2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir..
benim pamuğumda cumartesi günü sünnet oldu .
arda ve emir daha önce sünnet oldukları için aylinle havva bana çok destek oldular çok teşekkür ederim kızlar zor bir gün atlattık ama şimdi geçti artık küçük oğlum erkek oldu teyzeleri:)))

herkese günaydın saat bugünçok işim var kadın gelcek sabahtan girip çıkıyım dedim
ilk önce topiğmizin en güler yüzlü örtmeniii nazın sonra diğer öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
inş benim kızımda öğretmen olur anası olamadı kızı olsun
herkesi kocaman öptüm

günaydın herkesee, tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun, inşallah vatanını seven bi nesil yetiştirirsiniz

geçmiş olsun canım darısı bize inşallah

efe ye de maaşallah, erkek olmuş tatlış, inşallah daha nice güzel günlerini görürsünüz annesii

benim kız da iki gündür beni deli etti, bi gün kaka yapamadı, tüm gün huysuz gezdi, ama bu sabahtan beri dudaklarını büzüp bü<üp öpücük yapmaya çalışıyo, nasıl kızayım ben bu cadıya yaa

küçük erkeginin sünneti mubarek olsun
gelin aldıgın günleride yazarsın inşallahhhvereliniortak

kızılmıyorki canım o güzel büzük dudaklara kızılmıyor
bende agzına vuruyorum oyun zannediyor gülüyor
mööö diyorum korkuyor dudaklarını büzüp aglamaya başlıyor çok komik bi kızzsırnaşık şey

günaydın.atv de çocuklarla ilgili program var belki izlemek istersiniz.

günaydın herkeseeee.çoktan kalktık ama dünden bikaç işim vardı onları hallettim.
sünnet olan bebişee geçmiş olsun..
bu arada ilk önce babamın sonra bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun.....alkisalkisalkis

Bugün 6. gün ve oğlum hala kaka yapmadı, evde spasmo panalgine var yarım fitil versem bir zarararı olurmu, veren varmı bekleyeyim mi acaba?

Günaydın kızlar, tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
Benim annecim babacım da öğretmen onlarınkide kutlu olsun o zaman :)
Keşke bende öğretmen olsaydım diye çok söylüyorum şimdi. Bizim meslekte ne gece ne gündüz ne tatil var. Ama annemde babamda öğretmen oldukları halde benim öğretmen olmamı hiç istemediler. Kısmet diilmiş demek ki!

Ayşecim Elif'te 6 gün yapmamıştı. Kuru kayısıyı kaynar suda ısladım yarısını yaladı yedi. Bıde üç kaşık filan armut verdim. Gece de fitil koydum. Yaptı Elif geceyarısı. Sende deneyebilirsin bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…