Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün folic plus aldım dr. da danışamıyom tabi içen var mı günde 3 tane yazıyor bir zararı olmaz heralde
nur ve menzil gülü demek burda buluşacakmışız
nur ve menzil gülü demek burda buluşacakmışız
evet canım .insallah sayımız daha da artar.:lepi:
Evet kizlar bulusturana bakmak lazim. Allahima sonsuz sukurler olsun. Kizlar az once dr. dan geldim. Bebisimizin kalp atislarini duyduk. Cok guzeldi. Yani kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Rabbim bu ne buyuk mucize. Teknoloji ne buyuk nimet. Ve 6 hafta 1 gunlukmusuz.
Canım hatırlıyorsan ben köy öğretmeniyim ve eşim asker bizim de bugün 6+0 oldu. iki hafta önce gittik daha çok küçüktü. yani daha kalp sesini dinleyemedik. harika olsa gerek.küçücük keseyi görmek bile insana çok büyük bi haz veriyor. Doğsunlar bir an evvel Allah'ın izniyle.
merhaba arkadaşlar. ben ilk defa yazıyorum. moralim çok bozuk bugün. ağlamak istiyorum. bu sabah dr'a gittim.6+6 hf yım.embryo 4.6 mm görüldü. kalp atışı duyuldu. ama dr bebek beklenenden küçük, her an düşük olabilir dedi. önceki gebeliğimde de düşük yapmıştım. üzüldüm. bebekten bile soğuyacağım galiba.
ama seninki normal zaten. sen benden 5 gün gerisin. hergün 1mm büyüyor. 6+6 olunca 9 mm olur. o çok normal.
bilmiyorum canım. aslında ben kendim de doktorum.ama kendime hiç hayrım olmaz. en ufak hastalığımda koyveririm kendimi. yine öyle oldu. çok bildiğim için böyle oluyor galiba.kendimle ilgili bir sorun olunca telaşlanırım hemen. gitsem mi acaba başka birine?
Evet kizlar bulusturana bakmak lazim. Allahima sonsuz sukurler olsun. Kizlar az once dr. dan geldim. Bebisimizin kalp atislarini duyduk. Cok guzeldi. Yani kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Rabbim bu ne buyuk mucize. Teknoloji ne buyuk nimet. Ve 6 hafta 1 gunlukmusuz.
menzil gülü duydun demek bebişini ne güzel.:teytey:. vajinallemi baktı normalmi? bide 6+1 son adet gününe göremi canım
sağol canım hafif bulantım var ama bel ve kasık ağrısından ölüyom.bir de akıntım var kızlar bu akıntı olur mu normalde acaba? bugün doktora gidecektik ama dr.1 hafta yokmuş haftaya gitcem inş. geç kalmış olmam haftaya daha 6 haftalık olacak.
Evet canim duyduk cok sukur. Allahim insallah tamamina erdirir. Son adet tarihime gore normalde bugun 6+0 idi ama ultrasonda 6+1 cikti. Vajinalle bakildi zaten gobekten olsaydi gorulmezdi.