- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
hoşgeldin semoş...ya okuyom okuyom tam yazıcam benimki mızlıyo
bi de ayağımda uyuyo ya gündüz beşik niyetine kalkamıyom oturduğum yerden
bende mouse u yanıma alıp anca okuyom klavye yere yetişmiyoooo
bütün gün benim paşayla uğraşıyom iyiyiz şükür
dün dr kontrolündeydik
kuzum 7350 60 cm olmuş
ancak bu kadar olabildik
anne sütünne devam bugün ilk kahvaltımızı yaptık
ama kabızlık yüzünden demiri kesmiştik kansızlık varmış başladık bende multitabs aldım
ayrıca kabızlık artık kronikleştiği için bi bağırsak düzenleyici bi de kabızlık giderici şurup verdi dr koca koca 2 şişe şurup
oğluş içmekte istemiyo
ya kaka yapmayı biliyo ama resmen kupkuru yapamıyo geçen gün poposunda çatlak oldu kanadı ağlaya ağlaya yaptı fitil bilr girmedi düşünün kakanın setliğiniii
biz sebze çorbası meyve bi de artık kahvaltı yiyoruz ama muhallebi vermiyoorum akşamları beni emmekle idare etsinn
gece kalkmıyoz diyenlere imreneerek bakıyoreum ben 2 saatte 1 muhakkak kalkıyorum
şimdi uykumuz geldi yine ayaktaq sallamaya devammmm offff bıkkınlık geldi ama napim uyusundaaaa
neyse bi kaçamak bulur bulmaz yine gelirim ama okuyorum hergünnn
güle güle kullan cnmoleyyyyyyyyyyyyyy
nilayımın kargosu geldi çokçok heyecanlandım çooook güzel şeyler almış canım benim
inan bana yaptığın kolyeyi ve efoşumla senin resmini görünce gözlerim doldu düşünceli arkadaşım.
resmini çekiliş yapılan topiğe mi koycam şimdi çıkayım akşam mutlaka koyarım.çok iş var bizim odaya beşik taşıyoruz.
tekrar teşekkürler nilaycım
canım güle güle kullansın zeynebim..pembe olan herşey gözüme çarptı en sevdiğim renktir ama malesef biz oğluşlara alamıyoruz..oleyyyyyyyyyyyyyy
nilayımın kargosu geldi çokçok heyecanlandım çooook güzel şeyler almış canım benim
inan bana yaptığın kolyeyi ve efoşumla senin resmini görünce gözlerim doldu düşünceli arkadaşım.
resmini çekiliş yapılan topiğe mi koycam şimdi çıkayım akşam mutlaka koyarım.çok iş var bizim odaya beşik taşıyoruz.
tekrar teşekkürler nilaycım
dünürüm resimlerini bekliyoruz, kolay gelsin bu arada
maşallah nilaycım ne hızlıymışsın
nilay canım bazı arkadaşlar gerçekten pek uğramıyo, bari bi hafta falan süre verelim, olmazsa kalanlar aralarında halletsin, morboncuk da uğramıyo, olmazsa ben yollarım yakışıklınaa
sağol canım yoruldum ama orda da bişey yok ev eski yüz yıllık olunca işi bitimiyooh ohh kolay gelsn ayşecik
bnm eşimde yarn nöbetçi
Kizlar az once cok guzel bi haber aldim hemen sizinle paylasmak istedim, huggies foto yarismasinda ege finale kalmis, istanbula cagirdilar bizi, ucak otel transfer tum masraflari karsilayacaklarmis, cekim saatlerini egenin uyku ve yeme saatlerini aksatmayacak sekilde ayarlayacaklarmis, inanamiyorum ya....bize sans dileyin nolur ege cekimlerde aglamasin