müminecim geçmiş olsun canım kıyamam azraya işallah çabuk geçer.pamukcuğu nasıl geçtimi.
ilkecim oh senden iyisi yok annen geliyo gözün aydın canım.sağsalım kavuşun babanızada almanyadan ne ciciler getirir size şimdi.
elacım geçmiş olsun sizede azı dişi zor olurmuş bizim alt 2 çıktı üstten 1 i patladı ama çok şükür hiç mızıldanmadı kolay oldu azılarda napcaz bilemiyorum
GÜNAYDIN HERKEZE UMARIM HERKEZ İYİDİR.
zeynep hanım gece 2 de yattı öğlene doğru 11 de kalktı bayağı uyudu
offf çamaşır makinası ötüyor bittim diye gideyimde onları sereyim öptük hepinizi.
yvrum ya kıyamam ne zor olmuştur..günaydın herkese uzun zamandır giremiyorum ananeye geldik anca oldu babamız göreve gitti 45 gün yok evimden ayrıyım kızımın dişi çıktı geldiğimiz gün hemde köpek dişi ilk diş çok ağladı sabaha kadar 5gün oldu şimdi 2 .diş çıkcak sanırım huysuz istahsız ishal diş çok zormuş bide en zor dişten başladık öbür dişler kolay çıkar inş bütün bebişler iyidir annelerde bu arada benide bıraktı diş çıkartırken göğsünm ağrıyo sağıyorum gene ağrıyo siz neler yaptınız bırakan anneler doktorumla görüştüm yarın gitcem ilaçla keselim dedi ileride kansere döndürebiliyormuş bezeler
mama iciyo ek gida versemde vermesemde kabiz oluyo anlamadim gitti
kimisi bu boyle devam eder buyuyuncede aynisi olur diyo korkuyorum ya
gozumun icine bakisi yokmu cok fena oluyorum
sabah doktora goturucem artik napim biraz once yine agladi skti kendini yardim ettik esimle azcik cikardi ne kadar yorulduysa hic uyumayan kiz uyudu kaldi orda cok zor ya ona bisey olcak diye odum kopuyo resmensenağlama
canım muz yapmıştır dr bana muz 1 yaşına kadar yasak en erken 9. ayda çok az verebilirsin dediyvrum ya kıyamam ne zor olmuştur..
bu arda diğerleride mısır patlağı gbi kolayca gelr
ilke gözü aydın fıstık
bizimde dedemiz 14 ocak akşamı burdaa inş..
daha sonrada anneanne gelck okulu kapanınca :)
merhaba fıstıklar
hava kapalı burdada içim sıkıldı neseki ynlız değiliz
iremde ilk defa kabız olmuş
biraz önce ağlıya ağlıya keçi dışkısı gibi 2 3 parça yaptı
fitil koydum şimdide uyuyoo
niye olduki acaba kabızzz
muz mu yaptı ki acaba?
müminecim geçmiş olsun canım kıyamam azraya işallah çabuk geçer.pamukcuğu nasıl geçtimi.
ilkecim oh senden iyisi yok annen geliyo gözün aydın canım.sağsalım kavuşun babanızada almanyadan ne ciciler getirir size şimdi.
elacım geçmiş olsun sizede azı dişi zor olurmuş bizim alt 2 çıktı üstten 1 i patladı ama çok şükür hiç mızıldanmadı kolay oldu azılarda napcaz bilemiyorum
GÜNAYDIN HERKEZE UMARIM HERKEZ İYİDİR.
zeynep hanım gece 2 de yattı öğlene doğru 11 de kalktı bayağı uyudu
offf çamaşır makinası ötüyor bittim diye gideyimde onları sereyim öptük hepinizi.
canım özelden mesaj gönderemiyorum.ay bu site beni öldürcek.50 msj göndermiş olmam gerekiyomuş özel mesaj atabilmem için.senin blog adresin neydi.seni izlemeye alayım..senden beni alırsın.ozaman yorumda yazarım sana saat ayarlamasını..elatun bende baktım...eline sağlık cnm...
bnde ne zamandır yapım aşamasındayım :)
meraba pınarcımm.demek çayla geçirdiniz.bizimde yağmurun sağ gözünde çapaklanma var bende denicem bi bakalımmm..sağol cnm söylediğin iyi oldu...opuyorumnanaktan
bu arada herkese selammm.annem geliyo bugün yuppppiiiiikaydirigubbakcemile2
perşembede babammmmmkaydirigubbakcemile2
pazar pazar ewdeyizzz.kızımla tv izliyoruzzz.çok şeker bukızzzz yaaa çoksewiyorum ben kızımıııııııı...:
pınar canım sağol, ben de o pamukla siliyorum zaten, akşam yaptım çayla pansuman bakalım masajını da yapıyoruz inş. geçer de müdahale gerekmez
günaydın tüm annişleree