herkese merhaba sevgili anne adayları;
Yaklaşık 1 aydır gebekil forumlarını takipediyorum ve sizlerden çok güzel şeyleröğreniyorum her gün. Hamile oldugumu öğrenincede hemen üye oldum. Hamileliğimi öğrenme hikayemşöyle gelişti. benim SAT 8 Eylül. Ekim başından beri göğüslerimdeki anorml değişiklikler ve halsizlikle hamilelikten şüphelendim. Adet günüm olan 8 Ekimsabahı idrar testi yaptığıımda sonuç 2 çizgiydi. 9 Ekimde hemen kan testi yaptırdım ve sonucum 282 çıktı.Bugün(11 Ekim) ise sonuş 796 olmuş. Ben biyolojik gebelikten çok korkuyorum arkadaşlar. Bu ilk gebeliğim belki ondan,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.Sanki her an kanamam olacak ve gebeliğim sonlanacak sanıyorum.Psikolojik galibabebeğim tutunamayacak diye endişeleniyorum.Aynı korkular benim gibi 4,5 haftlık arkadaşlarda da varmı. Fikirlerinizi yazarsnız çok sevinirim. Herkese sağlık dilerim...
Gamzeli08 çok teşekkkür ederim cevabın ve desteğin için.ultrasonda bir görsem tutunduğunu,çok rahatlıycam.ultrasonda nezaman görebilirim sizce?şuan 4,5 haftalık.
güzel anne adayları hepinize iyi geceler ben galiba sizin kadar heyecanlı değilim içimde çok garip bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum ilk duyduğumdan buyana sürekli endişeli bir halim var inanılmaz alıngan ve içine kapanık biri oldum ki ben konuşmaya başlayınca kimse susturamazdı beni acaba bi psikoloğamı gitsem galiba beni saran korku oğlumla fazla vakit geçirememek olsa gerek zaten burda çok yalnızım eşim ve oğlumdan başka kimse yok onlara çok bağlandım galiba yeni bir hayat beni çok korkutuyor
tebrikler canım aramıza hoşgeldin o kaybetme endişeleri sanki herkesde var ii düşün ii olsun dimi canımherkese merhaba sevgili anne adayları;
Yaklaşık 1 aydır gebekil forumlarını takipediyorum ve sizlerden çok güzel şeyleröğreniyorum her gün. Hamile oldugumu öğrenincede hemen üye oldum. Hamileliğimi öğrenme hikayemşöyle gelişti. benim SAT 8 Eylül. Ekim başından beri göğüslerimdeki anorml değişiklikler ve halsizlikle hamilelikten şüphelendim. Adet günüm olan 8 Ekimsabahı idrar testi yaptığıımda sonuç 2 çizgiydi. 9 Ekimde hemen kan testi yaptırdım ve sonucum 282 çıktı.Bugün(11 Ekim) ise sonuş 796 olmuş. Ben biyolojik gebelikten çok korkuyorum arkadaşlar. Bu ilk gebeliğim belki ondan,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.Sanki her an kanamam olacak ve gebeliğim sonlanacak sanıyorum.Psikolojik galibabebeğim tutunamayacak diye endişeleniyorum.Aynı korkular benim gibi 4,5 haftlık arkadaşlarda da varmı. Fikirlerinizi yazarsnız çok sevinirim. Herkese sağlık dilerim...
kötü şeyler düşünme canım sende bu arada mardinde görev icabımı ordasınızgüzel anne adayları hepinize iyi geceler ben galiba sizin kadar heyecanlı değilim içimde çok garip bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum ilk duyduğumdan buyana sürekli endişeli bir halim var inanılmaz alıngan ve içine kapanık biri oldum ki ben konuşmaya başlayınca kimse susturamazdı beni acaba bi psikoloğamı gitsem galiba beni saran korku oğlumla fazla vakit geçirememek olsa gerek zaten burda çok yalnızım eşim ve oğlumdan başka kimse yok onlara çok bağlandım galiba yeni bir hayat beni çok korkutuyor
Gamzeli08 çok teşekkkür ederim cevabın ve desteğin için.ultrasonda bir görsem tutunduğunu,çok rahatlıycam.ultrasonda nezaman görebilirim sizce?şuan 4,5 haftalık.
