vallaha ben öyle link vermeyi falan daha çözemedim canım yazayım sana afiyet olsun bebeğinedecanım tarıfı bana da verır mısın ya da linkinicokacimcoook?
canım tarıfı bana da verır mısın ya da linkinicokacimcoook?
müminecim çapaklanma için çay öneriyolarr.pamukla ıslatıp silince olmuyomuş denesekmi acaba?*ne dersin..?*
kızlar bişe sorucamm.geceleri saat başı uyanmalarımız devam ediyor. bizim.abartmıyorum her saat başı.artık sabahın 5de değilde 4 felan uyanıyoruz.artık çok yoruldum.bunlar diştenmi.yoksa alya hanımım uyumayımı unuttu.
Merhaba kızlar, Mert kakasını 7-8 günde bir fitille yapıyor, doktor ilaç verdi ama içiremiyorum, moralim bozuluyor :)
Bu ek gıda işi resmen bir işkence, dün sebze çorbasını biraz yedi ama bugün hiçbirşey yediremiyorum. Herşeyi denedim sevmiyor hiçbirşeyi sevmiyor. Yoğurt hiç yemiyor zaten.
Bişey sorucam soğumuş çorbaları mikroda ısıtsak bişey olurmu, siz nerde ısıtıyorsunuz? SIcak suda ısıttım ama ılınmadı ve oğlum yemedi .
çok sevinçliyim az önce yarene hero babyın elma havuç püresini verdim bayıldım yarısından çoğunu yedi dokunmasın diye vermedim gerisini.kızım18 haziran doğumlu çorbalara falan başlamalımıyım bir fikir verin ne olur dr.sadece yoğurt içine cicibebe elma püresi koy dedi kaç haftadır çocuk sıkıldı aynı şeyi tüketmekten.
bir içime sinen dr.bulamadım izmirli arkadaşlar hangi dr.gidiyorlar acaba
slm kızlar facede farmwille oynayan varmı ben daha yeni başladımda:kedi:
var canım olanları eklersin benden
elatun zor canım seni çok iyi anlıyorum ama malesef bu bebişler tek model değil, ve bizim bebişlerimiz daha çok birebir ilgi isteyen bebekler, tek yapabileceğimiz biraz yardım almak, haftaya annem gelicek, 28 inde işe başlıcam, son senem tez hazırlancak sınav var, bakalım hangi birine yetişebilicem, sen de mecburiye gidiceksin sanırım Allah yardımcın olsun, neresi çıktı sana?