2009 Haziran Anneleri!!

ilk merhabada okudum oraya yazmışsın fıstık opuyorumnanaktan

herkese ii bayramlar arkadaşlar
b iz kızımla yanlızız ama yeni geldik dışardan ana kız süslendik fuara gittikkk..
havada gzl burda oh ne ii oldu kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek:

of kızlar ya bayram gunu ama canım çok sıkkın.bı arkadaşım 15-20 gun önce doğum yapmıştı bı kızı oldu.bugun öğrendım kı rahım kanserı olmuş apar topar rahmını almışlar.bebeği izmirde o ankarada hastanede.daha 15 gunluk anneanesi bakıyomuş burda.kemoterapı de alıcakmış.ay ağlıyorum valla bızler de yenı doğum yaptık ınsan o lohusa halıyle o kıza mı uzulsun anacığının kokusunu alamayan bebişe mi bilemıyorum.nolur dua edin(

ayy canım yaaa çok üzüldüm, Rabbim şifa versin, kuzucuğuna bağışlasın inşallah, şu bayram günü tüm dertlileri sevindirsin güzel Allahım

bu arada nidacık da gelmiştir heralde, hoş geldin küçük ilaydaaa a.s.

günaydın güzel annişler biz erkenden kalktık çünkü poyraz saat 7de kalktı bidaha uyumadı herkes bayram telaşında heralde kimse yazmamış bu saate kadaropuyorumnanaktan

günaydın semracım iremde 7 de kalktı:)
8 de 1 saat uyuduk şimdi tekrar uyuycakkk:)

canım poyraz 9.30da 1saat uyudu şimdide yarım saat uyudu evde oturuyoruz ana oğul h,iç bayram gibi gelmiyo eşim olmayınca sıradan bir gün gibi:hulya:

annaa kimsecikler girmemiş, giren olursa iyi geceler, ve de öpücükler
umarım herkes sütlü şeker tadında bi bayram geçiriyodur

kızlar merhaba, bizde bugün anneannemizden geldik oğluşumu uyutum size bakayım dedim
arife günü yusuf kayra düştü, çok ağladı, bu ikinci vukuatımız , geçen ayda hamaktan düşmüştü,
bizim yatağa yatırmıştım orta yere karnının üstüne, ama geri geri gitmeyi öğrenmiş ama benim düşünce haberim oldu,
iyi çok şükür ama ikimizde çok ağladık
artık çok dikkat etmemiz lazım hepimiz
bayram nasıl geçiyor kızlar, herkes gezmekte galiba :)

geçmiş olsun şekerkız..aman dikkatt...
bizde dün gezmedeydikk...

ilk günaydın benden olsunnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)))
mutlu bayramlar

Kızlar selam...
nasılsınız,minişler nasıl??
bayram ziyaretlerinden anca vakit bulabildim....
hepinize iyi bayramlar...

selam iyi bayramlar...tum uyarilara ragmen, bayramda opusmeyin vs gibi, yine herkes opustu bebeklerimiz hastalanmaz insallah

cok uzuldum insallah yener kanseri de bebegiyle guzel uzun bi omur gecirir

günaydın.....
bayramıda bitirdkk...
biz ilk gün old. gibi son günüde yanlızız kızımla...

günaydın kızlar, herkes mutlu bi bayram geçirmiştir inşallah,

bebişlerinin incileri gelen arkadaşlar, çok uykusuzluk yapmışmıydı sizde de, bu gece 12 den 7 ye kadar 6 kere uyandık, akşam 9 dan beri de daha yeni bi 100 cc mama verebildim, alt dişlerimiz kabardı acaba ondan mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…