2009 Haziran Anneleri!!

tebriller canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. bende ilk öğrendiğimde korktum kötü bişey olursa diye ama şimdi korkmuyorum artık iyi şeyler düşünelimki iyi olsun dimi sakın kötü düşünme

Gamzeli08 çok teşekkkür ederim cevabın ve desteğin için.ultrasonda bir görsem tutunduğunu,çok rahatlıycam.ultrasonda nezaman görebilirim sizce?şuan 4,5 haftalık.

Gamzeli08 çok teşekkkür ederim cevabın ve desteğin için.ultrasonda bir görsem tutunduğunu,çok rahatlıycam.ultrasonda nezaman görebilirim sizce?şuan 4,5 haftalık.

beni dr 10 gün sonra çağırdı ama ben 15 gün sonra gidicem kesin görebilmek için ben 5. haftanın içindeyim bende çok merak ediyorum bi görsem bende çok mutlu olacam sende sabret kendine dikkat et bebiş büyüsün görürsün allahın izniyle

neden korkuyosunki oğlunla vakit geçirmene engel olmazki bu durum belki biraz zorlanırsın eğer ciddi anlamda rahatsızlık duyuyosan bi pisikoloğa danışabilirsin ama insan kendi kendinin doktoru olmalı sen iyi şeyler düşün kendinede dikkat et

tebrikler canım aramıza hoşgeldin o kaybetme endişeleri sanki herkesde var ii düşün ii olsun dimi canım
kötü şeyler düşünme canım sende bu arada mardinde görev icabımı ordasınız

ultrasyonda 6.haftadan itibaren görülüyormuş canım

ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ulrason için tam 5.haftamda. doktorum görürüz dedi.beleyemem heralde,biraz rahatlamam lazım gerçekten çok takıyorum kafama.senle 1hafta var aramızda demek.ne güzel. bizleri birbirinden iyi kimse anlayamaz,çok sağol desteğin için.sende ne gibi şikayetler var?benim sadece karnım küskütük şiş, gaz problemim var.onun dışında şimdilik iyiyim.bide tabi sürekli tuvalete taşınma-idrar derdi olmasa:)olsun ama razıyım tuvalette yaşamaya herşey yolunda gitsin yeterki.

sağol canım.evet iyi düşünmeliyim dimi?hepimiz için umarım herşey yolunda gider,bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda da paylaşırız aynı mutluluğu.kızlar iyiki varsınız...

aynen gaz şişliğim var karnım kütük gibi oluyo dün kötü oldum ama bugün iyiyim şişlikten yemek bile yiyemedim dün allaha şükür bugün geçti başkada bi şikayetim yok

ceylan canım bendede şişkinlik gaz ve idrara çıkma var bunlar normal şeyler endişelenme tatlım hım bu arada benim göğüslerdede bi hassasiyet var artık elleyince ağrıyo gibi acı hissediyorum

ceylan canım bendede şişkinlik gaz ve idrara çıkma var bunlar normal şeyler endişelenme tatlım hım bu arada benim göğüslerdede bi hassasiyet var artık elleyince ağrıyo gibi acı hissediyorum

ben dün gece sütyenimi çıkartmadan yattım sabaha karşı acayip bir ağrıyla uyandım çok kötü olmuş. bide büyüdü acı bendede var geçermi acaba hep böylemi olur

ben bişey daha soracam nezamana kadar ilişkiye girmemek gerekiyo acaba dr gitmemede 10 gün var soramadım merak ettimde
ilk hamileliğimde dr ilk bir ayı atlatalım demişti sonra problem olmaz demişti genelde ilk ay önermiyorlar canım ama çok sakıncalıda değil genelde düşük riski olanlara önermiyorlar ...
papatya evet canım iş icabı buradayız malesef buradan kurtulacağımda yok bu gidişle -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar dün siteye giremedim nette sorun vardı dr a gittim keseyi gördü kalp atışları azcık duyulldu ama 3 4 gün sonra yine gel dedi atışların hızlandığını görmek istiyorum dedi hersey yolunda dedi bebe asprini verdi her ihtimale karsı bide bolibol ve b 12 vitamini verdi yarında rutin testler için hastaneye cağırdı hayırlısı artık rabbişm korusun bebeğimimi desteginiz icin tesekkür ederim nolur dua edin

kızlar günaydın ben de dün kan testi yaptırdım bhcg 1542 çıktı son adet tarihim 6 eylüldü ,ilk bebeğim olacak inşallah daha doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bizim çok zor oldu problem vardı inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz geçmiş sayfalara hızlıca göz attım görüşmek üzere kendinize iyi bakın

ben bişey daha soracam nezamana kadar ilişkiye girmemek gerekiyo acaba dr gitmemede 10 gün var soramadım merak ettimde
canım ilk 3 ay haftada 1 2 kere serbest diyorlar tabi ondada dikkatli olmak şartıyla sonra 6. ve 7. aydan itibaren önermiyorlar benim bildiklerim bu tatlım
canım polis yada askermisiniz meslektaşmıyız diye merak ettimde

tebrik ederim canım benimde son sat 5 eylüldü. sen sanırım 5hafta 1 günlük hamişsin :CüvCüv:

sağol papatya. canım daha doktora gitmedim diğer sayfaları ve tecrübeleri okudukça boş gebelikten korkmaya başladım.bhcg den bu anlaşılır mı bilen var mı?doktora yarın gideyim diyorum ama daha erken mi bi kaç gün daha bekleyim mi?

olmposs canım bende onu merak edıyorum acaba ilk doktoro ne zaman gitmemız lazım.kaç günlük yada haftalık hamile olduğumu bılmıyorum.sadece idrar testi yaptım pozitifti.birde bende gurbetteyım kımsem yok burda ilk hamileliğimde ne yapacağımı bılmıyorum her gün sizi takıp ediyorum ne yaparsanız bende yapayım dıye.teşk. arkadaslar.fakat benıde bilgilendirirsenız sevinirim doktor mevzusunda.buarada benımde en son adetım 12 eylüldeydi ilk günü bu durumda kaç günlük hamileğim acaba benımle aynı olan varmı kızlar?

canım bugün itibariyle 4 hafta 2 günlük hamilesin daha çok yeni doktorada 6 hafta dolunca gt anca o zmn net olarak keseyi ve kalbini görürler şuan gitsen bile doktor sonra gel der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…