2009 Haziran Anneleri!!

maşalhhh ne uyku o öyleee.söyleme kız nazar değer w allaaa
walla aynn dediğin gibi bir sürü şey almış babaaamm.merak ediorum açıkcasııı:sm_cool::sm_cool:

kızlar merhaba, bugün pek kimse yok galiba,
yusuf kayra uyuyor bi bakayım dedim, babamızda bırakıp gitti bizi ,görümcemin bilgisayarını tamir edicekmiş, bizde ana oğul takılıyoruz
birde dün adet oldum ilk defa , yaklaşık 7 ay oluyor rahattım ama yapçak bişey yok
dün nisanurada cici cici şeyler aldık, özendim çok birde kızmı yapsam ne kaydirigubbakcemile3
yarın işyerine kargocu geliyor ordan yollarım
neyse ben kaçtım görüşürüz

yvrum ya kıyamam ne zor olmuştur..
bu arda diğerleride mısır patlağı gbi kolayca gelr

ilke gözü aydın fıstık
bizimde dedemiz 14 ocak akşamı burdaa inş..
daha sonrada anneanne gelck okulu kapanınca :)

merhaba fıstıklar
hava kapalı burdada içim sıkıldı neseki ynlız değiliz
iremde ilk defa kabız olmuş
biraz önce ağlıya ağlıya keçi dışkısı gibi 2 3 parça yaptı
fitil koydum şimdide uyuyoo
niye olduki acaba kabızzz
muz mu yaptı ki acaba?

emelcim saadetcim saolun şekerlerrr...saadet muz yapmıştırr.ben wermiorummm..
armut suyu içir yada kayısı..iyi gelir

slm kizlar uzun zamandir giremiyorum kizimdan dolayi
herkes iyidir umarim
benimkide kabiz gecen hafta doktora goturdum adam yaptirdi bide yuzume bakip nerdeyse dogum yapti dio ya sinir oldum simdide ayni sey oldu yavrum naasil agliyo ikinmak istemiyo korkuyo bi caresi yokmuki ya yardim edin hakiki zeytin yagi verdim olmadi armudu pure yaptim verdim olmadi bol su icirdim anca cisini yapiyo her an cisi bezden cikiyo ne yapcamida bilmiyorum o agladikca gozumun icine bakdikca eriyorum ya kizlar bisey deyin nolur sabah doktora goturcem....

nazarboncuğu en iyisi doktora götür.zeytin yağı içirdinmi,yada poposuna uyarı yap.
armudun püresi değil.suyunu içir.warsa kuru kayısıyı kaynat wer..yedirdiklerine dikkt et..
ama çok kötüyse dr görsün daha iyi.
umarım geçerrr geçmiş olsunn

mama iciyo ek gida versemde vermesemde kabiz oluyo anlamadim gitti
kimisi bu boyle devam eder buyuyuncede aynisi olur diyo korkuyorum ya
gozumun icine bakisi yokmu cok fena oluyorum
sabah doktora goturucem artik napim biraz once yine agladi skti kendini yardim ettik esimle azcik cikardi ne kadar yorulduysa hic uyumayan kiz uyudu kaldi orda cok zor ya ona bisey olcak diye odum kopuyo resmensenağlama

cnm maman yapıyosa eğer değiştir dediklerimi uygula ben yapıyorum bazen iyi geliyor benim kızımaa.tekrr geçmiş olsun..

canım muz yapmıştır dr bana muz 1 yaşına kadar yasak en erken 9. ayda çok az verebilirsin dedi

nazarboncuğu geçmiş olsun canım
kayısı kaynatıp blandırdan geçir hergün yedir kavanozda 1 ay dayanıyormuş dr söylemişti belki ii gelir

nazarboncuğu ayşenin dediği güzel bence de bi de hiç yapamıyosa fitil ver, ama önce drna sor tabii ki, çok zor kabızlık bilirim. bi de demir de kabız yapıyo, eğer demir veriyosan biraz ara ver istersen

teşekürler bugun akşam 2 azımızda patladı sabahtan belliydi zaten şimdi mızıldıyo allahtan tek değilim annemdeyim

bütün arkadaşlara teşekür ederim 2. dişimizde bu aakşam çıktı oda köpek dişi çok huysuz şimdi uyudu inş öbür incilerimiz kolay çıkar

elatun bende baktım...eline sağlık cnm...
bnde ne zamandır yapım aşamasındayım :)
canım özelden mesaj gönderemiyorum.ay bu site beni öldürcek.50 msj göndermiş olmam gerekiyomuş özel mesaj atabilmem için.senin blog adresin neydi.seni izlemeye alayım..senden beni alırsın.ozaman yorumda yazarım sana saat ayarlamasını..

pınar canım sağol, ben de o pamukla siliyorum zaten, akşam yaptım çayla pansuman bakalım masajını da yapıyoruz inş. geçer de müdahale gerekmez

günaydın tüm annişleree

efeninde gözünde çapaklanma oluyordu ben her ay göz doktoruna gidiyorum çapaklanma genellikle gözyaşı kanalı tıkanıklığından oluyor bizim doktorumuz çay banyosunu önermedi..suni gözyaşı kullanıyorum Allah şükür geçti çapaklanma ve tıkanma..isterseniz bir doktorunuza sorun bilmeden kullanmayın derim ben çayı..

nilaycım, aslında bizimki de önermiyo, ama suni gözyaşı da vermiyo, çok kaşınıyo kızımın gözü, gece uykusunda bile gözünü kaşıyıp ağlıyo, insan çaresizlikten napıcanı bilemiyo (

müminecim bebişlerde göz yaşı tıkanıklığıyla ilgilenen bir hoca vardı.yanlış hatırlamıyosam yeditepede(ama yanlış olabilir isterden teyit edebilirim bizim doktorumuzdan)bi danış istersen.
bu arada masajı gerektiği gibi yapıyosun dimi?
bizimde ilk başlarda çapaklanıyodu.masajı nasıl yaptığımı sordu doktorumuz.gösterdim yanlış dedi.nazik olmucaksın bebişi biraz ağlatman bile gerekiyo dedi

ela canım sanırım masaja biraz daha ağırlık vermemiz lazım, ama eğer geçmezse o zaman seninle tekrar bi irtibat kurarız

herkese iyi geceleer, bebişi bıcı bıcı yaptırdım babası uyutuyo, ben de bi süt sağıp yatıcam, umarım tüm bebişler mışıl mışıl huzur içinde uyur, e tabi biz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…