2009 Haziran Anneleri!!

canım ben buraya yazmıştım bak istersenhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/324048-2009-haziran-bebeklerinin-monusu-13.html
ama sütün yetiyosa bence çok zorlama bebeğini hazır değildir belki istemiyosa bi kaçgün bekle tekrar dene
iştahsız olmaz canım sütün yetiyodur karnı tokdur ondan istemiyodurr

saol cnm ewt güzel olur hava alırız bizdeee.gideceğimiz yer tepede bir balık restaurant..
balığa bayılırımmmmcokacimcoookcokacimcoook.
inşallah sizinde yemek güzel geçer..ihtiyacımız var arada böle şeylere..

haklısın hülyacım artık zor olacak ama takmıcaz.meleklerimiz allaha emanet

daha nice senelere ilkecim yemek güzelmiş bana gönder olurmu daha bişey yapmadım

canım almıyosa zorlama dr öyle dedi sonra tekrar dene.biz hafta hafta geçiyoruz bu hafta sadece meyve püresi haftaya yogurt

ay çok güldüm binnurcum demek hava atıyodun
allah hiç ayırmasın sizi

benimde kocişin semineri var 3 gün sadece eve yatmaya gelcek.yemekte tekim yani.
makarna yapayım bari

saol cnmmm ayıpsın gel beraber yiyelimmopuyorumnanaktan..

iyi akşamlar kızlar benim kocamda üç sene önce bugün beni istemeye gelmişti ay ay:asigim:ne heyecanlı bir gündü ya aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ne koşuşturma içindeydim koş koş

haziran annişleri hemen hemen aynı senelerde evlenmişler biizmde bidaki ay evlilik yıldönümümüz 3. seneyi bitiricez

ilkecim sağlıklı huzurlu nice senelere yavrunla beraber allahım mutluluğunuzu dahada arttırsın

off ya şu şurupları içirmek ölüm bana içmek istemiyo öğürüyo bende kusucak diye korkuyorum az önce bebe bisküvisi yedirdim onuda kustu emmekte istemiyo aç aç duruyo öle meyve suyu sıktım elma suyu onuda içmedi öğürdü normalde içer yer yani ama şimdi ilaçlardanmıdır bilmem ama iştahı yok öğürüyo kusuyo bi iyileşsede eskisi gibi olsa mızmızlanmasına bile razıyım yaa

nisacım kıyamam ben ona yaa ...
hastalık bizlerı bıle nasıl yıpratıyo ki kızın daha cok küçük bagışıklık sistemlerı öyle öyle gelişecek rabbim şifalar versin inş.

saol alhancım inş tatlım yaa inş düzelsin diye bakıyorum valla bide bu haftasonu doğum günü var yeğenimin 1. yaş günü kızım iyileşemezse onada gidemicez :çok üzgünüm:

saol hülyacım..hepimiz inş bebeklerimizle mutlu huzuru oluruz...
bebeğinede geçmiş olsun kıyamammmmm yaa.merak etme bebekler çabuk atlatır..
umarım en kısa zamanda düzelir..
.

kızlar hepinize iyi akşamlar
birkaçgündür yoktum
bebişleriniz nasıllar
hasta olan kuzucuklar nasıl oldular

off yaa kızımın hastalığı yetmezmiş gibi bende grip oldum yaa öfff onada geçicek şimdi ya zaten öksürüyo bide burnu tıkanırsan yandım bennn
Hülyacım geçmiş olsun ,çok zor hasta olmak

Canım geçmiş olsun

Ne düşüncesiz insanlar var ya, sinir oldum, verme canım kızarlarsa kızsınlar, soğuk suya girsin kızan varsa, hayret bişey
Dünürümm çok sağol,dikkatli baktım baya geçmiş, bidahaki aya geçmesse götürürüm
sizede iyi yolculuklar canım, biz gene evdeyiz bu bayram :gitme:
Tanışma yıldönümünüz kutlu olsun İlkecim

Bende tekim dünürüm, bizim babamızda mükelleflerine gitçekmiş, gel beraber yiyelim cokacimcoook

Yusuf Kayra çok iştahsız dünden beri, aç aç geziyo , ne emiyo, ne çorbasını içti, biberonla veriyorum onu da içmiyo, dişmi çıkarcak acaba, diş çıkaran bebişler böyle oldumu sizde ?????????????
hasta gibide görünmüyor, salonda turluyor şu an yürüteçte, salodaki halıyı kaldırdım , parkede zaten kendi kayıyo yürüteç oda seviniyor yavrum, ayaklarına kuvvet vermiyor yani

göz doktoruna gitmem lazım buaralar gözlerim kızarık beyazı ,muhtemelen derecem arttı 0.75 ti takmadım hiç.öbür ay zeynebi knt götürünce gidim bari

damadım hastamı yoksa kıyamam yavrum şu dişler çıksada rahatlasak

selam kızlar bizde bugün 5. ay kontrolümüze gittik maşallah efoşun boyuda kilosuda iyi dedi doktor 6. aya kadar sadece anne sütüyle devam dedi..
rota virüs aşısının ikinci dozunu oldu hayırlısıylada c.tesi sünnetimizi olucaz bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz bebişlerinizide..

iyi akşamlar herkesee,
yıldönümü olan herkesi kutluyorum, bize göre çoğunuz tazesiniz, bizim de kasım başındaydı nişanımız, tam 7 yıl önce, şubatta da 6 yıllık evli olucaaz, su gibi akıyo zaman, inşallah kocişlermizle birlikte sağlıl, mutlu huzurlu bi ömür geçiririz, ve tabii evlatlarımızla birlikte

hasta ciciannesi, memeden ayrılmayan çcuk emmiyor, bir çay kaşığı calpol verdim ağrısı varsa geçsin biraz

şekerkızcım ne gzl yazmışsın kızan soğuk suya girsin alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5

maşallah efemize, erkekmi oluyor artık

hasta ciciannesi, memeden ayrılmayan çcuk emmiyor, bir çay kaşığı calpol verdim ağrısı varsa geçsin biraz

kaydirigubbakcemile5

maşallah efemize, erkekmi oluyor artık

hayırlısıyla erkek olucak teyzesi..
geçmiş olsun canım bebişine hemen iyileşir annesinin memesini lüpür lüpür emer yine..

geçmişi okumadım yıldönümü olan arkadaşlar varmış mutluluklar kızlar yıldönümünüz kutlu olsun..
bizimde geçen ay yıldönümümüzdü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…