Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol:
zeynep :ecrin_bebek:
hiç sorma ilkecim aynen öyle.bazen diyorum ki bi olga getir hem banada yardım eder diyorum azcık nefes alırım
ya tabii onların işine gelir olgalarr:lepi:
bende bazen diyorummm kehhehhhh gülüyo bizimkiiiklava:
ama korunma yönetiminize bayıldım wallalaa yayayaşaşaşa zeynep zeynep çokyaşaaaa:roflol:gamyoncuiremsu
bzde olduk 2.ve 4.aylarda..hmm demek çocuk felci o biz daha olmadık ben rota virüsü zannediyordum.
gerçi biiz 2 dozuda olduk..ee bizim 4 tanemi aşımız var şimdi 6.ayda..??*
rota özel canım biliosunn..onu aile isterse alıo yaptırıodu..saadetcim karma pnomokok başka neydi agızdan damlatılan rota değilmiydi bu ay ikikeremi damlatıcaklar ozaman.
bzde olduk 2.ve 4.aylarda..
evet cnm 4 aşınız var..
rota özel canım biliosunn..onu aile isterse alıo yaptırıodu..
ağızdan damlatılan çocuk felci imiş...
kızlar ya bişey sorcam kaçıncı ayda doğumkilosunun 2 katı olması gerekiyo bebek?
birde doğduğu kilomu yoksa şişkinlikten sonra 3 5 gün sonraki kilosumuu?*
canımsizinde bu agızdan yapılan gaz yaptımı çok benimkine dokundu galiba
Kizlar az once cok guzel bi haber aldim hemen sizinle paylasmak istedim, huggies foto yarismasinda ege finale kalmis, istanbula cagirdilar bizi, ucak otel transfer tum masraflari karsilayacaklarmis, cekim saatlerini egenin uyku ve yeme saatlerini aksatmayacak sekilde ayarlayacaklarmis, inanamiyorum ya....bize sans dileyin nolur ege cekimlerde aglamasin
hadi hayırlı olsun havvacım, bi topik de hediyelerimizin fotoları için açalım ya da kura topiğine koyalım, çok güzel oldu yaa, arkadaşlıklar sanal alemden gerçek hayata taşınmış oldu
canım çorbalarına zeytinyağı koymayı unutma, yada sade olarak içir azıcık, ek gıda barsaklarını bayaa etkiliyo bebişlerin,
maaşallah saadetcim ne güzel, benim eşimde öyledir sağolsun, bu hafta izin aldı 5 gün çok yoruluyosun diye beraber bakıyoruz azraya
meraba dünür nasılsın, egeciğin alerjisi varmış galiba, çok geçmiş olsun, belki inek sütü alerjisidir canım, anne sütünden bile etkiliyo inek sütü, mutlkaka bi alerji uzmanına gidin bence de
iyi akşamlar herkese, biz de kontrole gittik bugün, 7400 gr, 66 cm olduk
ek gıdalara tam olarak başlayın dedi drmuz, demir olarak da santafer 5 damla verdi, başlıcaz artık, gaz yapan gıdalara bi iki gün ara verip tekrar ver dedibakcaz artık, çorbanın sulu halini veriyodum, bi iki ün sonra püreye geçicem, keçi sütünü de sordum önermiyorum dedi kafamçokkarıştı bizden haberler böyle
canım 6 . ayda dogum kg sunun 2 katı olası gerekiyo.sen hastane çıkışını baz alırsın
ozaman size diğer aylarda ağızdan damlatmadılarmı çocuk felcini