2009 Haziran Anneleri!!

günaydın haziranın en güzel ve en tatlı bebişleri naber nasılsınız görüşmeyeli:))

merabalarrr..kızlar bugün ilk kez yoğurt yapıcam bakalım nasıl olacak..??*
bu arada mümine ve arzıu facebookdaki ilke benim...opuyorumnanaktan

cnm herkesin azı torba deilki büzesin benimde bebişim 6 800 gr görsen bana denilen lafları kan irin oldu artık ama bebegim ilgilendiriyo beni ben yaşadına şükrediyom kimse saglıgı sormuyo (( saglıgı iyi olduktan sonra kg önemli deil sonunda bizim gibi adam kadın olucaklar üzülme :hulya:

günaydınlar.bencede hiç takmayın.bizde 6700 ancak olduk(28 haziran) her gören aynı şeyleri bizede söylüyor.kontrolde doktorumuz un söledikleri dışında hepsine gülüp geçiyorum...

çok sevindim canım.ne güzel bi haber.haziran bebişi yakışıklıdır tabi..
inşllh finalide sen ve ege kolaylıkla atlatırsınızkaydirigubbakcemile3
tesekkurler arkadaslar , babamiz gitmyi pek istemiyor, domuz gribi ve soguk nedeniyle ama boyle bi firsat da bi daha cikmaz ki, onu ikna etme asamasindayim, kararliyim basaracagim, egenin fotosunu becerebilirsem eklerim simdi, haziran bebeklerinin hepsi cok guzel hepsi cok yakisikli bence:) facebook msn internetle fazla alakam olmadigi icin pek girmiyorum, buraya bile zaman yok ama hem sizi ozluyorum hem de bilgi edinmek icin giriyorum

benim oglum da 16 haziran dogumlu, masallah bebegine , kilosu ve boyu gayet iyi, benimki gecen ay 6800 du, bu ay alsa alsa 500gr almistir, ben bile moralimi bozmuyorum, cok sukur sagligi yerinde

herkeze kocaman günaydınlar...Bu sabahta yamur var İstanbul'da.....
Bundan sora hep böle bu kış geçmez artık....Yaza bebişer kısmetse 1 yaşında cıvıl cıvıl olucaklar yürüyecekler...Düşünmesi bile çok güzel....K.K.nın en hayalperesti bu gün benim sanırım...:enbuyukkk:

merhaba herkese
biz dedemizle ve anneannemizle cameradan görüştük ve geldik .
irem uyumak üzere
burdada hava kapalı
içim karardı valla

aşk kırıntısı ben veriyorum buzdolabında bir şey olmuyor eskiden 1 tanesini yiyordu şimdi büsküvi püre girince içene yarım yiyor yarımını da ertesi gün veriyorum korkma ver sende.tuz şeker kullanma canım

ben saadetin verdiği bebe büsküvisinden yaptım cicibebe de hem tuz hem şeker soya lesitini var gayet güzel oldu sağol saadet koca fırın tepsisi çıktı.
benim kızımda 18 haziran doğumlu 68 cm boy 7500 kilo 6 ayı doldurduk yediyemi gircez ya kafam karıştı ya
benimki maşallah uyku saati gelince emziğini veriyorum yatağına yatırıyorum uyuması gerektiğini anlıyor emziği bir tek uyku zamanı veriyorum diğer zamanlar yok emzik
4 aydan beri de yalnız odasında tatıyor maşallah kızıma

Son düzenleme:
afiyet olsun minnoşa gülçincimmm...
maşallah ne gzl uyuyormuş öyle...
irem ağzında emzik sallancak :)
uyumak için...

müminecim çapaklanma için çay öneriyolarr.pamukla ıslatıp silince olmuyomuş denesekmi acaba?*ne dersin..?*

emelcim al bendende okadar.yağmurun iyice kaşınıyo artık eller dewamlı ağızdaa.
badisinin önü hep ıslak.kıyafet değiştirmekten bıktım walla.
manken gibi oldu kız dewamlı kıyafetler değişiyorr:ecrin_bebek:
buarada hayatımın ilk yoğurdunu mayaladım bakalım tutacakmı delikafadulden

hadi hayırlısı ilkecim inşallah tutar, ben beceremedim :) babymix alıyorum, onuda yemiyor gerçi ama yoğurt çorbası yaptım onu yedi

ewt cnm inş tutar ve inş yağmur sewer.ben bulamadım burda babymix tansaş ve pehlivanoğlunda yok.sanırım daha büyük marketlerde war.haftaya gidicem izmire alıırım ordann.olsun yoğurdu çorbadan alıyo aişte yusufkayraa afferim ona.ben çorbalara haftaya başlıycam.bakalım bu ek gıda işi zor ne güzel çıkar emmeyi wer ağzına ohh hem bedava hem pratik hemde daha sağlıklı..ama geçmek zorundayız..

kızlar bişe sorucamm.geceleri saat başı uyanmalarımız devam ediyor. bizim.abartmıyorum her saat başı.artık sabahın 5de değilde 4 felan uyanıyoruz.artık çok yoruldum.bunlar diştenmi.yoksa alya hanımım uyumayımı unuttu.

Merhaba kızlar, Mert kakasını 7-8 günde bir fitille yapıyor, doktor ilaç verdi ama içiremiyorum, moralim bozuluyor :)

Bu ek gıda işi resmen bir işkence, dün sebze çorbasını biraz yedi ama bugün hiçbirşey yediremiyorum. Herşeyi denedim sevmiyor hiçbirşeyi sevmiyor. Yoğurt hiç yemiyor zaten.
Bişey sorucam soğumuş çorbaları mikroda ısıtsak bişey olurmu, siz nerde ısıtıyorsunuz? SIcak suda ısıttım ama ılınmadı ve oğlum yemedi .

bende önceden ılık suyun içine koyuyordum ama şimdi mikroda ısıtıyorum hem çabuk hem de istediğim sıcaklıkta oluyor..

geçmiş olsun canım ek gıda olarak ne yediriyosun acaba benim kızım da ilk ek gıda verdiğimde öyle olmuştu sonra normale döndü alıştı bünyesi genelde ben bolbol meyve suyu ,yoğurt veriyrm corbasınıda ben ısıtmıyrm odanın sıcalığında ılıdığında yedyrm tekrar geçmiş olsuna.s.

canım tarıfı bana da verır mısın ya da linkinicokacimcoook?

ilke sütaş ürünlerini tanşaşda bulamazsın..
satmıyorlarmış..

aşk kırıntısı mikro dalgayı kesinlikle önrmiyorlar bebekler için..
bzler için bile sağlıksız.
bn ocakda ısıtıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…