2009 Haziran Anneleri!!

arzucum takma kafaya sağlıklıysa sorun yok benceee...
varsın az alsın..
ha bide alabildiğince anne sütü ver bence cnm yoğurt ve meyve pürelerinn dışındaa..
hani diodunya zorla emmeye başladı diyeee...
iremde bu aralar sütünü az içmeye başladııı...ama yoğurt verceğimdee ağzını aça aça bi hal oluooo
demekkk farklı tadlar istioo uyanıkk ondan az içioo..
bi hemşire arkadaş bebek farklı tadlar alınca anne sütünü azaltır dieee...
ben onun için muhallebi ve çorbaya 7 7.5 aylıkken başlıycam ..
sadece günde 1 kere yoğurt meyve püresi eşliğinde vercemm...
zaten bizim yediklerimizden alıolarrr diğer gıdaları..

:))) canım o kaktüs muhabbeti var ya tamamen şehir efsanesiymiş.doktora söyledım ben alalım mı hanı wireless vs falan var dıye.yok öyle bişy dedi.hatta ilaç firmaları dr.lara promosyon kaktus dağıtıyolar dedi güldü.

ay derin de bayılıyo bıraksam butun gun izler ama ben de çok bunalmadığım muddetçe seyrettırmıyorum.o da tepkı verıyo guluyo falan ordakı tıplere ama gerçekten de benımle ıletişimi kesıyo bakmıyo bana( ben de kapatıverıyorum tv yi.
aslında evet temel bırçok bılgıyı verıyo ben de beğenıyorum programlarını ama belkı 1 yaşından sonra.

ooo kimsecikler uğramamış bugün, biz de daha hiç bişey yapamadık, daha şimdi başlıcam

yaa eşim tutturdu bu sene danaya giriceem diye, bakalım nolucak o kadar et cokacimcoook
ohhhh Allah kabul etsin gönder ben yerimcokacimcoook

herkese selam..biz bugün çarşıya gittik.alışweriş yaptık.şimdi evimizdeyiz.
eşim geç gelicek yalnızım.burdayım kızalr bennn gelen olursa görüşrüzz..
kaydirigubbakcemile5

kız senin de işin gücün alışveriş maşallah gene yalnızsın demek ama malum bayram üzeri sizin işler yoğundur.Allah daha çok etsin boşver iş olsun da çalışsın kocacığınalkisalkisalkis

herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
aileniz birlikte neşeli dolu dolu bi bayram diliyorum...
bayramlaşmaları öpüşmeden yapmayı sakın unutmayın.bebişlerimiz hasta olmasınnnlmaz:
mersi canım size de hayırlı bayramlar...

ya bi de bişey dıycem noooooolur ukalalık olarak algılamayın amabelkı mesleğim icabı ılla ki doğrusunu göstericem.lutfen 'herkez' yazmayın arkadaşlar.o kelımenın doğrusu 'herkes'dir.takıntılıyım da ben bıraz lütfen kusuruma bakmayın.opuyorumnanaktan

arzucum çok takma kafana senn kızının yapıısı bu demekkii..üzülme sağlıklıysa sorun yok bence..opuyorumnanaktan
yağmurun muhallebi saati görürşüz kızlar..cokacimcoook[/QUOTE]

bizde kızımızı yıkadık babasıyla bayramlık babamız gitti nöbetçi yanlızım yarın öğlene doğru gelir herhalde evde olacağız zaten bayram olduğunu bile anlamıyorum artık eskiden daha güzel gecerdi bi heycan olurdu şimdi olmuyo anlamıyorum bizmi değişiyoz zaman mı

ilke kamu yönetimi okuyormuşsun galiba
bende okuyorum 2.sınıfda dondurdum geçen sene
doğuma denk gelr die finallerr
bu sene devm etcem sen naptın cnm

ilke kamu yönetimi okuyormuşsun galiba
bende okuyorum 2.sınıfda dondurdum geçen sene
doğuma denk gelr die finallerr
bu sene devm etcem sen naptın cnm

ewt cnm kamu okuyorum.2.sınıftayım.bu sene sınavlar nisanda sanırım o zamana büüyür bizim cadılar.dewam yani okula..
sen nerden duydun benim kamu okuduğumu..?*

aman da genç anneler sizi:)) ben üni.yi bitireli 8 sene oldu sekizzzzzzzzzzzz

tammamm sana teyze dielim o zaman gülincim..
sen daha gençsin daha dur yaaa..delikafadulden..

tammamm sana teyze dielim o zaman gülincim..
sen daha gençsin daha dur yaaa..delikafadulden..
[/QUOTE]

teyze miiiiiiiiiiiidelikafaduldenlmaz:sakınnnnnnnnnn

kızım biraz sakinledi birazdan muhallebi yicek sonra yıkancak ve en zevki kısmı güüüp yatağa uyursa tabii
bilmiyorum kıslar diş mi başka bişimi ama çok yoruluyorum
sakin sessiz bebeklere imreniyorum
bende ikiyıl oldu bitireli ön lisans ama geçiş yapsaydım bu yıl mezundum
gülincim çok çıtır duruyosun bencee

ayyyyyyyyy çok mersiiiiopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum yağmurun uyku saati yaklaşııyo tabi doğal olarak benimde...
yarın akşama kadar olmam büyük bi ihtimal.
şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun..
kocalarımızla çocuklarımızla nice bayramlar görürüz inşallah...
hepinizi öpüyouruzzz...
mutlu bayramlarrrrrrrrrrralkisalkisalkishihoyyyt:teyteypuyorumnanaktan

iyi geceler herkesee,

biz de eve yeni geldik, kızım uyku saati gelince önce biraz uyarı atışı yaptı baktı olmuyo bastı yaygarayı, apar topar kalktık geldik,
arkadaşla da baktık da sanırım dişlerimiz yola çıkmış, kabarmış uykusu o yüzden bozuldu galiba, neyse hepinize iyi bayramlaaar

slm canlarım fazla kalamayacagım...
kurban bayramınızı en içten dıleklerımle kutlarım arkadaslarım ıyıkı varsınız...
kızımda ellerınızden öpüyor teyzelerı.ALLAH a emanet olun....
meleklerınızıde teker teker yanacıklarından öpüyorum hepsını...

günaydııın, hepinizin bayramı mübarek olsun tatlı annişler,
hülyacım sağol yaa sabah sabah güldürdün beni,
bu arada hepinize afiyet olsun, etler bol bol süt yapsın bebişler de bayram yapsııın

ben de herkese hayırlı bayramlar dılıyorummmmm.bu arada dun ilk yoğurdumu yaptım sabah açtık süpppper olmuş,Derinim de yedi şapur şupur:))) öptüm hepinizi...

herkesin bayramı mubarek olsun kızlar inş. bebişler uslu durur bugünopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…