N
nesecrin
Ziyaretçi
tebrik ederimmmmm nesecrin.....allah kucağına alıp büyütmeyide nasip etsinnn....
TEŞEKKÜR EDRİM CANIM.CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.BİRŞEY SORCAM BEN NE ZAMAN İLK DR.KONTROLÜNE GİTMELİYİM.:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederimmmmm nesecrin.....allah kucağına alıp büyütmeyide nasip etsinnn....
güzel canım sonucun hayırlı ğurlu olsun tebrik ederimMerhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım :)
cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
kan testinde bcg 7200 çıktı..normal midir?..
allah tamamnınada erdirsin canım tebriklerarkadaşalr bende bugün dr a gititm adetim gecikmişti evdeki idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bu sabah dr a gittim ve keseyi gördük şükürler olsun..sat tarihim 1 eylül.. usg de 5 hafta 1 günlük gözüktü kesemiz.. dua edin banada.. çok endişelyim nedense.. bir kalp atışını duyabilsem rahatlıcam inş.. ben karından baktırdım vajinal usg den baktırmadım.. karından öyle göründü.. bakaım c.teis gene gidecem kısmetse.. her hafta bakıcaz dedi..umarı hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin..
TEŞEKKÜR EDRİM CANIM.CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.BİRŞEY SORCAM BEN NE ZAMAN İLK DR.KONTROLÜNE GİTMELİYİM.:CüvCüv:
herkese merhaba arkadaşlar. yeni haziran anneleri aramıza hoşgeldiniz:) inşallah sayımız gün geçtikçe artar ve hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim sat 29 eylül. şu an 6+3 oldum. ben de geçen hafta p.tesi gördüm keseyi,daha çok minik tabiki. ama perşembe günü hafif bi kanama yaşadım, kırmızı olduğu için çok korktum,hemen doktora koştum. 10 gün rapor verdi,istirahat edeckesin dedi,bir de progestan kullanıyorum zaten. kızlar herhangi bi leke,kanama başınıza gelirse sakın ihmal etmeyin,düşük tehdidi oluyormuş.en azından gidemeseniz bile doktorunuzu hemen arayın.çok şüükür benim çok az o gün geldi ve bi daha gelmedi,inşallah da gelmez.ayın 21 inde de kalp atışı için gidicem,bi de onu duyunca inanılmaz rahatlıycam. bu arada dün burnum kanadı hayatımda ilk kez,hamileliktenmiş.böyle bişi başınıza gelirse korkmayın.arkadaşlar hepinizin bulantısı var mı?benim var ama çok hafif,normal mi?
offffff kimse yokmuyaaaaaa cevap verecek
slm kızlar sizlere bişey soracagım pregeston kullanıyorum bitincehemen tekrar hemen yine alıyoruzdemi hapı bilen varmı yardımmmmmmmm
slm kızlar sizlere bişey soracagım pregeston kullanıyorum bitincehemen tekrar hemen yine alıyoruzdemi hapı bilen varmı yardımmmmmmmm
canım ben de kullanıyorum progestan. bitince hemen devam ediyorsun sanırım. bu hap sizi de sersem gibi yapıyor mu? beni çok fena yaptı ya.hadi şu an raporluyum sorun değil de , haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum
merhaba..benim de hiç geçmeyen hafif bir bulantım var..heyecandan da olabilir diyorlar :)
dün bende de pembe çok az bir kanama oldu..idrar yolları enfeksiyonu diye düşündüm..daha önce 2-3 ayda bir enfeksiyon problemim oluyordu..tehlike olabilir mi..?
Ne açıdan rahatsız etti seni progestan?
uyku hali yapıyor bende. sersem gibi oluyorum
canım en normali 6.haftada gitmek doktora anca o zmn görebiliyorlar genelde çünkü ben senin gibi 4+4 deyken gitmiştim ama 6.haftama çağırdı tekrar bu arada tebrikler hayırlı uğurlu olsun canım
SAOL CANIM SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN.BEN YARIN ÖBÜR GÜN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM BEN Bİ DÜŞÜK YAŞADIM DAHA ÖNCE ÇÜNKÜ BUNUNDA ÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM O YÜZDEN ERKEN GİDEYİM TEKRAR GEL DERSE YİNE GİDERİM.Şeniz