2009 Haziran Anneleri!!

kızlar size bişey sorucam 6.ay aşısı 6 ayı 4 gün geçince olurmu yoksa tam o gün mü olucak? fisfisfisnolur gülmeyin bana

bizde yaptırdığımızda 6 ay 10günlüktü yani otarihe vermişler.hiç bi sorun olmaz cnm.bende ateşlenicek diye çok korkmuştum hemşire ateşlenebilir dedi 3 aşı yapılıo çünkü.çok şükür ateş olmadı sadece ertesi gün çok huysuzdu ağladı erkendende uyudu sonra kendine geldi.sanırım artık vucutları alıştı aşıya kaldırabliyolar ilk baş hep ateşlendik.

hülyacım benim eşim ağlamaya hiç dayanamaz bende çok sulu gözüm ben agladımmı akan sular durur en büyük silahım:jeyyar:
ama maşallah çok ilgili zehraya çok düşkünn lakabı buldumcuk bitek cihan çocuk bulmuş dilolar
bazende bunaltıyo o ayrıı

binnurcum sanada cevap vermiş oldum yukarda.bu arada bnm eşim ağlamama sinir olur bnde çok sulu gözüm hiç tutamam kendimi.ilk aylarda kızım ağlarken bnde ağlıyordum şanslısın valla.

ilgisiz olmasındansa ilgili olması daha iyi ama aşırısı gerçekten bunaltır adamı ama yardımcı olmasıda güzel bende çok sulu gözlüyüm tv de bile acıklı bişi görmeyeyim hemen ağlıyorum ama hiç oralı bile olmuyo belkide sürekli ağladığım için amann gene boş bişeye ağlıyo diyodur herhalde aman takmıyorum vallakaydirigubbakcemile3

ya kızlar sizin bebkler koltukaltından tutunca basıyomu benimki hiç isteklidegil basmıyo biterslikmi anlamadım korkuyorumya

zaten canım çook sıkkın eşimin yurtdışında çalışmaya gidebilir ama kesin değil 2 sene çalışıcakmış hiç alışkın değilim yanlız ondan ayrı kalmaya giderse bunalıma girerim herhalde kafam çok karışık hayırlısı olsun ya gitmesinide hiç istemiyorum aslında allahım hayırlısını versin dünden beri kafamı buna yoruyorummafoldumben

valla hülyacım benimki 3 aydan beri basıyo hatta koltuklarından tutup destekleyince kalkıyo bile kafası hep yukarda zaten hep kaldırıyo kafayı kalkmaya çalışıyo ve hep ayakta durmak istiyo hatta destekleyince kendi bile duruyo ayakta :)

evet çok zor canım allah kolaylık versin sen yanlızmısın orda ailenden uzakısın yani

valla çok korkuyorum bi sorun varmı diye ya inattan basmıyo basıyoda çok zorlarsam bındıkları ne alemde halen yumuşakmı sizin sertmi

evet çok zor canım allah kolaylık versin sen yanlızmısın orda ailenden uzakısın yani
yok allaha şükür yanlız değilim kaynanam yanımda ama eşim giderse onunla aramızda çok sorun çıkar ailemde yakınımda ama eş gibi olmuyo hiçbiri off aman şimdi düşünmücem bunu olup olmıcada malum bakalım hayırlısı
valla çok korkuyorum bi sorun varmı diye ya inattan basmıyo basıyoda çok zorlarsam bındıkları ne alemde halen yumuşakmı sizin sertmi
yoktur tatlım basar o ama çokda ısrar etme baskı uygulama bassın diye o basar zamanla

çok sagol canım hülya evet kaynanalarla işler zor benimkide hiç sesi çıkmaz emme lafı sıkıştırır

hülyacım inş gitmez 2 yıl az diil ama hakkınızda hayırlısı olsunnnn tabiki
öbür hülya canım benimkide ayakta durmayı çok seviyo çoğu zaman yürüyoz oda oda
ama her çocuk farklı benimkide mesela öle çok dönemiyo istese dönüyoda yatmayı sevmedği için hemen sıkılıp aglıyo dönmeye fırsat kalmıyo
o yüsden çok takılma bence zamanla basacaktırrr

çok yoruldumm yaaa.yağmur kaka yapmış taa sırtından çıktı wallaaa
hemen banyoya gittik banyo yaptırdım kızımıı.rahatladı şimdi uyuyoooo.ben hala ne yemek yapacağımı bilmiyorummm.bugün yemek yokkkk:umursamaz:
kaçgündür ewdeyizz zaten patladık sıkıntıdannn,pazar annem gelicek allahtann..
babamda almanyadaa çok özledimm ben babamıııı:sinifsinif:

ayy hülya öyle böyle bunaltmıyo mesela zehra bugün çok huysuz diorum benim kızım yapmaz çok uslu derr herşeye benim kızım yapmaz...

binnurcum cnm ohh bulmuşşsun silahıı..vereliniortak
walla kadın milletinden korkulurrr,boşuna dememişler şeytana pabucu ters giydirirler diye
ee erkek milletine fazlaa yüz vermeye gelmezzz..şakkıdı
hemen yüz bulurlarrr..

hülyacım hakkınızda hayırlısı olsun canım evt 2 yıl çok kocan giderse niye kaynananda kalcan ki annende kalırsın

diger hülyacım bişeyi yoktur merak etme her bebek farklı bizimki fır dönüyobastırıncada baya duruyo.seninkide yapar zamanla.

bizimde canımız sıkıldı komşuya gittik kızım nasıl sevindi.tabi hep baba anne görmekten sıkıldı yeni suratlar istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…