2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkese eşim kpds sınavına gitti bugün :) inşallah ii gecer

hepinizi öpüyorum
ayy 3 yıl önce ben de gırmıştım taaa ankaraya gıtmıştım izmirden.80 asldım 1o yıl dıl tazmınatı alıyorum şimdi.inşallah kazanır o<da.
benım eşim dr ıst.da malum bugun gelecektı ama sıs yuzunden hiç bi uçak kalkmıyomuş.beklıycez bakalım aça inşallah hava.

herkese tünaydınlar...opuyorumnanaktan
kızlar naber nasılsınız hasta bebişler iyileştimi?**
bende yağmuru kucağımda oturtuorum.fazla deiil tabi..
regl olucam bu arada karnım fenaaaa ağrıoo:sinifsinif:
nazcım eşinin sınavı umarım iyi geçer.
hepinizi öptükk..görüşrüzz

kızlar merhaba, bizde oğlumla oynuyoruz ayrılcaz yarın (
annem gelecek akşam kalacak, kayınvalidem rahatsızmış sanırım çocuk bakmak zor geliyor
Dünürüm iyi yolculuklar, inşallah uslu durur gelinim
bizim kendi büro işi bir iki seneyi bulacak canım, maddi olarak çok zorlanırız çalışmassam ben , elimde olsa hemen bırakırım işi ama olmuyor işte
neyse ben oğlumla vakit geçireyim biraz, yarın aşılarıda var ateşlenmez inşallah
Nazcım Allah gönlünüze göre versin sizinde
öptük sizi görüşürüz

hayırlı yolculuklar şimdiden kız cok uzaga gidiosunuz inşallah zeynebime nazar değmez hastalanmadan dönersiniz

hayırlı yolculuklar havvacım, gerçekten uzak ve soğuk yere idiyosunuz, Allah kolaylık versin, dikkat edin kendinize

ne gzlll cnm keşke bzde gdeblsek annemlern yanınaaa ama izin yok maalesef
size hyrlı yolculuklar şimdiden cnm

tünaydın herkesee
iremle ynlızım eşim herzamnki gbi nöbette :1no2:

canlarım sagolun evt uzak ama uçakla gitcez bakalım yolculuğumuz nasıl geçicek işallah rahat durur kızım.
artık soguk konusunda da evden çıkmıcam elimden geldiğince.kociş gezsin anasıyla akrabalarını peşlerine düşüp kızımı hasta edemem.:umursamaz:
ama iyikide bu bayram burdan gidiyorum oturduğum lojmanlarda herkez birbiriyle bayramlaşmak zorunda grip falan salgın bayramlaşmadan yırttım yani.
zeynebin valizini hazırladım
offff daha bizimki hazırlancak yemek yok

nasılsınız kıslar
havvacım ii yolculuklar canım benim dikkat et zeynebede kendinede..
buradada lojmanda herkesbirbirine gider aynı korkuları bizde yaşıyoruz bakalım ne olcekk

merhaba kızlar nasılsınız bende nisayı emzirdim yatırdım beşiğine havvacım hayırlı yolculuklar canım bende nisoşumu kucağımda oturturuyorum ama genellikle ya beşiğinde yada yerde minderin üstünde pek fazla kucağıma almıyorum bende regl oldum hemde 8incisi doğumdan sonra 8. reglım bu gidişle gress rekorlar kitabına gircem en çok regl gören kadın diyekaydirigubbakcemile3

olursun saadetcim ayy berbat bişi ya her kadının çekilmez çilesi ama o olamadanda olmuyo benimki aşırı oluyo ilk 3 4 gün korkuyorum kansızlıktan gidicem diye acaba bişimi kaldı içimde bak kuşkalandım şimdi

olursun saadetcim ayy berbat bişi ya her kadının çekilmez çilesi ama o olamadanda olmuyo benimki aşırı oluyo ilk 3 4 gün korkuyorum kansızlıktan gidicem diye acaba bişimi kaldı içimde bak kuşkalandım şimdi

günaydın herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyorum
sitede sorun vardı kimse girememiş
zehranın kahvaltısını yaptırdım kendiimde bişiler yiyim

günaydın herkesee,
gerçekten hiç ilerlememiş, umarım hepimiz dolu dolu ve güzel bi gün geçiririz

kıslar havvanın pamuk zeynebimizin ilk incisi çıkmış çok sevindim ben veriim haberi
havva memlekete gidicekti belki haber veremez
darısı bizmkilerin başınaa
birasdan eşim gelcek dişçiye gitcem bende inş kızımın dişleri benim dişlerime çekmez hep sorun gerçi bugün diş taşlarını flan temizletmeye gidicem bayramda parlasınn:jeyyar:

günaydın bizden de
biz de yarın ist yolcusuyuz
işlerim çok o yüzden şimdiden hepinize
ıYı BAYRAMLAR

kocaman öpüldünüzzemuszemus

günydın..herkes biyerlere gidio.biz bayramın 2.günü izmire gidicez.biraz kalıcaz kızımla..
bugün kayınvalide gelicek yağmura bakıcak bende temizlik yapıcm.
ewim çok piss oldu off kaçgündr yapamadım..lmaz:
hepinizi öptk grşrüz...

Günaydın kızlar...
Bayram gezginlerine iyi yolculuklar şimdiden.
C:tesi günü kontrolümüz vardı. Oturtma konusunu konuştum doktor amcamızla, yalnızca kucağımızda ve sırtımıza yaslanmış şekilde kısa süreli oturtabileceğimi söyledi. Bunun dışında her şekil yasakmış. Mama sandalyesine bile 8. ayda oturtacaksın dedi. Yürüteç de kesinlikle yasaklılar arasındaymış bizim doktor amcamıza göre.
Anne sütüyle yola devam. Ancak bu ay yutmayı öğrendiği için önümüz aya hazırlık olsun diye yavaş yavaş tattırmalara başlamamız gerekiyormuş. Yutkunmayı bu ayda öğrenirmiş çünkü.
Öğün haline gelmeyecek şekilde;
sabahlar iki küp şeker kadar akşamdan suda bekletilmiş inek peyniri.
Öğlene doğru elma yada armut püresi, akşamüzeride sebze püresi tattırabileceğimi söyledi. Ben şimdilik sadece dünle bugün armut püresi verdim 3 çay kaşığı kadar. Yarın da elma vericem inşallah. Bİ de herşeyi pirinç tanesi şeklinde olacak şekilde pütürlü vermemi tamamen ezmememi veya suyunu vermememi söyledi. Bİz direk pürelere başladık yani.
Ha bide ELif rekorunu kırarak 6 gün kakiş yapmadığı için akşam yarım kuru kayısıyı kaynar suda ıslatıp emdirdim. Gece 2-4 arası ayaktaydık kakiş faslımız vardı. 3 kere yaptık gece gece bi de sabah yapıverdik. Allahtan katı yapmadı. Kabız olmamış yani. Ne diye bekletiyorsa?

herkese selamlarrrrrr
biz güzel bi haftasonu geçirdik.yemekleri babamız yaptı bizde kızımla dinlendik.
ay bayramda herkesler bi yerlere gidiyooo.hepimize ii yolculuklarr.kazasız belasız gidin gelin..
biz bu bayramda buralarda kaldık.asyadan dolayı şehirdışına çıkmaya çekiniyorum.eskiden bi bayram benim memlekete balıkesire bi bayram eşimin ailesinin yanına ist. giderdik.bu yıl burdayız.bakalım belki onlar gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…