tamamina erdirir. Son adet tarihime gore normalde bugun 6+0 idi ama ultrasonda 6+1 cikti. Vajinalle bakildi zaten gobekten olsaydi gorulmezdi.

Hayırlı uğurlu olsun cnm, darısı başıma bende bir görseydim çok rahatlayacağım, dr ultrasonda bakıp tam olarak ne kadarlık olduğunu söylüyr mu yani? # kaç mm olduğunu da mı?

X