- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ilkecim
a.ö den kayıt yenileme dosyası geldi mi sana ?
meraba saadetcimm ewt cnm geldi..
21 aralık son sanırım ben daha yatırmadım ücreti 200 civarı heralde..
herkese selamm..mümine mesajını aldım cnmm ..en kısa zamandaa hediyeni alıp göndericezz..
bu arada mümine dr banada santafer vermişti ama kaç damla olduğunu unuttum ben. sen 5 damla demişssin herkese göremi o sayı yoksa bebekten bebeğe değişiyormu?*
ben sütümün tadına bakmadım bakmamdaaaaa...kafamçokkarıştı
tuzu önermiyo doktorlar cnmm ,verme sen boşwer..
biz yeni kalktık sayılırr.yağmur oynuyoken ben işlerimi halledeyim.öptük sizii..
bu demiri sabah akşam mı veriodunuz günde 1 sefer mi ilkecim?
günaydınn
sabah zehrayı aşıya götürcektim 1 gün önce olmuyomuş eşimde pazartesi günü gidicek sinir oldumm
aşşada olaylar var yolları kapamışlar birileri yine taşlancakk..
zehraya bugün kahvaltısını yine yapmadı ama az önce bebelacın bahçe sebzelerini almıştım ondan biraz yediii
Allahım kızıma biraz iştah ne olurr
arzucugmada hediye bakacaktık kepenkler kapalı ben artık internetten bakarım
bizden böylee
demir eksikliği iştahsızlık yapar arzucum ama ...biz demir ilaçı ve vitamini hiç kullanamıyoruz.keyfi olursa arada vitamini veriyorum ama demir ilaçını almıyo.7ci ayda kan testi yapılcak.kansızlıı yoksa zaten vermeyede gerek yok bence.
günaydınn
sabah zehrayı aşıya götürcektim 1 gün önce olmuyomuş eşimde pazartesi günü gidicek sinir oldumm
aşşada olaylar var yolları kapamışlar birileri yine taşlancakk..
zehraya bugün kahvaltısını yine yapmadı ama az önce bebelacın bahçe sebzelerini almıştım ondan biraz yediii
Allahım kızıma biraz iştah ne olurr
arzucugmada hediye bakacaktık kepenkler kapalı ben artık internetten bakarım
bizden böylee
demir eksikliği iştahsızlık yapar arzucum ama ...
ama canım gününden önce olmazmış sende haklısın ama..eşinde gididcek olunca..