- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
haziran 16 doğumlu bebeğim...doktora gittik.gelişimiini beğendi..70 cm boyu 7900 kilosu olmuş..doktoro göre iyide her gören bu çocuk neden bu kaar zayıf diyor.kafayı yiycem
bazı patavatsızlar da sen bakmıormusun bu bebege diorlar.ben anneyım ya..nasıl bakmam..tombik durmuor işte benım oğluşum
canım benim kızımın iki gözünde de var hala çapaklanma, hiç eli gitmiyo gözünden uykusunda bile kaşıyo, masaj yapıyoruz, inşallah geçer yoksa anestezi verip sondayla açıyolar(
aynen canım bizde de öyle ama ne olur olmaz diye RİA taktırıcam ben, yatağı benim yatağımın yanında ama yat kalk yat kalk yorulup babasını kovuyoruz kızımla beraber yatıyoruz, adamcağızın beli kopacak kanepede yatmaktan
canım rota virüsün ilk dozu bizde aşırı karın ağrısı yapmıştı, drmuzla konuştuk ikinci dozu yaptırmaktan vazgeçtik, resmen 1 hafta sürekli ağlamıştı kızım
oo maaşallah damadıma, biz de görelim bi fotosunu egenin yaa, bi de facebooka giriyosan ekleyeyim seni fatmacım
geçmiş olsun semacım, zeytinyağı işe yaramıyo mu, santafer daha az kabızlık yapıyomuş, biz de bugün başlıcaz ama çok korkuyorum kabızlıktan
ne güzel inşallah sorun çıkarmaz ben çekim olacağını bilmiyordum gönderdiğimiz fotoğrafın pakete konulacağını düşünmüştüm..
bizde gönderdik ama aranmadık bakalım arayacaklarmı 100 kişi seçilecekmiş..
baktım siteye ama bulamadım egenin başka adı varmı?
çıksada rahatlasak müminecim ya, bir aydır böyle ne zormuş
teşekkür ederim arkadaşlar, eşim birine sormuş, üç yaşına kadar olabilir diyo doktorlar demiş,
bende iyileşsin biraz götürelim dedim, en azından içim rahat eder
ege bebeğe de iyi şanslar bu arada
egeye kıskocaman bi maşallahhhhhhh artık ana oğul bakarız size canımmm
semoş kıyamam çagatayaa benn ya zeytin yağı içirsenn ii gelir belkii
saadet herkes başka bişi diyo vallahi o yüsden sen çocugğnun doktoru olcan kendin karar vercen ben vermiyorum kahvaltısına koyuyorum ama
tesekkurler arkadaslar , babamiz gitmyi pek istemiyor, domuz gribi ve soguk nedeniyle ama boyle bi firsat da bi daha cikmaz ki, onu ikna etme asamasindayim, kararliyim basaracagim, egenin fotosunu becerebilirsem eklerim simdi, haziran bebeklerinin hepsi cok guzel hepsi cok yakisikli bence:) facebook msn internetle fazla alakam olmadigi icin pek girmiyorum, buraya bile zaman yok ama hem sizi ozluyorum hem de bilgi edinmek icin giriyorumçok sevindim canım.ne güzel bi haber.haziran bebişi yakışıklıdır tabi..
inşllh finalide sen ve ege kolaylıkla atlatırsınızkaydirigubbakcemile3
haziran 16 doğumlu bebeğim...doktora gittik.gelişimiini beğendi..70 cm boyu 7900 kilosu olmuş..doktoro göre iyide her gören bu çocuk neden bu kaar zayıf diyor.kafayı yiycem
bazı patavatsızlar da sen bakmıormusun bu bebege diorlar.ben anneyım ya..nasıl bakmam..tombik durmuor işte benım oğluşum
Selam kızlar bugün doktordan geldik. Mert mızmızlanıp duruyordu doktora götürdük, bişeyi yok dedi.
Kilosu az ama 8 250 gr. 2 ayda 500 gr almış neden böyle oldu acaba?
Birde sütaşın baby max yoğurdunu açınca hepsini yiyemiyor, kalanını ertesi günü yediren var mı?
Bir de çorbalara tuz katmayınca tadı çok saf oluyor bir çimdik katsak ne olur, teyzem senin yemediğini çocuk yermi tuz koy diyor.
aşk kırıntısı ben veriyorum buzdolabında bir şey olmuyor eskiden 1 tanesini yiyordu şimdi büsküvi püre girince içene yarım yiyor yarımını da ertesi gün veriyorum korkma ver sende.tuz şeker kullanma canım
ben saadetin verdiği bebe büsküvisinden yaptım cicibebe de hem tuz hem şeker soya lesitini var gayet güzel oldu sağol saadet koca fırın tepsisi çıktı.
benim kızımda 18 haziran doğumlu 68 cm boy 7500 kilo 6 ayı doldurduk yediyemi gircez ya kafam karıştı ya
benimki maşallah uyku saati gelince emziğini veriyorum yatağına yatırıyorum uyuması gerektiğini anlıyor emziği bir tek uyku zamanı veriyorum diğer zamanlar yok emzik
4 aydan beri de yalnız odasında tatıyor maşallah kızıma
ewt cnm inş tutar ve inş yağmur sewer.ben bulamadım burda babymix tansaş ve pehlivanoğlunda yok.sanırım daha büyük marketlerde war.haftaya gidicem izmire alıırım ordann.olsun yoğurdu çorbadan alıyo aişte yusufkayraa afferim ona.ben çorbalara haftaya başlıycam.bakalım bu ek gıda işi zor ne güzel çıkar emmeyi wer ağzına ohh hem bedava hem pratik hemde daha sağlıklı..ama geçmek zorundayız..