2009 Haziran Anneleri!!

herkese hayırlı cumalarr..
herkes nickini değiştirmiiiş zorla çözdüm valla:)
nilaycım pamuk efeni yesinler, kestirsin bakalım pipiyi, erkek olucak benim tatlı oğlumm..
hiç meraklanma annesi çok güzel atlatıcak.. emir 2 günde eski haline dönmüştü..

yıldönümleri kutlanmıış, tebrik ediyorum herkesi.
bizde 3,5 senelik evliyiz..
35leri görelim inşallaaaahh:)

evet nickler değişik bezne bende şaşırıyom kimdi acaba diye sünnet olucaklar şimdiden maşhh.. olmuşlarada maşhh...en güzeli bbekkken sünnet..

saadetcim aynı aymı evlendik biz seninle bizimde 2 sene 3 ay oldu evleneli.biz 2007 29 agustosta evlendik ertesi gün zafer bayramıydı zafer kutladık:lepi:

hehhehe.. senin zaferini yesinleeerrr :kedi:

günaydın tüm annişler,

umarım hepimiz için güzel bi gün olur, ben üzgünüm bu aralar, malesef kızım emmeyi tamamen bıraktı, uykuda bile almıyo, ağlıyo, sabah bi vereyim dedim resmen yas tutup ağladı yaa, artık olduğu kadar sağıp vercem,
dün de ilk kez elma püresi verdim sevdi çok şükür, zaten çoğu şeyi tattırıyorum ben, inşallah ek gıdalarda zorlanmayız

günaydın muminecimm, inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bazen bebişlere öyle bi sinir geliyo, atlatır inşallah.
benimde sütüm eskisi gibi değil artık, önceden emir 3 saat emmezse taş gibi olurlardı sağmak zorunda kalırdım, şimdi geceden sabaha ancak doluyo gibi hissediyorum. emir hala emiyo gerçi bi şikayeti yok, gecede uyanmadığı için doyuyo diye düşünüyorum. 2 haftamız kaldı sonra bizde ek gıdalara geçeceğiz.

accık geçmişe bakdımda.. en kıdmeli biz olsak gerek.. 14 yılımzı biiti ekimde:)):kedi:

maşallaah armycim, Allah ayırmasıınnn..

bizde 26 temmuz 2008 evlendik 1 ay sonra kızıma hamile kalmışım
en çıtırımız diycektim ki nida varmış:)
saadetcim aynı aymı evlendik biz seninle bizimde 2 sene 3 ay oldu evleneli.biz 2007 29 agustosta evlendik ertesi gün zafer bayramıydı zafer kutladık:lepi:
7 ağustos 2007(nikah) de bizimde cnm(anı zamanda doğum günüm) 11 ağus. (düğünümüz)
Biz de 15 agustos 2008 de evlendik. 1 ay sonra kizima hamile kaldim bende :))
sanırım en çiçeği burnunda çiftimiz alkisalkisalkis :hooray:

hayırlı cumalar herkese
bizde ek gıdalara geçtik ama düzenli vermiyorum arada
tek gögsümü emiyor birini almıyor sütte kalmadı onda
şimdiik yetiyor tek gögsüm inşallah onuda reddetmez emer
artık seçme haklarını kullanmaya başladılar
cok işimiz var coooookkk

abisicim sanırsam en eski benim. 14 yılı deviridk canım biz:))darısı sizlere olsun inş.... benim kızda eklere geçtik geçeli az emiyor.. bıraktı bırakacak nerdeyse:KK43:(

Günaydın herkese , hayırlı cumalar,
bizde üst kata eşya taşıyorlar sanırım ,takır tukurev yıkılcak sanki, yusuf kayra uyaınca korkçak yavrum
kayınvalideme gideyim bari uyanınca

bizim evlilik yıldönümümüz de 29.haziran.2008, lohusaydım kırkım çıkmamıştı daha bir yere de gidemedik, çok sinir bozucuydu, eşimde şehirdışındaydı gündüz, geldi yattı uyudu , ilk evlilik yıldönümümüz ziyan olmuştu :eek:lmaz:

sütü azalan arkadaşlar sık sık sağın, medela baya arttırdı benim sütümü, yavrukuşum pek emmiyor iki gündür ama emmesede sağıp koyuyorum buzluğa ,azalamasın diye

