ooooo hadı bakalım nice senelere tanışma yıldönümünüzü yesinler sizin:))
cnm inanmaktan,güwenmekten başka çaremiz yok malesefflmaz:
ya bu ülkede bunlarla birlikte yaşıycaz yada terk edicezzz..:umursamaz:
ben artık takmıorum gerçekten bu çocuklar eninde sonunda bişeylere maruz kalıcaklar zaten.biz ne kadar sakınsak onları illaki hastalık mikrop bulaşacak.
allah sonumuzu hayır etsin...
bende bayramda izmirdeyim.bir sürü plan yaptık eşimle umarım gerçekleştirebilirizz..
eşim döncek ben kalmayı düşünüyorum,annem yalnız çünkü babam almanyaya gitti..
kızlar bu arada bugün bizim tanışma yıldönümüzzzz...:asigim::asigim::asigim:
4 sene önce bugün eşimle tanıştıkkkk.dün dgibiii yaaaaasenağlama
duygulandım bak şimdi......
aradı biraz önce kutladı beni sewdiğini iyiki tanıdığını söyledi...
akşama yemeğe götürecekmiş bizi:içelim:
bizim ıspanak yarına kaldıı:roflol:
geçmiş olsun hülyacım bir an önce toparlanır inşallah kuzucuk.off ya şu şurupları içirmek ölüm bana içmek istemiyo öğürüyo bende kusucak diye korkuyorum az önce bebe bisküvisi yedirdim onuda kustu emmekte istemiyo aç aç duruyo öle meyve suyu sıktım elma suyu onuda içmedi öğürdü normalde içer yer yani ama şimdi ilaçlardanmıdır bilmem ama iştahı yok öğürüyo kusuyo bi iyileşsede eskisi gibi olsa mızmızlanmasına bile razıyım yaa
vayyy küçük adam:) bız de yarın yaptırıcaz 2.dozu.selam kızlar bizde bugün 5. ay kontrolümüze gittik maşallah efoşun boyuda kilosuda iyi dedi doktor 6. aya kadar sadece anne sütüyle devam dedi..
rota virüs aşısının ikinci dozunu oldu hayırlısıylada c.tesi sünnetimizi olucaz bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz bebişlerinizide..
hayırlısıyla erkek olucak teyzesi..
geçmiş olsun canım bebişine hemen iyileşir annesinin memesini lüpür lüpür emer yine..
geçmişi okumadım yıldönümü olan arkadaşlar varmış mutluluklar kızlar yıldönümünüz kutlu olsun..
bizimde geçen ay yıldönümümüzdü:))
yani cnm bi sağlıkçı bunu yapıyorsa....ayy kadına bak ya alanada alma denmiyorki insanların kendilerinin düşünmesi lazım
maşallah efoşa hadi bklm küçük erkek oluooo onada maşallah ağrısısz sancısız atlatır inş..selam kızlar bizde bugün 5. ay kontrolümüze gittik maşallah efoşun boyuda kilosuda iyi dedi doktor 6. aya kadar sadece anne sütüyle devam dedi..
rota virüs aşısının ikinci dozunu oldu hayırlısıylada c.tesi sünnetimizi olucaz bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz bebişlerinizide..
bizde aralığın 23 ünde 2. yılımıza gireceğiz bakalım ne yapacak sefkilimm
en çömez ben miyim acaba
yani cnm bi sağlıkçı bunu yapıyorsa....
maşallah efoşa hadi bklm küçük erkek oluooo onada maşallah ağrısısz sancısız atlatır inş..
yıldönümü olanları kutluyorum bebişleriyle beraber daha nice seneler diliyorum..
en çömez kim acaba merak ettim kaydirigubbakcemile3
bizde 2sene3.5 aylık evliyiz:asigim:
bizde yeni gecirdik yildönümüzü 04.11.2007. 2 senemis doldu. ilk defa ceylini birakip biryerlere gitdik, basdan zor geldi cok zaten kayinvaldemi arayip durduk.
ya kizlar sizin nickler´mi deyisdi
bizde 26 temmuz 2008 evlendik 1 ay sonra kızıma hamile kalmışım
günaydın tüm annişler,
umarım hepimiz için güzel bi gün olur, ben üzgünüm bu aralar, malesef kızım emmeyi tamamen bıraktı, uykuda bile almıyo, ağlıyo, sabah bi vereyim dedim resmen yas tutup ağladı yaa, artık olduğu kadar sağıp vercem,
dün de ilk kez elma püresi verdim sevdi çok şükür, zaten çoğu şeyi tattırıyorum ben, inşallah ek gıdalarda zorlanmayız
günaydın bu arada, ilayda nasıl, uslanmıştır umarım