2009 Haziran Anneleri!!

sağol papatya. canım daha doktora gitmedim diğer sayfaları ve tecrübeleri okudukça boş gebelikten korkmaya başladım.bhcg den bu anlaşılır mı bilen var mı?doktora yarın gideyim diyorum ama daha erken mi bi kaç gün daha bekleyim mi?

canım bhcg en sürekli 2 katına katlıyorsa boş gebelik olma olasılığın çok düşük böyle duydum ben.örneğin benim 3ekimde yani tam regl günümde bhcgm 120,4 idi 8 ekimde 1257 olduu.yani böyle katlaması lazım bence canımm kötü şeyler düşünme ii olsun

kızlar benim karnım çok sretleşti sizdede oluyomu acaba gazmı dersiniz

aynen canım benimkide iyice sertleşti taş gibi oldu...normalde asla karnım çıkmaz benim ,52 kiloyum ama hayatımda göbek görmemiştim kendimde...şimdi karın sertleşmiş ve biraz belirginleşmiş,ve bir türlü inmiyor...şimdiden böyleyim ileriki ayları düşünemiyorum bile...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende artık sizlerleyim.adet tarihim 8 eylüldü 9 ekimde test yaptırdım 741 çıktı çok şükür aşılamayla hamile kaldım.benmde ne yazıkki kafamda sorular var ama bebişimin kalp atışını duyum rahatlıcam sizler gibi.allahımıza çok şükürki bu güsel duyguları yaşıyoruz.hepimiz için hayırlısı olur inş.benide drum 3 hafta sonra çağırdı umarım vakit hemen geçer.

merhaba arkadaşlar bende artık sizlerleyim.adet tarihim 8 eylüldü 9 ekimde test yaptırdım 741 çıktı çok şükür aşılamayla hamile kaldım.benmde ne yazıkki kafamda sorular var ama bebişimin kalp atışını duyum rahatlıcam sizler gibi.allahımıza çok şükürki bu güsel duyguları yaşıyoruz.hepimiz için hayırlısı olur inş.benide drum 3 hafta sonra çağırdı umarım vakit hemen geçer.

tebrikler canım allah tamamınıda getirsin aramıza hoşgeldn tatlım a.s.

güzel anne adayları hepinize iyi geceler ben galiba sizin kadar heyecanlı değilim içimde çok garip bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum ilk duyduğumdan buyana sürekli endişeli bir halim var inanılmaz alıngan ve içine kapanık biri oldum ki ben konuşmaya başlayınca kimse susturamazdı beni acaba bi psikoloğamı gitsem galiba beni saran korku oğlumla fazla vakit geçirememek olsa gerek zaten burda çok yalnızım eşim ve oğlumdan başka kimse yok onlara çok bağlandım galiba yeni bir hayat beni çok korkutuyor

Canim endise bendede var. Psikologa gidecek boyutta diyorsan git. Allah yardimcimiz olsun.

merhaba yeni haziran anneleri..ben eski haziran annelerniden..ama biliyosunuzdur bebegimi 40 günlükken kaybettim..neyse size bilmek istediginiz konularda yardımcı olabilirim..ve bir iki tavsiyem var..kesinlikle üşütmeyin.ve strese girmemeye çalışın elinizden geldigi kadar..ben sürekli arastırdım hamileliğimde ve batıl hiçbirşeye inanmadım..güzel sitelere bakıp doguma hazırlanmıştım(neffes ve ıkınma egzersizleri falan)neyse basınızı agrıtmayayım ama bir derdiniz olursa burdayım..hayırlı hamilelikler hepinize..

