2009 Haziran Anneleri!!

öyle kıslar allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı
şimdi bizimkiler babakız bi oyuncak varya kareleri üçgenleri içine atıyosun onla oynuyolar öle tatlılarki hepsini zehra atıyıomuşşş:))
ama benimki çok abartıyo bazen saçını çekiyo çek kızım özgüvenin tam olsun dio
gecen komşunun kızının saçına bi yapıştı kız ağlıyo zehrada eline bakıyo aç varmı die
dedim böle böle yaptı yok benim kızım yapmazzz sevmiştir dio

kızlar sabahtan beri yağmur yağıyor.hava kapalı.ne yemek yapıcam ben yaaaCADIARZU

Canım belki fikir olur, mercimekli çorba. garnitürlü pilav, ızgara köfte, rus salatası ve patlıcan salatası yaptım ben. Rus salatasını garnitürün içine mayonez kattım. Şıp diye rus salatası oldu valla. PAtlıcan salatasını da konserve patlıcandan yaptım. Pilavın içindeki garnitür zaten konserve. Yani anlayacağın hayat boyunca hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum, normalde konserveyi eve sokmazdım. :umursamaz:Ahhh bu minnoşlar vakit mi bırakıo insanda. Öle elime ne gelirse hazır alıyorum artık. Adam da çeşit istiyo tabi. Konserve monserve yiyoruz işte. :gitme:

ohh binnurcum gene senin eşin anlayışlıymış hadi kalk demiş benimki hayatta öle bişi demez bırak ben bakayım sen kafanı dinle vs. demez sadece kendini düşünse uyuzz :eek:klava:

Sopalık bu koçişler valla. :eek:klava: Allah başımızdan eksik etmesin o ayrı tabi ama biraz anlayış bekliyor insan. Allahtan benim ki son bir aydır kendine geldi. Lohusalığı geçti sonunda kaydirigubbakcemile3 Akşamları ve hafta sonları çok yardımcı oluyor. Bi ara acayip sapıtmıştı da Allahtan direkten döndü.

Hakkını yemiyim garibimin. Benimkide ağlamama hiç dayanamaz. Ağlayınca akan sular durur. :dance: Eeee bazen çok işe yarıyo :smiley-cool:

ya kızlar sizin bebkler koltukaltından tutunca basıyomu benimki hiç isteklidegil basmıyo biterslikmi anlamadım korkuyorumya

Benim minnoş dönmesine fır dönüyo da :nazar: bastırınca basmıo hiç. Anca 3-5 saniye, sonra bırakıo kendini. Zamanla yaparlar herhalde. Her bebiş farklı.

Canım belki fikir olur, mercimekli çorba. garnitürlü pilav, ızgara köfte, rus salatası ve patlıcan salatası yaptım ben. Rus salatasını garnitürün içine mayonez kattım. Şıp diye rus salatası oldu valla. PAtlıcan salatasını da konserve patlıcandan yaptım. Pilavın içindeki garnitür zaten konserve. Yani anlayacağın hayat boyunca hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum, normalde konserveyi eve sokmazdım. :umursamaz:Ahhh bu minnoşlar vakit mi bırakıo insanda. Öle elime ne gelirse hazır alıyorum artık. Adam da çeşit istiyo tabi. Konserve monserve yiyoruz işte. :gitme:

Sopalık bu koçişler valla. :eek:klava: Allah başımızdan eksik etmesin o ayrı tabi ama biraz anlayış bekliyor insan. Allahtan benim ki son bir aydır kendine geldi. Lohusalığı geçti sonunda kaydirigubbakcemile3 Akşamları ve hafta sonları çok yardımcı oluyor. Bi ara acayip sapıtmıştı da Allahtan direkten döndü.

Hakkını yemiyim garibimin. Benimkide ağlamama hiç dayanamaz. Ağlayınca akan sular durur. :dance: Eeee bazen çok işe yarıyo :smiley-cool:

Benim minnoş dönmesine fır dönüyo da :nazar: bastırınca basmıo hiç. Anca 3-5 saniye, sonra bırakıo kendini. Zamanla yaparlar herhalde. Her bebiş farklı.

