2009 Haziran Anneleri!!

ooooo hadı bakalım nice senelere tanışma yıldönümünüzü yesinler sizin:))

geçmiş olsun hülyacım bir an önce toparlanır inşallah kuzucuk.

vayyy küçük adam:) bız de yarın yaptırıcaz 2.dozu.

ay sanırım bu topıktekı en kıdemlı evlı bızız.hazıran da 7 yıl bitti bizim.:asigim:

ayy kadına bak ya alanada alma denmiyorki insanların kendilerinin düşünmesi lazım
yani cnm bi sağlıkçı bunu yapıyorsa....
maşallah efoşa hadi bklm küçük erkek oluooo onada maşallah ağrısısz sancısız atlatır inş..

yıldönümü olanları kutluyorum bebişleriyle beraber daha nice seneler diliyorum..
en çömez kim acaba merak ettim kaydirigubbakcemile3
bizde 2sene3.5 aylık evliyiz :asigim:

bizde aralığın 23 ünde 2. yılımıza gireceğiz bakalım ne yapacak sefkilimm
en çömez ben miyim acaba

valla biz 6 yıllık evliyiz, ama evliliğimizin ruh yaşı daha 1 yıl diyeyim, ruhumuz çıtır yaani :lepi:

bizde 26 temmuz 2008 evlendik 1 ay sonra kızıma hamile kalmışım

elacım, sizin daha dumanınız tütüyo, çok yenisiniz,

Allah nice mutlu yıllara ulaştırsın hepimizi arkadaşlar,hepinize iyi geceler tatlı rüyalar a.s.

saadetcim aynı aymı evlendik biz seninle bizimde 2 sene 3 ay oldu evleneli.biz 2007 29 agustosta evlendik ertesi gün zafer bayramıydı zafer kutladık:lepi:

bizde yeni gecirdik yildönümüzü 04.11.2007. 2 senemis doldu. ilk defa ceylini birakip biryerlere gitdik, basdan zor geldi cok zaten kayinvaldemi arayip durduk.
ya kizlar sizin nickler´mi deyisdi

bizde yeni gecirdik yildönümüzü 04.11.2007. 2 senemis doldu. ilk defa ceylini birakip biryerlere gitdik, basdan zor geldi cok zaten kayinvaldemi arayip durduk.
ya kizlar sizin nickler´mi deyisdi

gecmis ama kutlarim canim
evt nickler degisti kaydirigubbakcemile5

günaydın tüm annişler,

umarım hepimiz için güzel bi gün olur, ben üzgünüm bu aralar, malesef kızım emmeyi tamamen bıraktı, uykuda bile almıyo, ağlıyo, sabah bi vereyim dedim resmen yas tutup ağladı yaa, artık olduğu kadar sağıp vercem,
dün de ilk kez elma püresi verdim sevdi çok şükür, zaten çoğu şeyi tattırıyorum ben, inşallah ek gıdalarda zorlanmayız

Günaydin Müminecim,
niye öyle oldu ki ? Sence neden böyle? bir fikrin var mi?

nidacım sütüm iyice azaldı o yüzden olabilir sanırım, bu bebişler iyice tembel oluyo, bi kaç sefer istediği gibi gelmeyince sinirlendi, hırs yaptı galiba, yaa uykusunun içinde bile nasıl anlıyo bilmiyorum

o emmiyo, bi de taşınma telaşı derken iyice azaldı, artık sağarak arttırmaya çalışıcam, bari 6 ayı tamamlyabilsek (

günaydın herkese bizimde bırakmak üzere günde 2 kere bilemedin 3 kere emiyoo ek gıdalar daha cazip geliyo herhalde

selam kzıalr.. herkese günaydın hayılrı cumalar.. benim kzıda eklere geçtik geçeli çok nazlanıyor wmmwk içn.. emdii de en fazla 5 dk.. benimde sütüm azladı bu yüzden(ofofff. ek gıda vermesem bu kezde doymuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…