Basiniz sagolsun, okumustum hikayeyi sanirim. Bunu dusunmek bile zor gelirken... Allah size sabir versin. Bendede endiseler olyuyor ama su son birkac gundur takmiyorum, daha rahatim.

herkese merhaba sevgili anne adayları;
Yaklaşık 1 aydır gebekil forumlarını takipediyorum ve sizlerden çok güzel şeyleröğreniyorum her gün. Hamile oldugumu öğrenincede hemen üye oldum. Hamileliğimi öğrenme hikayemşöyle gelişti. benim SAT 8 Eylül. Ekim başından beri göğüslerimdeki anorml değişiklikler ve halsizlikle hamilelikten şüphelendim. Adet günüm olan 8 Ekimsabahı idrar testi yaptığıımda sonuç 2 çizgiydi. 9 Ekimde hemen kan testi yaptırdım ve sonucum 282 çıktı.Bugün(11 Ekim) ise sonuş 796 olmuş. Ben biyolojik gebelikten çok korkuyorum arkadaşlar. Bu ilk gebeliğim belki ondan,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.Sanki her an kanamam olacak ve gebeliğim sonlanacak sanıyorum.Psikolojik galiba:KK43: bebeğim tutunamayacak diye endişeleniyorum.Aynı korkular benim gibi 4,5 haftlık arkadaşlarda da varmı. Fikirlerinizi yazarsnız çok sevinirim. Herkese sağlık dilerim...

Canim oncelikle tebrikler. Bendede endiseler cok oldu birkac gun ama su an herseyin Allahtan oldugunu ve basimiza gelirse bununda Allahtan olacagini dusunuyorum ve daha rahatim.

ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ulrason için tam 5.haftamda. doktorum görürüz dedi.beleyemem heralde,biraz rahatlamam lazım gerçekten çok takıyorum kafama.senle 1hafta var aramızda demek.ne güzel. bizleri birbirinden iyi kimse anlayamaz,çok sağol desteğin için.sende ne gibi şikayetler var?benim sadece karnım küskütük şiş, gaz problemim var.onun dışında şimdilik iyiyim.bide tabi sürekli tuvalete taşınma-idrar derdi olmasa:)olsun ama razıyım tuvalette yaşamaya herşey yolunda gitsin yeterki.

Benim goguslerim agriyor ve birsey giyerken surtunuyo ya o zaman aciyor, sutyensizkende yururken aciyor. Sabahlari kalktigimda ozellikle daha bir agri oluyor. Birde bugun ilk defa agzimin tadi bozuldu, sabah midem bulandi. Midem bulnamiyor bulnamiyor diye diye nazarmi degdirdim nedir bilmem.

ben dün gece sütyenimi çıkartmadan yattım sabaha karşı acayip bir ağrıyla uyandım çok kötü olmuş. bide büyüdü acı bendede var geçermi acaba hep böylemi olur

Canim ben sutyensiz yattigim halde nasil agriyor, sen sutyenli yatmissin kim bilir nasil acimistir. Bendede oluyor bu yaklasik 1 haftadir.

ben bişey daha soracam nezamana kadar ilişkiye girmemek gerekiyo acaba dr gitmemede 10 gün var soramadım merak ettimde

Ben iliskiye yasak oldugunu sanmiyorum, dusuk riski olanlar haric. Biz esimle birakmadik, cok sukur bir problemde yasamadik simdiye kadar.

kızlar dün siteye giremedim nette sorun vardı dr a gittim keseyi gördü kalp atışları azcık duyulldu ama 3 4 gün sonra yine gel dedi atışların hızlandığını görmek istiyorum dedi hersey yolunda dedi bebe asprini verdi her ihtimale karsı bide bolibol ve b 12 vitamini verdi yarında rutin testler için hastaneye cağırdı hayırlısı artık rabbişm korusun bebeğimimi desteginiz icin tesekkür ederim nolur dua edin

Hayirli olsun canim.

kızlar günaydın ben de dün kan testi yaptırdım bhcg 1542 çıktı son adet tarihim 6 eylüldü ,ilk bebeğim olacak inşallah daha doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bizim çok zor oldu problem vardı inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz geçmiş sayfalara hızlıca göz attım görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Hosgeldin canim, tebrikler...

Hosgeldin canim. Hayirli olsun. Lutfen merak etme, hersey Allahtan. Gorecegi gunler varsa hic birseycik olmicak Allahin izniyle...

