2009 Haziran Anneleri!!

kızılmıyorki canım o güzel büzük dudaklara kızılmıyor
bende agzına vuruyorum oyun zannediyor gülüyor
mööö diyorum korkuyor dudaklarını büzüp aglamaya başlıyor çok komik bi kızzsırnaşık şey

Benim kızımında dönencesinde bir müzik var, ne zaman onu açsam önce gözlerini açıyor, sonra kaşları kızarıyor ve dudaklarını büzüp ağlamaya başlıyor. Artık müzik ona hüzünlü mü geliyor, nedendir anlamadım. Ama bütün bebekler kesinlikle çok tatlılar...

selam kizlar nasilsiniz.....benim oglus yogurt yedi ama pek sevmedi, pekmez katip vereyimmi dedim dr umuza , ok dedi, ama bildigim kadariyla demir emilimizni azaltiyor kalsiyum, mesela hamileyken demir almadan bir saat once ve bir saat sonra sut ve sut urunleri tuketme demisti drum....................siz ne diyorsunuz ne yapayim?

kızlar herkese selam..biz bugün rota virüsünün 2.dozunu olcaz.boy kiloya bakıcaz.alışweriş yapıcaz.
öptüm siziii.gelince görüşrüz...

merhabalar herkese akşam eşimin arkadaşlarıyla yemek vardı çook eğlendik kurtlarımızı döktük:teytey: hamile kaldığımdan bu yana eğlenememiştim çok iyi oldu elamda bizle oynadı hatta biz dansa kalktık bekar arkadaşlarından biride kızımı kucağına alıp gelmiş piste dans ettiler kocaman alkış tutular çok mutlu oldum bende maskottuydu gecenin bu gece olmadıysa domuz gribi olmayız herhalde :nazar:

Benim kızımında dönencesinde bir müzik var, ne zaman onu açsam önce gözlerini açıyor, sonra kaşları kızarıyor ve dudaklarını büzüp ağlamaya başlıyor. Artık müzik ona hüzünlü mü geliyor, nedendir anlamadım. Ama bütün bebekler kesinlikle çok tatlılar...
kaydirigubbakcemile3
bizimmide ben agliyormus gibi yaptigimda agliyor..
sonra gulmeye basliyorum ama o hala agliyorkaydirigubbakcemile3

günaydın herkesee,
özlemcim biz de olalı epey oldu aşımızı, naapalım bebişleri ancak böyle koruyacağız, size de şimdiden geçmiş olsun,
nida iyi yoculuklar, ama küstüm sana, gelip sadece pınarla nilayı görcen demekki, neyse öyle olsun bakalım, iyi tatiller sana ve minik ilaydaya
evet canm napalim bebisler icin hersey..
Günaydin anneler ve bebisleri

Biz yarin istanbula ucuyoruz... 1,5 ay oradayiz..
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

Pinar ve Nilay Istanbul da görüsürüz kizlar...

Öpüyorum hepinizi...

gule gule gidin nidacim..tadini cikarin guzel istanbuln..
cook opuyorum sizi..

asimizi olup geldik kizlar..2 si 2 hafta sonra..
biraz daha icimiz rahat artik..bizden boyle..

peki saadetcim sen nasıl kullanıyosun.parkenin üzerinde gidiyo ama ordada asyayı emekletmek istemiyorum soguk olur.şimdilik sadece müziğini dinletebiliyorum
parkenn üzerine koyurum iremide yere yani halının üstüne koyuyorum yüz üstü yatırıyorum oyuncak parrkenin üzerinde ireme doğru gelirken iremde sürünüyo ona doğru gtmeye çalışıyo :) böle yorulduğunda sırt üstü yatırıyorum oyuncağında düğmesini açıp bıakıyorum yanına
oyuncak gidemioo ama susunca bi müddet sonra sesler çıkartıyo yaaa
yne susunca irem vuruyoo kafasına yine çalıooo
yada tekerliğini tutuo bölede sesiyle oyalanıooo :)
korkuyo olablrmi...kızımın bi bebeği var onun müziği çaldğında dudaklarını büzüp ağlamaya başlıo kapatınca susuyoo...sanırım korkuoo sölediği şarkıdan :)
selam kizlar nasilsiniz.....benim oglus yogurt yedi ama pek sevmedi, pekmez katip vereyimmi dedim dr umuza , ok dedi, ama bildigim kadariyla demir emilimizni azaltiyor kalsiyum, mesela hamileyken demir almadan bir saat once ve bir saat sonra sut ve sut urunleri tuketme demisti drum....................siz ne diyorsunuz ne yapayim?
iremde sadeyi sevmedi pekmezle yedirdim 2 kere ama dediğin gibi vitamini ölüyor
elma armmut yada muz püresi katarak yediriyorum artık...

