2009 Haziran Anneleri!!

sagol canım sen nasılsın asıl seninki maşşlahı var kocman olmuş okuyorumda yazmıyorum canım

kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya

hadi hayırlı olsun havvacım, bi topik de hediyelerimizin fotoları için açalım ya da kura topiğine koyalım, çok güzel oldu yaa, arkadaşlıklar sanal alemden gerçek hayata taşınmış oldu

kızlar merhaba.1 haftadır bizde ek gıdalara geçtik.normalde alya günde 1 yada 2 kez kakasını rahat yapardı.ama bugün yapmadı.kabızmı oluyo ki.sizin kuzularda bole bağırsak değişiklikleri oldumu?

canım çorbalarına zeytinyağı koymayı unutma, yada sade olarak içir azıcık, ek gıda barsaklarını bayaa etkiliyo bebişlerin,

maaşallah saadetcim ne güzel, benim eşimde öyledir sağolsun, bu hafta izin aldı 5 gün çok yoruluyosun diye beraber bakıyoruz azraya

herkes dizi izliyor sanirim

meraba dünür nasılsın, egeciğin alerjisi varmış galiba, çok geçmiş olsun, belki inek sütü alerjisidir canım, anne sütünden bile etkiliyo inek sütü, mutlkaka bi alerji uzmanına gidin bence de

iyi akşamlar herkese, biz de kontrole gittik bugün, 7400 gr, 66 cm olduk

ek gıdalara tam olarak başlayın dedi drmuz, demir olarak da santafer 5 damla verdi, başlıcaz artık, gaz yapan gıdalara bi iki gün ara verip tekrar ver dedibakcaz artık, çorbanın sulu halini veriyodum, bi iki ün sonra püreye geçicem, keçi sütünü de sordum önermiyorum dedi kafamçokkarıştı bizden haberler böyle

ilke canım özeline adresimi ve telefonumu atıcam her htimale karşı, morboncuk uğrayınca mutlaka özelime at adresini olur mu

iyi akşamlar kızlar....Aşkı memnuyu bitirdim geldim...sanırım herkez onu izliyodu baktımda sayfalar pek ilerlememiş....
kabızlıktan bahsetmişsiniz benim kızımda bugün hiç yapmadı dedim ama biraz önce yaptı ve uyudu.kakasını yapınca çok seviniyorum valla hatta yapsın diye bezini açtım ayaklarını karnına çektim ve 5 dk geçmeden yaptı sizede tavsiye ederi sorada poposuna pişik kremimizden sürdük popocuğu rahatladı hemencecik uyudu yavrum kaç saattir uğraşıyodum uyusun diye zavallım sıkıntısı varmış meğer...
bizde emelciğimizin hediyesini c.tesi alcaz babamızla çıkabiliyoruz dışarı anca...Ben bu konuda beceriksizim ek gıda,meme,uyku,alt değiştirme derken bi bakıyorum saat 5 olmuş o saatten sorada malum yemek vs.çıkamıyorum c.tesi alır p.tesi yollarız kısmetse ...

selamkızlar naber biz iyiyiz çok şükür .bi sıkıntısı oglumun oda dişçıkarma işi .oda yeterince huzursuz ediyo tabi..ateşi çıkmadı şükür .ama iştahını kesti diş meselasi.bizdebaşladık ek gıdalara arda pek iştemesede azar azar başladık.kahvltıyla başladık biz yavaş yavaşöyl ve akşam öyünleride ilave edicez .doktorumu önce kötü tadları tanısın diyor .kahvaltısını
3cicibebe bisküvi
30ml anne sütü
1 çay kşıgı labne peyniri yavaş yavaş arttırılacak
1 çay kaşıgı pekmez
1 çay kaşıgı zeytinyag
tadıda güzel sütsüz yapıp tattım .))))))
kızlarya hiç sitinin tadına bakan varmı merak ettimde:999999

havvacım ben sağıp verince ısıtırken bakıyorum, çok şekerli beilmiyorum herkesin öyle mi ya da ben tatlı şeyleri sevdiğim için öyledir belki :))

benimkide tatlı.Gerçi bende tatlıyo bol tüketiyorum ondan olabilir...
Havvacım bizim ek gıda listemiz çok farklı
ilk hafta sadece akşam 20:00 da milıpanın pirinçli sütlu muhallebisi tabi kendinde yapabilirsin dr tarifi verdi ama ben bynu yaptım şimdiye kadar
2. hafta ek olarak ikindi 16:00 da günlük ev yapımı tave yoğurt
3.hafta öğlen 12:00 da sebze çorbası
4.hafta da ek olarak sabah 10:00 ve öğlen 14:00 olmak üzere 2 kez meyve püresi
aralardada anne sütü
kavaltı gelecek aya dedi doktorumuz
gerçi anne sütüne pek yer kalmıyo ha bire ağzına tıkıştırıyoruzher 2 saatte bir ek gıda

geliyormu ardamın dişleri hadi hayırlısı darısı efoşun başına..
ben hiç bakmadım tadına bakamamda herhalde..

kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
güle güle kullansın canım ..
hızlı hatunumdur şip şak aldım verdim kargoya:)))
nilay nerelerdeymiş ya hiç girmiyo.bi sorun yoktur inşllh.
siz ne ara görüştünüzsositososito

burdayım canım boş zamanlarımda facede çiftlikle uğraşmaktan kk ye giremiyorum:))
öpüyorum arzucum face varsa ekleyelim birbirimizi burda çoğu kişiyle oradan konuşuyoruz..

