2009 Haziran Anneleri!!

valla ben yogurt çorbası yaptımda normal yogurtdan yaptım ya mayalanan yogurt sanki başka saçma geliyo bana

ya bu kızın derdi ne kaldırıyorum ağlıyo yatırıyorum ağlıyo.uykusu var 9 dan beri ayakta uyuyamadığı için ağlıyo.sanki ben uyutmuyorum kafayı yicem ya yaa laelaelaelaelae

benimkide ögle canım yatırıyorum bihareketleniyo uyumuyo sonra yine aglıyo uykusu var bihaftadır benimkide ögle

kesin annesi bişey demiştir,bakıcı zor canım yaa biz bile bazen tahammül edemiyoruz..
allah başa vermesinde ben bırakammm ya.benm mecburiyetim yok tabi,annen baksın bence aradada kayınvalideen baksın öyle gitsinn..

inş zehraanın iştahı gelir canımm ya allah yardımcın olsunnn

geçmiş olsun cnmm rotavirüsü yapılıyor ağızdan.özell bir aşı ama bu..eczaneden alıyosunn..

aynn arzucum katılıyorum bazen insan çok sinirleniyorr.nihayetinde karşımızdaki bebekk..yapacak bişey yokk.annelik iştee:CüvCüv:

cnm bnm kıyamam ben ona emelcim bizdede yağmurun sağ gözünde tıkanıklık war,dewamlı çapaklanıyorr,izmirde çocuk hastenesine götürdüm masajla geçer dedi.dewamlı masaj yapıoruumm.inşallah iyileşirler...:Saruboceq:

günaydın fıstıklar.....
bizde geldik....herkez burda hepinize hayırlı cumalar....
Bu sabah yamur var ıstanbul'da içim sıkıldı valla
çorbalardan bahsetmişsiniz bizim dr 4 günde bir sebze ekle dedi bende öle yapıyorum bugünkü çorbamız yarım havuç yarım patatez 2 brokoli çiçeği 2 ıspanak yaprağı ve yarım çay bardağı piriç
yoğurda gelince bende kendim mayalıyorum.yapsamda banada mayalama işi saçma geliyo.Nedenine gelince aldığımız sütler ne derece saf oda tartışılır valla bi mandıra bulup ordan alıcam sonunda sütü napalım.. hazır yoğurt vermekle evde bu malzemelerle yaptığımızın farkı olmuyo bence...

bizim kız da nezaman dan beri benle yatıyordu baba salonda kaçdefe gece odasına koyduk hem uyandı ağladı.okadar oda takımı aldık oda kurduk yatmıyo.bugünde odasındaki beşiği taşıdık yatak odasına. yoksa adam isyan edicek hiç özelimiz kalmadı nezaman niyet etsek hemen uyanıyo bizim korunma yöntemimiz zeynep :) sayesinde bişey yapamadan korunuyoruz:)) artık yazın geçiririz odasına işallah.

aynen öyle ağızdan olan
çocuk felci....

kızlar ya pardon her ay aşı olduk pnımokoku oldukmu gülmeyin bana dr adlarını yazıyo anladığımız dille diil okunmuyo bile bende onu bunu sormaktan hep unutuyorum?

:roflol::roflol::roflol:
cnm yaa ne güldümmmm kıyamam ben size korunma yönetiminizi sewsinlerrrrdelikafadulden

aynen arzucum zor tutuyorum kendimi odadan çıkıp nefes alıp geliyorum.şimdi yırtıyo kendini uyumuyorda

:roflol: :roflol:
zeynep :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…