slm kızlar
dün gece çok kötü oldum
ceylin saat 11 gibi uyandı yeni uyumuştu zaten mızmızlanıyodu kucağıma aldım emzirmek için birden ağlamaya başladı normalde ağlayan bi bebek değil mız mızlanır sadece ağlamaz
dün öyle bir ağladı ki susturamıyoruz eşimle kusacak ağlamaktan öksürüyo kıpkırmızı oldu bende ağlamaklı oldum daha önce hiç başımıza gelmeyince panik olduk hemen eşimde bende nazar dualarını okumaya başladık yavaş yavaş sakinleşti çooook korktum akşam gezmeye gitmiştik nazar oldu galiba okuduktan sonra kuzu gibi oldu
ama belki bi yeri agrıyodur diye 1 çay kaşığı kadar calpol verdim çok rahat uyudu şimdi de çok iyi şükür inş. bi daha olmaz mahvoldum o ağladıkca

parkenn üzerine koyurum iremide yere yani halının üstüne koyuyorum yüz üstü yatırıyorum oyuncak parrkenin üzerinde ireme doğru gelirken iremde sürünüyo ona doğru gtmeye çalışıyo :) böle yorulduğunda sırt üstü yatırıyorum oyuncağında düğmesini açıp bıakıyorum yanına
oyuncak gidemioo ama susunca bi müddet sonra sesler çıkartıyo yaaa
yne susunca irem vuruyoo kafasına yine çalıooo
yada tekerliğini tutuo bölede sesiyle oyalanıooo :)

oyy oyy maşallah ireme.:nazar:
bizde öyle yapıyoruz.müziğini dinliyo.vuruyo.tekerlekleri çıkarmaya çalışıyo:)
ben oyuncak giderken oda arkasından emekler diye hayal ediyodum ama parke sogukdur diye içim el vermiyo.
gerçi daha tam emekleyemiyo.ama sanki bi aya kalmaz tam emekler gibi.:emir_bebek:

kızlar bugünde çok az ugrayan olmuş.herkes bayram temizliğindemi???
bende hiç bişey yapamadım.yardım edicek kimse yok.asyada saniye durmuyo.ev aynen duruyo.yarın babamız izin alabilirse temizliğimi öyle yapcam.camlar perdeler fena durumda.herkesin evi bayramda pırıl pırıl nası özeniyorum valla..temizlik yapmayı çok severim ama artık fırsat bulamıyorummm
amannn kimseler yok kendi kendime konuşuyorum.bi tuhafff hissettim kendimiiii:eek:

bende yapmadım daha arzucum
kadın alsam cam kapı açık olcak irem hastalanır...
onun için yarın yapıcam normal temizliğimi
cam perde falan yok ama...
kızımı hasta edemem bunun için zaten gurbet elde yakın dostlarmız dışında gelcek de yok...
irem sabah uyanınca çizgi flm seyredio o zman yapıcammm

herkese ii akşamlar ..biz gezdik geldk kızımla..yağmur 2 haftada 600 gr almış 4 cm de uzamış.
6650 gr 66 cm olmuş.:nazar:sonra çıktık bayramlık aldık kızıma.şimdide ewdeyiz babamız geç gelicek bugün.yaprak dökümü war onu izlerm bende.bizden böleeee

selam kızlar herkez aynı benim gibi düşünmüş.Bende temizlik adına hiçbişey yapamadım malesef yarın eşim evde o zeynep duruya baksada bende biraz temizlik falan yapsam diye düşünüyorum.