tebrikler canım aramıza hoşgeldin o kaybetme endişeleri sanki herkesde var ii düşün ii olsun dimi canım
kötü şeyler düşünme canım sende bu arada mardinde görev icabımı ordasınız
ultrasyonda 6.haftadan itibaren görülüyormuş canım
ben haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum ulrason için tam 5.haftamda. doktorum görürüz dedi.beleyemem heralde,biraz rahatlamam lazım gerçekten çok takıyorum kafama.senle 1hafta var aramızda demek.ne güzel. bizleri birbirinden iyi kimse anlayamaz,çok sağol desteğin için.sende ne gibi şikayetler var?benim sadece karnım küskütük şiş, gaz problemim var.onun dışında şimdilik iyiyim.bide tabi sürekli tuvalete taşınma-idrar derdi olmasa:)olsun ama razıyım tuvalette yaşamaya herşey yolunda gitsin yeterki.
ceylan canım bendede şişkinlik gaz ve idrara çıkma var bunlar normal şeyler endişelenme tatlım hım bu arada benim göğüslerdede bi hassasiyet var artık elleyince ağrıyo gibi acı hissediyorum
ben dün gece sütyenimi çıkartmadan yattım sabaha karşı acayip bir ağrıyla uyandım çok kötü olmuş. bide büyüdü acı bendede var geçermi acaba hep böylemi olur
bildiğim kadarıyla zamn zamn olurmuş
ilk hamileliğimde dr ilk bir ayı atlatalım demişti sonra problem olmaz demişti genelde ilk ay önermiyorlar canım ama çok sakıncalıda değil genelde düşük riski olanlara önermiyorlar ...ben bişey daha soracam nezamana kadar ilişkiye girmemek gerekiyo acaba dr gitmemede 10 gün var soramadım merak ettimde
canım ilk 3 ay haftada 1 2 kere serbest diyorlar tabi ondada dikkatli olmak şartıyla sonra 6. ve 7. aydan itibaren önermiyorlar benim bildiklerim bu tatlımben bişey daha soracam nezamana kadar ilişkiye girmemek gerekiyo acaba dr gitmemede 10 gün var soramadım merak ettimde
canım polis yada askermisiniz meslektaşmıyız diye merak ettimdeilk hamileliğimde dr ilk bir ayı atlatalım demişti sonra problem olmaz demişti genelde ilk ay önermiyorlar canım ama çok sakıncalıda değil genelde düşük riski olanlara önermiyorlar ...
papatya evet canım iş icabı buradayız malesef buradan kurtulacağımda yok bu gidişle -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar günaydın ben de dün kan testi yaptırdım bhcg 1542 çıktı son adet tarihim 6 eylüldü ,ilk bebeğim olacak inşallah daha doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bizim çok zor oldu problem vardı inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz geçmiş sayfalara hızlıca göz attım görüşmek üzere kendinize iyi bakın
olmposs canım bende onu merak edıyorum acaba ilk doktoro ne zaman gitmemız lazım.kaç günlük yada haftalık hamile olduğumu bılmıyorum.sadece idrar testi yaptım pozitifti.birde bende gurbetteyım kımsem yok burda ilk hamileliğimde ne yapacağımı bılmıyorum her gün sizi takıp ediyorum ne yaparsanız bende yapayım dıye.teşk. arkadaslar.fakat benıde bilgilendirirsenız sevinirim doktor mevzusunda.buarada benımde en son adetım 12 eylüldeydi ilk günü bu durumda kaç günlük hamileğim acaba benımle aynı olan varmı kızlar?