2009 Haziran Anneleri!!

selam kzıalr.. hepinzie hayılrı cumalar.. aşk kırntııs dr lar 1 yaşında kadar tuz şeker yağ vermiyorlar canım.. çcocuğa tuz vermessen tadını bilmezki.. ne veririsen onu yer..

ya arkadaşarl ben ilk başalrda pastorize sütüen yoğurt yapmıştım kızıma .. tututrdumdu.. şun son iki keredir tutmyuro yoğurdum dedli olcam. bende babymix veriyorum. ama kendimde yapıp yedirmek isitoyrum.. sizler nasıl tuturuyorsunzu yoğurdu?

herkese selamm..mümine mesajını aldım cnmm ..en kısa zamandaa hediyeni alıp göndericezz..
bu arada mümine dr banada santafer vermişti ama kaç damla olduğunu unuttum ben. sen 5 damla demişssin herkese göremi o sayı yoksa bebekten bebeğe değişiyormu?*

ben sütümün tadına bakmadım bakmamdaaaaa...kafamçokkarıştı

tuzu önermiyo doktorlar cnmm ,verme sen boşwer..

biz yeni kalktık sayılırr.yağmur oynuyoken ben işlerimi halledeyim.öptük sizii..

saadetcim damla demir damlası ben daha hiç vermedim .ferro sanol yerine dr bunu vermişti bana..
yağmur kabız diye bi ara vermedim ama tekrar santafere başlamam lazım sanırım.

biz demir ilaçı ve vitamini hiç kullanamıyoruz.keyfi olursa arada vitamini veriyorum ama demir ilaçını almıyo.7ci ayda kan testi yapılcak.kansızlıı yoksa zaten vermeyede gerek yok bence.

günaydın ilkecim, hediye için acele etme canım, damlayı da bizim daha önce gaz ve kabızlık sorunumuz olduğu için santafer verdi, normalde ferrum kiloya 1 damla heralde ama santaferi 5 damla ver yeter dedi,

bu demiri sabah akşam mı veriodunuz günde 1 sefer mi ilkecim?

günde 1 kez vericem canım

bu arada herkese günaydıın dışarısı yağmurlu da olsa evlerimiz de hayatımız ışıl ışıl ve güneşli olur inşallah

bugün biraz tartıştık eşimle, normalde 1 yaşına kadar bebişe annem bakıcaktı, şimdi tutturmuş annemle dönüşümlü baksınlar diyo, onunla da ben yapamam, önceleri tamam diyodu, şimdi iş ciddiye binince cozuttu, 1 yaşından sonra da bi kadın bulucam, umarım iyi birini bulurum da bu sorunlar ortadan kalkar, çok zormuş çalışan anne olmak yaa

günaydınn
sabah zehrayı aşıya götürcektim 1 gün önce olmuyomuş eşimde pazartesi günü gidicek sinir oldumm
aşşada olaylar var yolları kapamışlar birileri yine taşlancakk..
zehraya bugün kahvaltısını yine yapmadı ama az önce bebelacın bahçe sebzelerini almıştım ondan biraz yediii
Allahım kızıma biraz iştah ne olurr
arzucugmada hediye bakacaktık kepenkler kapalı ben artık internetten bakarım
bizden böylee

kızlar günaydın dün akşam çok zor geçti remen bebegim inledi ateşi çıktı uyumadı sabah bikaç saat uyuduk bidezaten hastaydı antibiyotik kullanıyoduk hiç böyle olmamaışdı aşılarda zar zor emiyodu hiç emmek istemiyo bu aşılar çok zor bişey soracam 4tane aşı demi bize öyle yaptılar biri agızdan

canım acale etmene gerek yok.kendini sıkıntıya sokma çokda önemli değil.
inşşlh zehracıgın iştahı biran evvel düzelir.çok zor biliyorum.insanda ne neşe ne iştah kalıyo.o yemeyince bende sinirden yemiyorum.bazen karşımdaki bebgi kocaman biri gibi görüp benle inatlaştıgını düşünüyorum.sinirlenince hemen uzalaşıyorum yanından yoksa insanının gözü görmüyo bagırmak zarar vermek istemiyorum.

biz demir ilaçı ve vitamini hiç kullanamıyoruz.keyfi olursa arada vitamini veriyorum ama demir ilaçını almıyo.7ci ayda kan testi yapılcak.kansızlıı yoksa zaten vermeyede gerek yok bence.
demir eksikliği iştahsızlık yapar arzucum ama ...

ama canım gününden önce olmazmış sende haklısın ama..eşinde gididcek olunca..

ya kızlar çorba çeşiti olarak başka neler veriyosunuz.asya sebze çorbasını çok seviyo bütün yeşilleri karıştırıp yapıyorum yarım kase yiyo.ama mercimek çorbasını hiç yemiyo.hergünd esebze vermek olmaz herhalde başka ne verebilirmki.
yogurt çorbası yapsam olurmu.bide o çorbayı ben babymiz kullanıyorum o yogurtla olurmu yoksa normal yogurtlamı yapayımm????

demir eksikliği iştahsızlık yapar arzucum ama ...

ama canım gününden önce olmazmış sende haklısın ama..eşinde gididcek olunca..

işte iştahsızlıgı acaba ondanmı diye dr 7ci ayda kan tahlili istedi.aslında bide bu ay 700gr alınca ben artık iştahsızda demek istemiyorum.ii almış çünkü.
7ci aydaki tahlile göre kan damlasını vercem.ama ilaç kullanmak çok zor ya.dr portakal suyuna katınca ilaçı anlamaz öyle ver dedi.

o zman dişden olabilir cnm..iremde çok iştahsız yaklaşık 10 gündürrr...ama kaşıkla verdiklerimi götürüyor...
süte gelince içme miktarnı azalttı..

Kızlar nasılsınız?
biz bugün göz doktoruna gidiyoruz, test yapacaklar, hani kayma geçmedi demiştim ya,
dua edin bize nolur
öptüm hepinizi ,ordanda nisayla hülyaya hediye bakarız,
görüşürüz gelince yazarım

Arzucum bende düşünüyorum babymixle yoğurt çorbası yapmayı ama nasıl olur acaba
yoğurt sevmiyo çünkü alıştıramadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…