Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm herkesin azı torba deilki büzesin benimde bebişim 6 800 gr görsen bana denilen lafları kan irin oldu artık ama bebegim ilgilendiriyo beni ben yaşadına şükrediyom kimse saglıgı sormuyo (( saglıgı iyi olduktan sonra kg önemli deil sonunda bizim gibi adam kadın olucaklar üzülme :hulya:
sanırım biraz rahatlatır ilkecim, aslında drlar çok önermiyo, 5o 50 günde 3 kere masaj yapıcakmışız, çay işini bi de pınara sorsak aslında, bi ara batuşun gözleri iltihaplanmıştıda onlar kullanmıştı, bizim gözlerimiz çok kötü bu ara, çok üzülüyorum
canım yaa, belki açlıktandır, ama biraz da huysuzluktan yapıyolar, benim kızın koliği olmasına rağmen ilk üç ay uykusu çok güzeldi, şimdi gece bazen camdan atıcam seni diyorum, fenalık basıyo, gece önce mamayı ağzına yetiştirene kadar bağırıyo, sonra 50 cc içince de içmicem artık diye bağırıyo, uykusunda bile inat yani, sabırdan başka yapıcak bişey yok galiba, inşallah çaucak düzelirler
mikrodalga bebişlere önerilmiyo canım, bi de homojen ısıtmıyomuş, bebeğin ağzı yanabilir diyo mama paketlerinde
canım 6 aylık olucaz, çorba dahil ek gıdalara tam gaz başlamamız lazım artık
ben oynuyorum canım, ismini verirsen seni eklerim komşu olara :))
selam canlarım...
Canım batunun gözü facia olmuştu biz çay banyosu ve damlayla geçirdik...tavsiye ederim...yanlız makyaj pamuğuyla yapmanızı tavsiye ediyorum...çünkü diğer pamuğun tüyleri yapışıyodu batuşa ve daha çok yaygara basıyodu tüyleri almaya çalıştığımda disk makyaj pamuğuyla süper oluo...geçmiş olsun
meraba pınarcımm.demek çayla geçirdiniz.bizimde yağmurun sağ gözünde çapaklanma var bende denicem bi bakalımmm..sağol cnm söylediğin iyi oldu...opuyorumnanaktan
bu arada herkese selammm.annem geliyo bugün yuppppiiiiikaydirigubbakcemile2
perşembede babammmmmkaydirigubbakcemile2
pazar pazar ewdeyizzz.kızımla tv izliyoruzzz.çok şeker bukızzzz yaaa çoksewiyorum ben kızımıııııııı...:
günaydın semra,
ilkecim maşallah yağmuraa, bi öpüver yanaklarından bizim için, ayrıca gözün aydıın
günaydın herkese uzun zamandır giremiyorum ananeye geldik anca oldu babamız göreve gitti 45 gün yok evimden ayrıyım kızımın dişi çıktı geldiğimiz gün hemde köpek dişi ilk diş çok ağladı sabaha kadar 5gün oldu şimdi 2 .diş çıkcak sanırım huysuz istahsız ishal diş çok zormuş bide en zor dişten başladık öbür dişler kolay çıkar inş bütün bebişler iyidir annelerde bu arada benide bıraktı diş çıkartırken göğsünm ağrıyo sağıyorum gene ağrıyo siz neler yaptınız bırakan anneler doktorumla görüştüm yarın gitcem ilaçla keselim dedi ileride kansere döndürebiliyormuş bezeler
günaydınn güzeller
elacım hayırlı olsun dişiniz çok mu zordu beenim kızımda 1 haftadır ek gıda almıyor dişten şüpheniyorum çok iştahsız seninkinin iştahı kesilmişmiydi??
diş çıkarken mi emmeyi bıraktı bide??
mümine ilke semra günaydın fıstıklar
ilkecim gözün aydın ohh biraz keyif yaparsın annenesi ilgilenir yağmurlaa
mümine geçmiş olsun canım zehranında olmuştu ben sütümle sildim hemen geçmiştii
nasılsın mümineee?*
kıyamam yaaa cnm bnmmmm..bizdede war ağrı yakındır çıkması.geçmiş olsun cnmm..
günaydınn güzeller
elacım hayırlı olsun dişiniz çok mu zordu beenim kızımda 1 haftadır ek gıda almıyor dişten şüpheniyorum çok iştahsız seninkinin iştahı kesilmişmiydi??
diş çıkarken mi emmeyi bıraktı bide??
mümine ilke semra günaydın fıstıklar
ilkecim gözün aydın ohh biraz keyif yaparsın annenesi ilgilenir yağmurlaa
mümine geçmiş olsun canım zehranında olmuştu ben sütümle sildim hemen geçmiştii
saol cnmm darısı başınıza
kıyamam sizin baya zor bi süreç olmuş elacım benimkide kaşığı görür görmez içindekini bilmeden elimi itip ıı dio çok üzülüyorum
diş patlarken kanadığnı bilmiyodum oyy kuzum benim nesldı canı yanmıştır
bizim doktorumuz çok şiddetli bi ağrı çocukların ağlamaları çok normal siz bile dayanamazsınız demiştii