özgecim menü iyiymiş wallaa..bende senin gibi yapıyorum rus salatasını..walla konserve almıyorum ben açıkcası.yemiyoruzzz.hemde katkı maddesi war cnmm yaa..amann hergün ne yapsam derdii..hiçbişey yapmadım ya ben eşime söylerim getirsin bişeyler çok yorgunummm:umursamaz:

kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya

Son düzenleme:
cevaplarınız için çok sagolun kızlar benim adamda sagolsun çok yardımcıdır

peki kızlar şu bıngıldak meselesi alkıma takıldı benim dogdugundan beri çok yumuşak degildi şimdide belli belirsiz sizin nasıl

kızlar merhaba.1 haftadır bizde ek gıdalara geçtik.normalde alya günde 1 yada 2 kez kakasını rahat yapardı.ama bugün yapmadı.kabızmı oluyo ki.sizin kuzularda bole bağırsak değişiklikleri oldumu?

peki kızlar şu bıngıldak meselesi alkıma takıldı benim dogdugundan beri çok yumuşak degildi şimdide belli belirsiz sizin nasıl

hülya bizimde öyle.çok az bişey kalmış kapanmasına.ensedeki zaten hemen kapanıyomuşda alnının üstündekinin kapanması yaşını bulurmuş

bizimde koçiş işiçin günü birlik şehir dışına çıkmışdı.biraz gecikicekmiş.9da falan anca evde olcak.
bende artık nerde kolay yemek var onu yapıyorum.zaten kızım olmadan öncede çalıştıgım için genelde pratik şeyler seçerdim.yada haftasonundan herşeyi hazır ederdim.şimdi bazen yapamadıgım bile oluyo ama eşim o konuda anlayışlı (arada laf soksada:) sen asyayla ilgilen yeter diyo.
bugünde etli nohut pilav bide turşu tamamdır işte:)))

kızlar merhaba.1 haftadır bizde ek gıdalara geçtik.normalde alya günde 1 yada 2 kez kakasını rahat yapardı.ama bugün yapmadı.kabızmı oluyo ki.sizin kuzularda bole bağırsak değişiklikleri oldumu?

canım bizim de öyel 2 günde bir yapıyo ek gıdadan heralde artık bagırsaklar yeni şeylerle tanıştı :)

canım bizim bıngıldağa ben dokunamıyorum içim tuaf oluyor.eşim bakıyo ona sordum ön tarafından varmış daha

hülya bizimde öyle.çok az bişey kalmış kapanmasına.ensedeki zaten hemen kapanıyomuşda alnının üstündekinin kapanması yaşını bulurmuş

sagol arzu yani yumuşak degildemi zor buluyorum yerininide biyerde okumuştumda erken kapanması iyi degil diye

canım bizim de öyel 2 günde bir yapıyo ek gıdadan heralde artık bagırsaklar yeni şeylerle tanıştı :)

canım bizim bıngıldağa ben dokunamıyorum içim tuaf oluyor.eşim bakıyo ona sordum ön tarafından varmış daha

sagol canım benimkide varişte diyoda öyle okuyunca işte takıldı aklıma sagolun kızlar yaw bnen böyle degildim niye bukadar pimpirikli oldum bilmem:eek:

ben bugün yemek üzereydim saadet eşim halimi gördü hırstan ağlıyodım hadi kalk hem yılbaşı için bişiler alırız hemde biraz sinirlerin yatışır dedii yoksa ben saatlerce aglardım
off yarın zehranın aşısı varr inş ateşlenmezz
inş cnm ....
ya kızlar sizin bebkler koltukaltından tutunca basıyomu benimki hiç isteklidegil basmıyo biterslikmi anlamadım korkuyorumya
basıyo hatta adım da atıyor :)
kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
al ve paylaş bizimle cnm :)

eşden konu açılmış..
benim askımda çok iyidir anlayışlıdır elinden her iş gelrr..yemek ev işi her işde yardımcı olur sağolsun :asigim:
ireme 24 saat nöbetten geldiğinde bile hiç usanmadan bakar oynar yedirir içirir ben uyu demesem :nazar:

merak etmeyin sıkıntı yoktur.bizimkide belli belirsiz anlaşılıyor.ishal olduğumzda sıvı kaybı varmı vs diye kontrol amaçlı bakıyoruz okadar.

selam kızlar çekilişler yapılmış bize havva ile zeynep çıkmış hediyelerimiz yolda verdik bile kargoya:)
güzelkızms arkadaşada biz çıkmışız ama girmiyor sanırım uzun zamandır..
hülyacım nasılsın gözükmüyordun kızın kocaman olmuş maşallah..

X