2009 Haziran Anneleri!!

kaydirigubbakcemile5ayy inş bi sorun omaz egede ağlamaz en sevimli halleriyle olur orda bak ne güzel yaa ayy inş çekersiniz haa ilk reklam yıldızımız çıktı:lepi: hadi hayırlısı

6. ayda doğum kilosunun 3 katı olması gerektiğini söylemişlerdi bana belkide ben yanlış biliyorum.
Ama benim oğlan yarın tam 6 aylık bugün dr. tarttı 8250 çıktı. doğum kilosu 2700 idi. Bana az kilo almış gibi geldi. sizinkilerin kilosu kaç kızlar?

3 katı fazla değilmi benim kız 3900 doğdu 6 ay sonunda 11 kilo mu olcak fazla 1 yaşındaki bebekler b,le anca bukadar bana dr 2 kat demişti 3900 dogdu 3700 indi 2 kat7400 olması lazım geçen ay 7100 dü bakalım bu ay nolcak

saadetim yorumumu yazdım diğer topike

Son düzenleme:
nasılsınız yazcam yazcam ama kızım durmuyokii
ben 5.ayda doğum kilosunun 2.katı olcak die biliyorum 1.yaşındada 3 katııı
aşk kırıntısı nereye az maşallah oğluşuna çok güzel gelişimi ne güzel toparlamışş

kaydirigubbakcemile5ayy inş bi sorun omaz egede ağlamaz en sevimli halleriyle olur orda bak ne güzel yaa ayy inş çekersiniz haa ilk reklam yıldızımız çıktı:lepi: hadi hayırlısı

hadi bakalım inşlah tamımıda olur iyi şanslar

çok gzl
anı olur sizin için :)

maşallah egeye ünlü olcak sende katılcanmı canım çekime hani egeyi kuçaklarken falan reklamda öyle diyolardı da

tesekkur ederim canlarim valla kardesim gibi oldunuz benim ailemden once sizinle paylastim, galiba egeyle beraber ben de olacagim, tam detayini sormadim heyecandan, yarin tekrar arayacaklar ucak konaklama vs detaylari konusmak icin, ben izin alabilirim umarim, ay caok heyecanliyim.....bu arada ege 6800 du gecen ay dr 5. ayda 2 kati olmasi lazim demisti, ama ege 3500 dogdugu halde o kiloya ulasamamisti, bakalim bu ay ne kilosu

ya okuyom okuyom tam yazıcam benimki mızlıyo
bi de ayağımda uyuyo ya gündüz beşik niyetine kalkamıyom oturduğum yerden
bende mouse u yanıma alıp anca okuyom klavye yere yetişmiyoooo

bütün gün benim paşayla uğraşıyom iyiyiz şükür
dün dr kontrolündeydik
kuzum 7350 60 cm olmuş
ancak bu kadar olabildik
anne sütünne devam bugün ilk kahvaltımızı yaptık
ama kabızlık yüzünden demiri kesmiştik kansızlık varmış başladık bende multitabs aldım
ayrıca kabızlık artık kronikleştiği için bi bağırsak düzenleyici bi de kabızlık giderici şurup verdi dr koca koca 2 şişe şurup
oğluş içmekte istemiyo
ya kaka yapmayı biliyo ama resmen kupkuru yapamıyo geçen gün poposunda çatlak oldu kanadı ağlaya ağlaya yaptı fitil bilr girmedi düşünün kakanın setliğiniii
biz sebze çorbası meyve bi de artık kahvaltı yiyoruz ama muhallebi vermiyoorum akşamları beni emmekle idare etsinn
gece kalkmıyoz diyenlere imreneerek bakıyoreum ben 2 saatte 1 muhakkak kalkıyorum
şimdi uykumuz geldi yine ayaktaq sallamaya devammmm offff bıkkınlık geldi ama napim uyusundaaaa
neyse bi kaçamak bulur bulmaz yine gelirim ama okuyorum hergünnn

semoşum ya kıyamam sana!!
,özledik seni walla,ne yaptı bu çatoo sanamafoldumben
hatta neler yaptı bu bebişler bizeakannehir
yapmam dediğim bi çok şeyi yaptırıyo benimki de bana, resmen göz göre göre kullanıyo benii

canım benim kızımın iki gözünde de var hala çapaklanma, hiç eli gitmiyo gözünden uykusunda bile kaşıyo, masaj yapıyoruz, inşallah geçer yoksa anestezi verip sondayla açıyolar (

aynen canım bizde de öyle ama ne olur olmaz diye RİA taktırıcam ben, yatağı benim yatağımın yanında ama yat kalk yat kalk yorulup babasını kovuyoruz kızımla beraber yatıyoruz, adamcağızın beli kopacak kanepede yatmaktan

canımsizinde bu agızdan yapılan gaz yaptımı çok benimkine dokundu galiba

canım rota virüsün ilk dozu bizde aşırı karın ağrısı yapmıştı, drmuzla konuştuk ikinci dozu yaptırmaktan vazgeçtik, resmen 1 hafta sürekli ağlamıştı kızım

oo maaşallah damadıma, biz de görelim bi fotosunu egenin yaa, bi de facebooka giriyosan ekleyeyim seni fatmacım

geçmiş olsun semacım, zeytinyağı işe yaramıyo mu, santafer daha az kabızlık yapıyomuş, biz de bugün başlıcaz ama çok korkuyorum kabızlıktan

ne güzel inşallah sorun çıkarmaz ben çekim olacağını bilmiyordum gönderdiğimiz fotoğrafın pakete konulacağını düşünmüştüm..
bizde gönderdik ama aranmadık bakalım arayacaklarmı 100 kişi seçilecekmiş..
baktım siteye ama bulamadım egenin başka adı varmı?

kızlar biz doktora gidemedik,çünkü durmuyo, emmiyo, uyumuyo, az önce ağlaya ağlaya aç açına uyudu, uyanınca emzirmeyi denicem bakalım
dişlerini kaşımaya çalışıyor, havuç verdim eline baya oyalandı, bir de ağzının suyu çok akıyor bugün önlük taktım , yarım saatte su gibi olmuş
ve uyandııı

oleyyyyyyyyyyyyyy
nilayımın kargosu geldi çokçok heyecanlandım çooook güzel şeyler almış canım benim
inan bana yaptığın kolyeyi ve efoşumla senin resmini görünce gözlerim doldu düşünceli arkadaşım.
resmini çekiliş yapılan topiğe mi koycam şimdi çıkayım akşam mutlaka koyarım.çok iş var bizim odaya beşik taşıyoruz.

tekrar teşekkürler nilaycım

çıksada rahatlasak müminecim ya, bir aydır böyle ne zormuş
teşekkür ederim arkadaşlar, eşim birine sormuş, üç yaşına kadar olabilir diyo doktorlar demiş,
bende iyileşsin biraz götürelim dedim, en azından içim rahat eder
ege bebeğe de iyi şanslar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…