2009 Haziran Anneleri!!

çok sevinçliyim az önce yarene hero babyın elma havuç püresini verdim bayıldım yarısından çoğunu yedi dokunmasın diye vermedim gerisini.kızım 18 haziran doğumlu çorbalara falan başlamalımıyım bir fikir verin ne olur dr.sadece yoğurt içine cicibebe elma püresi koy dedi kaç haftadır çocuk sıkıldı aynı şeyi tüketmekten.
bir içime sinen dr.bulamadım izmirli arkadaşlar hangi dr.gidiyorlar acaba

canım tarıfı bana da verır mısın ya da linkinicokacimcoook?
vallaha ben öyle link vermeyi falan daha çözemedim canım yazayım sana afiyet olsun bebeğinede

100 gr.margarin
2 yumurta sarısı-1 yaşından büyükse 1 yumurta
1 çay bardağı pekmez 15-16 kaşık un
1 yemek kaşığı yoğurt bir kaç damla limon suyu
hepsini iyice yoğur ele yapışmıcak merdaneyle aç şekillerle kes sert olmaması için hamuru çok ince yapma 170 derece fırında 15 dk.pişir

Son düzenleme:
müminecim çapaklanma için çay öneriyolarr.pamukla ıslatıp silince olmuyomuş denesekmi acaba?*ne dersin..?*

sanırım biraz rahatlatır ilkecim, aslında drlar çok önermiyo, 5o 50 günde 3 kere masaj yapıcakmışız, çay işini bi de pınara sorsak aslında, bi ara batuşun gözleri iltihaplanmıştıda onlar kullanmıştı, bizim gözlerimiz çok kötü bu ara, çok üzülüyorum :sinifsinif:

canım yaa, belki açlıktandır, ama biraz da huysuzluktan yapıyolar, benim kızın koliği olmasına rağmen ilk üç ay uykusu çok güzeldi, şimdi gece bazen camdan atıcam seni diyorum, fenalık basıyo, gece önce mamayı ağzına yetiştirene kadar bağırıyo, sonra 50 cc içince de içmicem artık diye bağırıyo, uykusunda bile inat yani, sabırdan başka yapıcak bişey yok galiba, inşallah çaucak düzelirler

mikrodalga bebişlere önerilmiyo canım, bi de homojen ısıtmıyomuş, bebeğin ağzı yanabilir diyo mama paketlerinde

canım 6 aylık olucaz, çorba dahil ek gıdalara tam gaz başlamamız lazım artık

slm kızlar facede farmwille oynayan varmı ben daha yeni başladımda:kedi:

ben oynuyorum canım, ismini verirsen seni eklerim komşu olara :))

canım yaa, belki açlıktandır, ama biraz da huysuzluktan yapıyolar, benim kızın koliği olmasına rağmen ilk üç ay uykusu çok güzeldi, şimdi gece bazen camdan atıcam seni diyorum, fenalık basıyo, gece önce mamayı ağzına yetiştirene kadar bağırıyo, sonra 50 cc içince de içmicem artık diye bağırıyo, uykusunda bile inat yani, sabırdan başka yapıcak bişey yok galiba, inşallah çaucak düzelirler

canım aynı beni anlatmışın benim oğlumda öyle mamayı getirene kada evi ayağa kaldırıyo 2kere çekiyo sonra yememek için bağırıyo off bu aralar gece nerdeyse 10kere kalkıyo sinirden palıcam bigün ama mecbur sabrediyoruzzz:sinifsinif:

canım yaa çok sayıda semra kaya çıkıyo, istersen sen beni ekle mümine kızıltan aydın

evet bizim hanımda aynısı.memeyi ilk hamlede verdin ağzına verdin .vermedin bittin.uyurken ters dönüyo uyanıyo,acıkıyo uyanıyo.dün gece 4dekalktı yatmadı.4E kadarda her saat hatta gece 12 civarı yarım saatte bir kalktı.mümincecim bizde kolikliyken daha rahat uyuyoduk geceleri.3 saatte bir kalkıyodu.ozamanda uyutamıyoduk gerçi..akşam olmsın olduktan sonrada gece olsun diye dua ediyoduk.bilmiyorum valla ne yapıcam.gündüzleride kucaktan inmiyo..arabasında yatan bebişlere nasıl imrenerek bakıyorum:)

elatun zor canım seni çok iyi anlıyorum ama malesef bu bebişler tek model değil, ve bizim bebişlerimiz daha çok birebir ilgi isteyen bebekler, tek yapabileceğimiz biraz yardım almak, haftaya annem gelicek, 28 inde işe başlıcam, son senem tez hazırlancak sınav var, bakalım hangi birine yetişebilicem, sen de mecburiye gidiceksin sanırım Allah yardımcın olsun, neresi çıktı sana?

erzuruma gidiyorum.şubatta başlıcam bende.annem babam gelcek.babişten uzak kalcak kuzucum.bilmiyorum nasıl geccek...çokk zorr

arkdaşlar ben siteye resim vs yüklemeyi beceremedim bir türlü.kızım ve bnim 1 haftalık bir blogumuz var.onu düzenleyebiliyorum ancak.fırsat bulurda bakarsanız yorumlarınızı önerilerinizi herzaman beklerim.sizinde varsa paylaşırsanız sevinirim.
prensesveannesi.blogspot.

elatun canım böyle bulamadım, link olarak verirsen daha güzel olur canım, erzuruma soğuklara gidicekmişin çok kolay gelsin, bakalım biz napıcaz, benim eşim pratisyen, kazanırsa belki biraz daha kalırız buralarda

kızım az önce bana bakıp anniii dedi yaa, yaramaz da olsa seviyorum ben bal böceğimiiiii laelaelaelaelae

yerimmm ben onuuu..kuzucuk bunlarr...böle gönlümüzü alıyolarr işteee..adresi yazdım ama gönderemedim.hata verdi site.100 mesaj göndermiş olmam gerekiyomuş.
.blogspot.com ile bitiyor.ole diyim artık:)

elatun canım çok hoş olmuş, ben çok beğendim, ne güzel anlatmışın, eline , emeğine sağlık, biraz daha fazla fotoğraf koyabilirsin yalnızca, maşallah bu arada prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…