kızlar size bişey sorucam 6.ay aşısı 6 ayı 4 gün geçince olurmu yoksa tam o gün mü olucak? fisfisfisnolur gülmeyin bana
ilgisiz olmasındansa ilgili olması daha iyi ama aşırısı gerçekten bunaltır adamı ama yardımcı olmasıda güzel bende çok sulu gözlüyüm tv de bile acıklı bişi görmeyeyim hemen ağlıyorum ama hiç oralı bile olmuyo belkide sürekli ağladığım için amann gene boş bişeye ağlıyo diyodur herhalde aman takmıyorum vallakaydirigubbakcemile3hülyacım benim eşim ağlamaya hiç dayanamaz bende çok sulu gözüm ben agladımmı akan sular durur en büyük silahım:jeyyar:
ama maşallah çok ilgili zehraya çok düşkünn lakabı buldumcuk bitek cihan çocuk bulmuş dilolar
bazende bunaltıyo o ayrıı
valla hülyacım benimki 3 aydan beri basıyo hatta koltuklarından tutup destekleyince kalkıyo bile kafası hep yukarda zaten hep kaldırıyo kafayı kalkmaya çalışıyo ve hep ayakta durmak istiyo hatta destekleyince kendi bile duruyo ayakta :)
yok allaha şükür yanlız değilim kaynanam yanımda ama eşim giderse onunla aramızda çok sorun çıkar ailemde yakınımda ama eş gibi olmuyo hiçbiri off aman şimdi düşünmücem bunu olup olmıcada malum bakalım hayırlısıevet çok zor canım allah kolaylık versin sen yanlızmısın orda ailenden uzakısın yani
yoktur tatlım basar o ama çokda ısrar etme baskı uygulama bassın diye o basar zamanlavalla çok korkuyorum bi sorun varmı diye ya inattan basmıyo basıyoda çok zorlarsam bındıkları ne alemde halen yumuşakmı sizin sertmi
hülyacım benim eşim ağlamaya hiç dayanamaz bende çok sulu gözüm ben agladımmı akan sular durur en büyük silahım:jeyyar:
ama maşallah çok ilgili zehraya çok düşkünn lakabı buldumcuk bitek cihan çocuk bulmuş dilolar
bazende bunaltıyo o ayrıı[/QUO
benimkide ağlamama hiç dayanamaz binnurcum.tamam kıyamam der 3 gün önce zeynep gösümden parça kopardı kanadı çok ağladım kıyamadı gece 12:30 nöbetçi eczaneye gitti kırem almaya