2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlar sizlere bişey soracagım pregeston kullanıyorum bitincehemen tekrar hemen yine alıyoruzdemi hapı bilen varmı yardımmmmmmmm

Merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım :)
cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
kan testinde bcg 7200 çıktı..normal midir?..
güzel canım sonucun hayırlı ğurlu olsun tebrik ederim

allah tamamnınada erdirsin canım tebrikler

TEŞEKKÜR EDRİM CANIM.CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.BİRŞEY SORCAM BEN NE ZAMAN İLK DR.KONTROLÜNE GİTMELİYİM.:CüvCüv:

canım en normali 6.haftada gitmek doktora anca o zmn görebiliyorlar genelde çünkü ben senin gibi 4+4 deyken gitmiştim ama 6.haftama çağırdı tekrar bu arada tebrikler hayırlı uğurlu olsun canım

merhaba..benim de hiç geçmeyen hafif bir bulantım var..heyecandan da olabilir diyorlar :)
dün bende de pembe çok az bir kanama oldu..idrar yolları enfeksiyonu diye düşündüm..daha önce 2-3 ayda bir enfeksiyon problemim oluyordu..tehlike olabilir mi..?

kızlar progestanla ilgili sormuştum lütfen cevap benim çok bunaltılarım var sürekli çıkarmadım ama çok kötü

kızlar slm bende yarın gitcem kontrole bakalım kanamam durmuş mu gelen bir şey yok inş geçmiştir.
progestan kullanıyorum cnm ben kahverengi akıntım oldu hemn doktora kostum banada 1hafta rapor verdi yatacaksn dedi.

Arkadaşlar..bebişin kalp atışları kaç haftalıktan itibaren duyulabiliyor ?

7 - 8 haftalarda duluyor diye biliyorum ben.. ama karından usg ile.. vajinal daha erken duyulabilir tabikdie..

slm kızlar sizlere bişey soracagım pregeston kullanıyorum bitincehemen tekrar hemen yine alıyoruzdemi hapı bilen varmı yardımmmmmmmm

canım ben de kullanıyorum progestan. bitince hemen devam ediyorsun sanırım. bu hap sizi de sersem gibi yapıyor mu? beni çok fena yaptı ya.hadi şu an raporluyum sorun değil de , haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum

Slm cnm, ben 2.aşılamamda hamile kaldım ve aşılama tarihinden itinaren kullanıyorum progestanı, dr'um da devam etmemi söyledi şuan 5 haftam biti.

Ne açıdan rahatsız etti seni progestan?

bana sorarsan çok açık pembe bile olsa doktorunla bi görüş. çünkü benim geçen hafta pazar öyle bi akıntım oldu,doktora söyledim ve bana progestan verdi. ihmal etme canım,ne olur ne olmaz. inşallah bi sorun yoktur. seni endişelendirmek için söylemiyorum,sakın yanlış anlama,ama sen yine de bi sor. öptüm.

canım en normali 6.haftada gitmek doktora anca o zmn görebiliyorlar genelde çünkü ben senin gibi 4+4 deyken gitmiştim ama 6.haftama çağırdı tekrar bu arada tebrikler hayırlı uğurlu olsun canım[/QUOTE]

SAOL CANIM SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN.BEN YARIN ÖBÜR GÜN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM BEN Bİ DÜŞÜK YAŞADIM DAHA ÖNCE ÇÜNKÜ BUNUNDA ÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM O YÜZDEN ERKEN GİDEYİM TEKRAR GEL DERSE YİNE GİDERİM.Şeniz

canım en normali 6.haftada gitmek doktora anca o zmn görebiliyorlar genelde çünkü ben senin gibi 4+4 deyken gitmiştim ama 6.haftama çağırdı tekrar bu arada tebrikler hayırlı uğurlu olsun canım

SAOL CANIM SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN.BEN YARIN ÖBÜR GÜN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM BEN Bİ DÜŞÜK YAŞADIM DAHA ÖNCE ÇÜNKÜ BUNUNDA ÖYLE OLMASINDAN KORKUYORUM O YÜZDEN ERKEN GİDEYİM TEKRAR GEL DERSE YİNE GİDERİM.Şeniz[/QUOTE]

Allah korusun hepimizin bebeğini, sen kaç haftalıkken düşük yaptın ve düşük sırasında neler yaşadın? her düşükte kanama oluyor mu? Benim de dr'a gitmeme daha1 hafta var ve korkuyorum...

Allah korusun hepimizin bebeğini, sen kaç haftalıkken düşük yaptın ve düşük sırasında neler yaşadın? her düşükte kanama oluyor mu? Benim de dr'a gitmeme daha1 hafta var ve korkuyorum...[/QUOTE]

6HAFTALIKKEN YAPTIM CANIM HİÇBİR ACI HİSSETMEDİM CANIM SABAH KANAMAYLA UYANDIM HEMEN ACİLE GİTTİK VE 2GÜN SONRA TEKRAR GEL DEMİŞLERDİ AMA 2GÜNE VARMADAN ERTESİ GÜN DÜŞTÜ GECE DÜŞMÜŞ HİÇ BİRŞEY HİSSETMEDİM YANİ CANIM.RABBİM BU KEZ GÜLDÜRÜR İNŞ.YÜZÜMÜDE KUCAĞIMA ALIRIM BEBEĞİMİ TABİ CÜMLEMİZEDE GÖSTERSİN O GÜNLERİ.

TEŞEKKÜR EDRİM CANIM.CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ.BİRŞEY SORCAM BEN NE ZAMAN İLK DR.KONTROLÜNE GİTMELİYİM.:CüvCüv:

benim dr um geçen hafta 10 gün sonra gel dedi.....bende cuma günü gitmeyi planlıyorum..5hafta 6 günlük olmuş olacak.....bebeğimi görebilecekmiyim bende bilemiyorum burada yazan arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…