2009 Haziran Anneleri!!

hoşgeldin semoş...
çato bey ayırdı bizi kaydirigubbakcemile3
iremide gün içinde ayağımda uyutuyorm beşik odada old. için oraya gidesim gelmio
laptopta yanımdaa böle geziniyorum kkda kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan cnm

banada komşu geldi sizlerle konuşurken nese ki şimdi ggtti :)

canım güle güle kullansın zeynebim..pembe olan herşey gözüme çarptı en sevdiğim renktir ama malesef biz oğluşlara alamıyoruz..
kolay gelsin tatlım..
dünürüm resimlerini bekliyoruz, kolay gelsin bu arada
maşallah nilaycım ne hızlıymışsın

dün görünce çekilişin olduğunu hemen çıkıp aldım birşeyler kargoyada verdim ilk ben göndermişmi oldum hediyemi:lepi:
iyiki böyle bir organizasyon yapmışız..
şimdide biz hediyemizi bekliyoruz ama bize hediye gönderecek arkadaşı tanımıyorum girmiyorda topiğe bakalım nasıl olcak..

nilay canım bazı arkadaşlar gerçekten pek uğramıyo, bari bi hafta falan süre verelim, olmazsa kalanlar aralarında halletsin, morboncuk da uğramıyo, olmazsa ben yollarım yakışıklınaa

nilay canım bazı arkadaşlar gerçekten pek uğramıyo, bari bi hafta falan süre verelim, olmazsa kalanlar aralarında halletsin, morboncuk da uğramıyo, olmazsa ben yollarım yakışıklınaa

bencede öyle yapalım muminecim bir hafta beklenir kalanlar arasında tekrar bir konuşma yaparız..
canımsın düşünmen yeter Şeniz

mönü topiğine bi arkadaş bunu yazmış
kafam karıştı şimdi
CADIARZU
pekmez ve yoğurt hikayesi tamamen yanlış arkadaşlar bebeğinizi kalsiyumdan zengin bu öğünden sakın mahrum etmeyin....işte prof.dr benal büyükgebizin sözleri:;
Pekmez, yaygın olarak “kan yapar” düşüncesiyle kullanılır bebek ve küçük çocuklar için. Demirden zengin bir besin diye bilinir. Hatta sütün ve yoğurdun içindeki kalsiyumun pekmezin içerdiği demirin emilimini azaltacağı düşüncesiyle anneler tereddür yaşarlar. Oysa ki pekmez sadece demirden değil aynı zamanda kalsiyumdan da zengindir. Hatta kalsiyum içeriği demire oranla daha belirgindir. Süte, yoğurda pekmez katılması ile besin kalsiyumdan daha da zenginleştirilmiş olur. Hem de süt basit şeker yerine çok daha değerli ve mineral içeriği zengin bir tatlandırıcı ile tatlandırılmış olur. Pekmezin bebek beslenmesindeki önemi de bundan kaynaklanmaktadır

temizlk yapıyorum öldüm
daha çoooooooooooook işim var ama yoruldum
sefkilim nöbetçi dinlenip dinlenip yapacagım
haftasonu arkadaşlar gelecek yarına bi pasta bide yemek işim kalsın istiyorum
yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

egeye kıskocaman bi maşallahhhhhhh artık ana oğul bakarız size canımmm
semoş kıyamam çagatayaa benn ya zeytin yağı içirsenn ii gelir belkii
saadet herkes başka bişi diyo vallahi o yüsden sen çocugğnun doktoru olcan kendin karar vercen ben vermiyorum kahvaltısına koyuyorum ama

valla binnurum her kafadan bi ses çıkıyor şu alemde :)
yoğurda bende koymuyorum 2 kere koymuştum önceden..
kahvaltıya daha aşama aşama geçtiğimiz için..
aşamaları bitirelim
sonra yumurta peynir cici bebe pekmez karıştırp yedircem

saadetin araştırması benimde şimdiye kadar bildiklerimi düşününce kafamı karıştırdıkafamçokkarıştı
biz kavaltıya haftaya başlıycaz dr kontrolümüzden sora bizim doktorun ek gıda alıştırma sıralaması çok farklı.Sabah kavaltısında 1 dilim eti bebek ekmeği yada yerine tam buğdayda kullanabilir yazıyo
yumurta sarısı.tuzu alınmış zeytin.yağsız peynir yada 1 kaşık labne peyniri.ev reçeli yazıya pekmez kavaltıdan sora meyve püresine eklenir yazıyofisfisfis

he bide bunları ıhlamur,taze sıkılmış meyve suyu,anne sütüyada biberon mamasına karıştırılarak hazırlanır diyo

çok sevindim canım.ne güzel bi haber.haziran bebişi yakışıklıdır tabi..
inşllh finalide sen ve ege kolaylıkla atlatırsınızkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bugün asyanın saçlarını kestimmmm... önündeki saçlar burnuna kadar geliyodu enseside çok uzundu.biraz biraz uçlarından kestim.tam bi avuç saç çıktı vallakaydirigubbakcemile3
ama böylede çok sevimli oldu.yüzü gözü açıldı.tabi yine çok kısa değil cici tokalarımızı takabiliyoruz.

haaa kızlar bide ne zamandır yazıcam unutuyorum.nette mircan kaya eşekli ninni diye yazın.çok güzel bi ninni çıkıyo.asya çok gülüyo bu ninnide.sizede tavsiye ederim keyifli oluyo

iyi akşamlar kızlar poyraza ali babanın çiftliği şarkısını söylüyorum o kadar uslu durup dinliyoki hatta ağlasa bile susuyo şarkıyı duyunca sizde bi deneyin derimalkisalkisalkis

haziran 16 doğumlu bebeğim...doktora gittik.gelişimiini beğendi..70 cm boyu 7900 kilosu olmuş..doktoro göre iyide her gören bu çocuk neden bu kaar zayıf diyor.kafayı yiycem
bazı patavatsızlar da sen bakmıormusun bu bebege diorlar.ben anneyım ya..nasıl bakmam..tombik durmuor işte benım oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…