kızlar bebeklerinden dişi çıkan varmı aranızda ben kaç gündür mahvoldum göğüs uçlarım perperişan oldu kızım dişleriyle göğüs uçlarımı çiğniyo resmen ve kaç kez kanadı anlatamam size.Benim durumumda olan varmı siz ne yapıyporsunuz bi önlem olabilirmi bu duruma acaba?

ilkecim maşallah yağmura çok ii kilo almışş..
emekleme arkadşı bende şirin kanatlar alıcaktım bi sitede yorumları okudum halıda gitmiyo die herkes şikayetçiydi bende palyskool yaşil tırtıldan aldım
ben dün kadın çağardım pırıl pırıl oldu evim ama saadetcim dediğin gibi hasta edicez zehroşu die çok korktum çok dikkat ettik
bugün bende giremedim son son yıka ütüle yarında ikram için bişiler hazırlıcam
sağololsun komşum bana 1 tepsi baklava açmış çocuğum var sen bişi yapma die
allahım hep böyle güsel dostlar ii komşular çıkarsın karşıma

herkese ii akşamlar ..biz gezdik geldk kızımla..yağmur 2 haftada 600 gr almış 4 cm de uzamış.
6650 gr 66 cm olmuş.:nazar:sonra çıktık bayramlık aldık kızıma.şimdide ewdeyiz babamız geç gelicek bugün.yaprak dökümü war onu izlerm bende.bizden böleeee
maş. yağmura
aa ben unutmuştum saol hat . için leocum

ilkecim maşallah yağmura çok ii kilo almışş..
emekleme arkadşı bende şirin kanatlar alıcaktım bi sitede yorumları okudum halıda gitmiyo die herkes şikayetçiydi bende palyskool yaşil tırtıldan aldım
ben dün kadın çağardım pırıl pırıl oldu evim ama saadetcim dediğin gibi hasta edicez zehroşu die çok korktum çok dikkat ettik
bugün bende giremedim son son yıka ütüle yarında ikram için bişiler hazırlıcam
sağololsun komşum bana 1 tepsi baklava açmış çocuğum var sen bişi yapma die
allahım hep böyle güsel dostlar ii komşular çıkarsın karşıma
oh bitirmişin ne gzll cnmm..
güle güle krlensin
benimde karşı komşum öyle bana tencere tencere yemek yapar verir sen yapma diyee
yemekleride gzl olur hani iskenderunlu...
elleri dert görmesin..

kızlar bebeklerinden dişi çıkan varmı aranızda ben kaç gündür mahvoldum göğüs uçlarım perperişan oldu kızım dişleriyle göğüs uçlarımı çiğniyo resmen ve kaç kez kanadı anlatamam size.Benim durumumda olan varmı siz ne yapıyporsunuz bi önlem olabilirmi bu duruma acaba?
canım benimki kanıycak kadar değil ama bayaacıtıyo damağnı eziyo bizimki emiyo emiyo bitiminde başlıyo çekiştirmeye ben ayyy diince gülüyo
haztırladığım kadrıyla pınarın havvanın bebeğinin dişi çıkmıştı he
böle komşulardan Allah razı olsun negüzel çok şanslısın arkadaşım.
saol canım allah herkesi ii inasanlarla karşılaştırsın

Canlarım naber?
Temizliğe yardımcı abla geldi. Annem de geldi. O bı odada Elif'i oyalarken bende kıyımı köşemi temziledim. Abla da genel temizliği yaptı içim rahat etti walla. En son geçen bayram detaylı temizlik yapmıştım ev pislik içindeydi gerçekten.
ınşallah Elif üşütmemiştir. Gerçi odadan hiç çıkarmadı ananesi. Kapısı da kapalıydı hep.
Bu minnoşlar hareketlendikçe işimiz zorlaşıyo. ELif'ın altını temizleyip bağlayana kadar canım çıkıo artık.

X