allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım
allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım
Kızlar slm, size birşey soracağım,
Benim 5 haftam bitti ve 20 Ekim gibi kontole gidicem, anladığım kadarıyla da dr vajinal ultrasonla bakacak, yanımda eşim de olacak, bu durumun beni rahatsız edeceğini düşünüyorum (dr erkek), sizin ne gibi tecrübeleriniz var bununla ilgili?
yok üzülmeyin ama..ben onun için yazmamıştım..insanları üzmekten çok korkuyorum.zaten haziran anneleri sayfasında var konum..öyküm artık yok baslıgında..ben sadece herhangi bir sıkıntınızda yardım ederim diyorum..Allah sizlere göstermesin.evet dogduktan sonra 40.gün kaybettim.sahiden çok zor..
ceylan canım bendede şişkinlik gaz ve idrara çıkma var bunlar normal şeyler endişelenme tatlım hım bu arada benim göğüslerdede bi hassasiyet var artık elleyince ağrıyo gibi acı hissediyorum
aynen canım benimkide iyice sertleşti taş gibi oldu...normalde asla karnım çıkmaz benim ,52 kiloyum ama hayatımda göbek görmemiştim kendimde...şimdi karın sertleşmiş ve biraz belirginleşmiş,ve bir türlü inmiyor...şimdiden böyleyim ileriki ayları düşünemiyorum bile...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Listemizin son hali...
benim 15 haftalık bebişim hersey normalken karnımda öldü kontrolde farketti dr 6 yasında dünyalar tatlısı bi kızım var ama simdi daha önce yasadıklarımı yasamaktan cok korkuyorum inşallah yasamam
allahım kimselere yasatmasın banada yasatmasın inşallah amin
Allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım
Kızlar slm, size birşey soracağım,
Benim 5 haftam bitti ve 20 Ekim gibi kontole gidicem, anladığım kadarıyla da dr vajinal ultrasonla bakacak, yanımda eşim de olacak, bu durumun beni rahatsız edeceğini düşünüyorum (dr erkek), sizin ne gibi tecrübeleriniz var bununla ilgili?
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım :)
cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
kan testinde bcg 7200 çıktı..normal midir?..
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım :)
cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
kan testinde bcg 7200 çıktı..normal midir?..
günaydın arkadaşlar, ben bu sabah kendi doktoruma gittim nihayet, geçen haftaki maceralarımı hatırlarsınız herhalde, kan verdim öğleden sonra sonuç çıkacak, doktorum öncelikle çok sevindi, 10 gün geçtiğini söyledim adamın gözleri ışıldadı sağolsun sevincini paylaştı benimle, çıkacak olan değere göre konuşacağız tekrar, değerin 1000 in üzerine çıksın ultrasonla öğle bakarız , şimdi birşey belli olmaz dedi, heyecanla bekliyorum,
kızlar bu arada benim ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı, önceden adet ağrıları kadar şiddetli olmasa da ağrılarım vardı kasıklarımda şimdi yok, siz de durumlar nasıl?
kızlar günaydın ben de dün kan testi yaptırdım bhcg 1542 çıktı son adet tarihim 6 eylüldü ,ilk bebeğim olacak inşallah daha doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bizim çok zor oldu problem vardı inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz geçmiş sayfalara hızlıca göz attım görüşmek üzere kendinize iyi bakın
arkadaşalr bende bugün dr a gititm adetim gecikmişti evdeki idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bu sabah dr a gittim ve keseyi gördük şükürler olsun..sat tarihim 1 eylül.. usg de 5 hafta 1 günlük gözüktü kesemiz.. dua edin banada.. çok endişelyim nedense.. bir kalp atışını duyabilsem rahatlıcam inş.. ben karından baktırdım vajinal usg den baktırmadım.. karından öyle göründü.. bakaım c.teis gene gidecem kısmetse.. her hafta bakıcaz dedi..umarı hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin..
Merhaba arkadaşlar az önce kan testi sonucum geldi bende hamişim rabbime şükürler olsun kucağima aldiğim günleride göstersin inş. Allahim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün.bende haziran annesiyim yani.