2009 Haziran Anneleri!!

elatun bende baktım...eline sağlık cnm...
bnde ne zamandır yapım aşamasındayım :)

kızlar selam nasılsınız?
bir aydır giremedim nete.taşındık evle uğraş net bağlandı derken okul işleri sıkıştırdı artık kızımdan da fırsat bulamıyorum aklım hep burdaydı ama giremedim.umarım herkes iyidir benim kızımla başım dertte hiç bişey yemiyo.mamayı bile zorla içiyo bazen 250-300 ml mamayla günü bitirdiği oluyo napıcam bilmiyorum.çaresizlikten kafayı yemek üzereyim.sizlerde ne var ne yok geçmişi de okuyamam şimdi meraktan çatlarım

bende öyle düşünüyorum.rahatlattın beni...geçen kadıının biri ne kadarlık dedi bebeğin bende 6 aylık dedım..aaa ben daha kırklı sandım dedi...sinirimden ağladım eve gelince....kendı 6-7 kilo doğururmuş...ben 3200 doğuramadım :) ondan acil sezeryana aldılar..
kemıği sağlam olsun..hareketleri çok yerinde maşallah ama zayıf işte...mıllet ne derse desin artık

selam canlarım...

Canım batunun gözü facia olmuştu biz çay banyosu ve damlayla geçirdik...tavsiye ederim...yanlız makyaj pamuğuyla yapmanızı tavsiye ediyorum...çünkü diğer pamuğun tüyleri yapışıyodu batuşa ve daha çok yaygara basıyodu tüyleri almaya çalıştığımda disk makyaj pamuğuyla süper oluo...geçmiş olsun

pınar canım sağol, ben de o pamukla siliyorum zaten, akşam yaptım çayla pansuman bakalım masajını da yapıyoruz inş. geçer de müdahale gerekmez

günaydın tüm annişleree

geçmiş olsun canım inş. biran önce geçer

günaydın daha kimse kalkmadımı yoksa pazar keyfimi yapıosunuzkaydirigubbakcemile2

meraba pınarcımm.demek çayla geçirdiniz.bizimde yağmurun sağ gözünde çapaklanma var bende denicem bi bakalımmm..sağol cnm söylediğin iyi oldu...opuyorumnanaktan

bu arada herkese selammm.annem geliyo bugün yuppppiiiiikaydirigubbakcemile2
perşembede babammmmmkaydirigubbakcemile2
pazar pazar ewdeyizzz.kızımla tv izliyoruzzz.çok şeker bukızzzz yaaa çoksewiyorum ben kızımıııııııı...:

günaydın semra,
ilkecim maşallah yağmuraa, bi öpüver yanaklarından bizim için, ayrıca gözün aydıın

günaydın herkese uzun zamandır giremiyorum ananeye geldik anca oldu babamız göreve gitti 45 gün yok evimden ayrıyım kızımın dişi çıktı geldiğimiz gün hemde köpek dişi ilk diş çok ağladı sabaha kadar 5gün oldu şimdi 2 .diş çıkcak sanırım huysuz istahsız ishal diş çok zormuş bide en zor dişten başladık öbür dişler kolay çıkar inş bütün bebişler iyidir annelerde bu arada benide bıraktı diş çıkartırken göğsünm ağrıyo sağıyorum gene ağrıyo siz neler yaptınız bırakan anneler doktorumla görüştüm yarın gitcem ilaçla keselim dedi ileride kansere döndürebiliyormuş bezeler

gözün aydın cnmm

günaydınn güzeller
elacım hayırlı olsun dişiniz çok mu zordu beenim kızımda 1 haftadır ek gıda almıyor dişten şüpheniyorum çok iştahsız seninkinin iştahı kesilmişmiydi??
diş çıkarken mi emmeyi bıraktı bide??
mümine ilke semra günaydın fıstıklar
ilkecim gözün aydın ohh biraz keyif yaparsın annenesi ilgilenir yağmurlaa
mümine geçmiş olsun canım zehranında olmuştu ben sütümle sildim hemen geçmiştii

günaydın semra,
ilkecim maşallah yağmuraa, bi öpüver yanaklarından bizim için, ayrıca gözün aydıın

nasılsın mümineee?*

kıyamam yaaa cnm bnmmmm..bizdede war ağrı yakındır çıkması.geçmiş olsun cnmm..

saol cnm darısı başınıza 3gün önce felan bıraktı kaşıkla ek gıdayı red ediyodu ishal olduk diş çıkardığımız gün yola çıkmıştık abartmadan söylüyorum 10 kere alt değiştirdim hepsi kakalıydı gece çıkardı uyumuyo zaten ağzının kenarında kan gördük ağlarken oldu sandık ama dişi patlamış şimdi çok belli olmuyoı daha etin altında sanırım arada ele geliyo zor cnm diş fitil kullandım çok ağladığında calpol bide diş hapı kullanmaya başladık 2 gün sonra dişimiz çıktı tetikledi sanırım kuvetlendiriyomuş

kıyamam sizin baya zor bi süreç olmuş elacım benimkide kaşığı görür görmez içindekini bilmeden elimi itip ıı dio çok üzülüyorum
diş patlarken kanadığnı bilmiyodum oyy kuzum benim nesldı canı yanmıştır
bizim doktorumuz çok şiddetli bi ağrı çocukların ağlamaları çok normal siz bile dayanamazsınız demiştii

ewt binnur yaa gerçi yağmurun bi eziyeti yok annemi çok özledim benn..gelsin gelsinn..
zaten haftayaberaber gidicez izmire babam gelicek almanyadan onu karşılamaya..hihoyyyt
sen nasılsın napıyo zehracık?**

saol cnmm darısı başınıza

saol cnmm inş siizin gerçekten zormuş inşallah bundan sonrakiler rahat çıkarr...opuyorumnanaktan

evet gerçekten zor diş kuçakta bile kaç saat içini çeke çeke ağladı en zor diş köpek dişiymiş çok sasaırdı hekes alttan yada üstten bekliyoduk değişik bizimkii biraz:):dance:

müminecim geçmiş olsun canım kıyamam azraya işallah çabuk geçer.pamukcuğu nasıl geçtimi.

ilkecim oh senden iyisi yok annen geliyo gözün aydın canım.sağsalım kavuşun babanızada almanyadan ne ciciler getirir size şimdi.

elacım geçmiş olsun sizede azı dişi zor olurmuş bizim alt 2 çıktı üstten 1 i patladı ama çok şükür hiç mızıldanmadı kolay oldu azılarda napcaz bilemiyorum

GÜNAYDIN HERKEZE UMARIM HERKEZ ıYıDıR.
zeynep hanım gece 2 de yattı öğlene doğru 11 de kalktı bayağı uyudu
offf çamaşır makinası ötüyor bittim diye gideyimde onları sereyim öptük hepinizi.

elacım geçmiş olsun poyraz da çpk huysuz ama diş belirtisi felan yokkafamçokkarıştı
poyraz geçen hafta ilk defa annii demişti 2gün sonra mamm demeye başladı bugünde baba dedi çoook mutlu olduk oğlumu çok seviyorummmkaydirigubbakcemile2

ikecim, havvacım sağolun iyiyiz, gece sık uyanıyoruz ama artık takmıyorum napalım sağlık olsun, aslında azra akşam 9 buçuktan sabah 8 buçuğa kadar uyuyo ama uykusunda ağlayıp beni uyandırıyo, pamukcuğumuz da azaldı biraz,
bugün kızıma babası bakıcak ben de arkadaşla gezicem, çıkıcam şimdi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…