slm arkadaşlar, iyi geceler daha doğrusu
Hamileyken bi ara sizlerle konuşuyodum, sonra doğum falan pek nete giremedim.Hatta aynı günlerde doğum yapacağımız arkadaşlar vardı, 27 mayıs doğumlu Sevi Masal isimli bi kızım var.O zaman konuştupumuz arkadaşlar hatırlarlar mı acaba, bende isim hatırlayamıyorum ama xxh.ydxx le konuşmuştuk galiba...Kuzucuklarınız nasıllar, sağlıklı sıhatlililerdir inşallah, Allah hepimizin yavrusunu korusun hastalıklardan

Biz şu ara ek gıdalarla boğuşuyoruz.Ek gıdaları tattırmaya 4,5 aylıkken başladım, bu ay tam anlamıyla geçtik.6,5 aylık oldu kuzum.Sabah kahvaltı sonra meyve sonra sebze sonra yoğurt sonra muhallebi veriyorum aralarda da emiyo, zaman ayarlamasını tam yapamıyorum. Zaten dr de çok yardımcı oldu sağolsun 6. aya kadar hiçbişey verme diyodu, şimdide bal,tuz, yumurta akı hariç herşey verebilirsin dedi çıktı işin içinden, bide elime milupanın kitapçığını tutuşturdu:) Kuzumun öksürüyodu o yüzden geçen ay başka bi dr a gittik oda kahvaltı ve muhallebiyi sonra ver dedi.İlk önce meyve sonra sebze sonra yoğurda alışsın en son kahvaltı ve muhallebi dedi. Her dr farklı bişey sölüyo işte.Ama ben meyve pürelerini vermiştim zaten, yoğurta mayalayıp veriyodum, sebzeyede biraz alıştırmıştım, kahvaltı ve muhallebiyide ekledim.Kızımın çok iştahlı yediği sölenemez, zor oluyo yedirmek hele sebzeyi hiç sevmiyo, sizlerin ek gıda maceralarınız nasıl gidiyo? Sizlerde benim gibi 6 ay anne sütü verdiniz galiba, muhallebiyi nasıl yapıyosunuz, çoğunda soya lestisiti var şu anda ülker gogly kullanıyorum onda yok, suyla hazırlanıyo ama oda pek içime sinmiyo inek sütünden kendim mi yapsam diyorum ama onuda dr lar tavsiye etmiyo şaşırıdm kaldım sütlü pirinçli mulipa olabilir demişti dr onda da var galiba soya lestisiti, siz ne veriyosunuz, kafam çok karışık kızlar ya, artık yatayım saat 3 olcak nerdeyse, deminden beri ek gıda tarifleri araştırıyorum ( hepinize ii geceler

kızlar dün cicibebe alıdım.sütümle karıştırıp yedireyimde tok tutsun diye. ama baktım içinde soya lesitin yazıyo.bu gdo değilmi.bende vermedim.

Merhaba kızlar bende 6.aya gırmemızle ek gıdaya baŞladım.sabah emzırıp ıŞe gıdıyorum 07:00 daha sonra 10:30 gıbı uyanıyor.o zaman saĞdıĞım 100-150 ml arası deĞıŞen sÜtÜmÜ verıyoruz.12:00-13:00 gıbı 1 kase kendı mayaladıĞım yoĞurtu yıyor.daha sonra arada mama 150 ml ve meyve pÜresı saat 17:30-18:00 gıbı eve gelıyorum emzırıyorum gece emmeye devam.yerse 5-6 kaŞıkta muhallebı verıyorum.acaba abarttım mı bılmıyorum.sanırım azar azar kusuyor kızım gÜn boyunca.fazla verdıĞım ıÇın mı kusuyor yoksa ek gıdalara henÜz mıdesı alıŞmadı ondan mı kusuyor anlamadım?

Fazla mı sıklıkla yedırıyoruz yoksa normal mı yardımcı olursanız Çok sevınırım.

günaydın canım sana özelden msj atmıştım almadın mı çekilişte ben sana hediye alacagım özelime adresini atarsan sevinirim canım

Kızlar bana ÇekılıŞte kım Çıktı ya ben takıp edemıyorum.oda bana mesaj atsın lÜtfen bılgılerını

Selam kızlar bugün doktordan geldik. Mert mızmızlanıp duruyordu doktora götürdük, bişeyi yok dedi.
Kilosu az ama 8 250 gr. 2 ayda 500 gr almış neden böyle oldu acaba?

Birde sütaşın baby max yoğurdunu açınca hepsini yiyemiyor, kalanını ertesi günü yediren var mı?
Bir de çorbalara tuz katmayınca tadı çok saf oluyor bir çimdik katsak ne olur, teyzem senin yemediğini çocuk yermi tuz koy diyor.

oh oh ne gzl cnm :) boyu aynı posuda aynı sayılır iremle(7600)... :)
bende baktım tatlı :)
hoşgeldin cnm ek gıda topiğimiz var verim sana linkini bide oraya bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...iran-bebeklerinin-monusu-16.html#post10402699

ben yediriyorum canım bşy olmuyor ..
ben kesinlikle katmıyorum tuz şeker vs..
zararlıymış canım ciğerleirne...sanırım 1 yaşına kadar önermiyorlardı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…