Listemizin son hali...

yenilistexb9.jpg

eksm5.jpg

:CüvCüv:ee beni unutmuşsun canım.sat derken ne oluyodu.ayy öğrencem ama zaman alcak.eğer son adet tarihimin ilk gününden bahsedıyorsanız 12 eylüldü canım.9unda öğrendım hamileliğimi.e benıde eklersın artık:1hug:

:CüvCüv:ee beni unutmuşsun canım.sat derken ne oluyodu.ayy öğrencem ama zaman alcak.eğer son adet tarihimin ilk gününden bahsedıyorsanız 12 eylüldü canım.9unda öğrendım hamileliğimi.e benıde eklersın artık:1hug:

Ay caniiimm kusura bakma nolur, hemen ekliyorum. Son adet tarihi SAT. Bu arada tebrikler, hayirli olsun.

Menzil Gülü cnm senın dr un yarınmı ??bızı haberdar et tamammı merak ederız bu arada arkadaslar eger alnımızın yazısında varsa saglıklılarsa Allah bebeklerımızı bıze bagıslıycak endıse duymak sadece sızı strese sokar hep ıcınız ferah tutun

kızlar merhaba ben ilk dr ziyaretimi yaptım yarın rutin testler için kan vericem dua edin nolur bu bebeğim i kaybetmeyim cok korkuyorum inanmıycaksınız ama tek bi hayal bile kurmadım hic yokmus gibi kabul ediyorum

Menzil Gülü cnm senın dr un yarınmı ??bızı haberdar et tamammı merak ederız bu arada arkadaslar eger alnımızın yazısında varsa saglıklılarsa Allah bebeklerımızı bıze bagıslıycak endıse duymak sadece sızı strese sokar hep ıcınız ferah tutun

Evet canim yarin. Dr. kontrol icin cagirdi ama herhalde ultrasonla bakilir diyorum. Insallah haberdar edicem.

kızlar merhaba ben ilk dr ziyaretimi yaptım yarın rutin testler için kan vericem dua edin nolur bu bebeğim i kaybetmeyim cok korkuyorum inanmıycaksınız ama tek bi hayal bile kurmadım hic yokmus gibi kabul ediyorum

Ilk doktor ziyaretini yapmissin ne guzel. Bende cok endiseleniyorum ve aklima kotu kotu seyler gelmiyor degil ama kendimizi telkin etmeliyiz. Hersey Allahtan bunu unutmamaliyiz. Ve cok cok Ayetel Kursi ve Salavat okumaliyiz.

Evet canim yarin. Dr. kontrol icin cagirdi ama herhalde ultrasonla bakilir diyorum. Insallah haberdar edicem.

Ilk doktor ziyaretini yapmissin ne guzel. Bende cok endiseleniyorum ve aklima kotu kotu seyler gelmiyor degil ama kendimizi telkin etmeliyiz. Hersey Allahtan bunu unutmamaliyiz. Ve cok cok Ayetel Kursi ve Salavat okumaliyiz.

dr a nasıl gittiğimi bide bana sor ölüp ölüp diriliyorum o ultrasondayken ama korkununda ecele yokki faydası dua etmeliyiz inşallah sende mutlu dönersin düşüğün varmı hiç kac yasındasın canım

dr a nasıl gittiğimi bide bana sor ölüp ölüp diriliyorum o ultrasondayken ama korkununda ecele yokki faydası dua etmeliyiz inşallah sende mutlu dönersin düşüğün varmı hiç kac yasındasın canım

Ay Allah korusun, yok dusugum. 26 yasindayim. Vajinal ultrasondan sonra kan geldimi sende hic?

HAYIR canım öyle bişey duymadım bile dr beni 1 hafta içinde yeniden cağırdı cünkü kalp atısları 5hafta 5 günlük olduğu için cok az duyuluyodu arttığını görcem dedi yani 1 hafta sobnra yeniden gircem ve 3 ay bitene kadar vajinal ultrasona alıyo canım

benim 15 haftalık bebişim hersey normalken karnımda öldü kontrolde farketti dr 6 yasında dünyalar tatlısı bi kızım var ama simdi daha önce yasadıklarımı yasamaktan cok korkuyorum inşallah yasamam
allahım kimselere yasatmasın banada yasatmasın inşallah amin

allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım

X