Günaydın herkese , hayırlı cumalar,
bizde üst kata eşya taşıyorlar sanırım ,takır tukurev yıkılcak sanki, yusuf kayra uyaınca korkçak yavrum
kayınvalideme gideyim bari uyanınca

bizim evlilik yıldönümümüz de 29.haziran.2008, lohusaydım kırkım çıkmamıştı daha bir yere de gidemedik, çok sinir bozucuydu, eşimde şehirdışındaydı gündüz, geldi yattı uyudu , ilk evlilik yıldönümümüz ziyan olmuştu :eek:lmaz:
olsun canım sağlık olsunda bundan sonra kutlarsınzı inşş..

günaydın cnm masılsın:)
ğol sen nasılsın?iremcik nasıl?
yiim canım saiyiyi

sütü azalan arkadaşlar sık sık sağın, medela baya arttırdı benim sütümü, yavrukuşum pek emmiyor iki gündür ama emmesede sağıp koyuyorum buzluğa ,azalamasın diye
canım bende de elektrikli medeal var.. ama ben ne zaman sağsam benim dahada azalıyor.. korkuyorum sağmaya.. ilk kızım 3 am zor emdi.. sonra sağdım verdim 10 günde kesildi sütütm:KK43:

kızlar oğlumu iyi edicem derken ben de kaptım şifayı grip oldum:KK43:
domuz gribi değilimdir inşallah doktora gitmeyi reddediyorum, oğlumu kimseye güvenip bırakamam artık hastalığı geçmeden.
maske takıyorum evde ahmet uyurken ben de sızıyorum zaten. dua edelim mübarek gün tüm hastalar ben ve oğlum da dahil hemencecik iyileşsin...

nazcım geçmiş olsun canım.. Allah acil şifa versin.. değilsndir canım.. insanaları iyice paranoya yaptılar bu domuz giribinden zaten:KK43:

naz geçmiş olsun canım,
şu kışı sağ salim atlatsaydık bi yaaa, hastalık korkusundan bebklerimiz iyice asosyal büyüyecek,
benim kız dün resmen annemlerinin gidişinin artçı şoklarını yaşadı kızlar, 10 gündür hiç yalnız kalmamaıştı, 1 saaniye bırakmadı beni yanından, ama bugün biraz toparladık şükür yoksa kafayı yicektim

olsun canım sağlık olsunda bundan sonra kutlarsınzı inşş..

ğol sen nasılsın?iremcik nasıl?
yiim canım saiyiyi

canım bende de elektrikli medeal var.. ama ben ne zaman sağsam benim dahada azalıyor.. korkuyorum sağmaya.. ilk kızım 3 am zor emdi.. sonra sağdım verdim 10 günde kesildi sütütm:KK43:
iiz cnm iremcikde iii uyuyo kendileri :)))
senn kızlarında iidir öpüyorum meleklerini cnm

kızlar oğlumu iyi edicem derken ben de kaptım şifayı grip oldum:KK43:
domuz gribi değilimdir inşallah doktora gitmeyi reddediyorum, oğlumu kimseye güvenip bırakamam artık hastalığı geçmeden.
maske takıyorum evde ahmet uyurken ben de sızıyorum zaten. dua edelim mübarek gün tüm hastalar ben ve oğlum da dahil hemencecik iyileşsin...

dualrım sennle cnmmm hemencik toparlarsını inş

armağan, mümine çok sağolunn...

walla hem de nasıl paranoyak olduk sormayınn,bi de bayram geliyo virüsler iyice yayılacak..
mümine ben evde oturmaktan nefret ediyorum, hep kış bebeği istemiştim yaza toparlar iznimde bol bol gezeriz diye ama nasip işte haziranda doğdu tosbağacık..şimdi hem o hem ben "ev" denilen açık ceza evindeyiz akşamdan akşama ziyarete kociş geliyo Allahtan...

X