2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar oğluma 3 gündür armut ve elma suyu ve püresi veriyorum ama hiç sevmedi yutamıyor öğüyor 1 çay kaşı anca verebiliyorum günde, siz neler yapıyrsunuz ek gıdalar beni zora sokacağa benziyor. Lütfen ne yedirdiğinizi miktarını ve hangi öğünde yedirdiğinizi yazarmısınız? Çorbalar için erken mi acaba? Ben sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetiyor, amacım işdahsız olmasın diye uğraşıyorum.

canım ben buraya yazmıştım bak istersenhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/324048-2009-haziran-bebeklerinin-monusu-13.html
ama sütün yetiyosa bence çok zorlama bebeğini hazır değildir belki istemiyosa bi kaçgün bekle tekrar dene
iştahsız olmaz canım sütün yetiyodur karnı tokdur ondan istemiyodurr

benimde yazdıklarım gitmiyoo
nazar değdi haziran meleklerinee düşenler hasta olanlarr hepsine geçmiş olsun
havvacım artık bende takmıyorum benim yediğim şeyler gdolu o zaman emzirmiyim mama vermemekde böle bişi bence
ilkecim tanışma yıldönümünüz kutlu olsun ohh başbaşa bi yemek hımmm süper..
ayy ben 16 yaşındaydım eşimle tanıştığımda aklıma geldide lisede ne hava atardım bee
arkadaşlarımın sevgilisi anaodolu lisesine giderdi ayy nekadar basit benimki harp okuluna gidiyo derdim şimdi aklıma güldüm kedimee
eşim bazen ben seni büyüttüm dio haklı adam
bizde bu akşam eşimin arkadaşına gidiyoruz yemeğe inş zehra huzursuzlanmaz

saol cnm ewt güzel olur hava alırız bizdeee.gideceğimiz yer tepede bir balık restaurant..
balığa bayılırımmmmcokacimcoookcokacimcoook.
inşallah sizinde yemek güzel geçer..ihtiyacımız var arada böle şeylere..

artık ne kadar doğru orası bilinmez ama yapacak bişi yok ölede bölede mama veriyoruz bebeklere ben sma kullanıyorum çok iyi bi mama ama gdo varmı yokmu bilemiyorum vrsada allah bildiği gibi yapsın onları yok canım üşütmezsiniz çok sobanın yanına yaklaştırma soba bi yandımı tam yanıyo tabii odayada bağlı büyükse biraz zor ısınıyo terletmemeye çalış ama gece zor oluyo eserde tüter diye ben yakamıyoum ee halilyle çokda sıcak olmuyo ev sabaha karşı soğuyo ne yapcam bilmem

haklısın hülyacım artık zor olacak ama takmıcaz.meleklerimiz allaha emanet

cnm inanmaktan,güwenmekten başka çaremiz yok maleseff:eek:lmaz:
ya bu ülkede bunlarla birlikte yaşıycaz yada terk edicezzz..:umursamaz:
ben artık takmıorum gerçekten bu çocuklar eninde sonunda bişeylere maruz kalıcaklar zaten.biz ne kadar sakınsak onları illaki hastalık mikrop bulaşacak.
allah sonumuzu hayır etsin...

bende bayramda izmirdeyim.bir sürü plan yaptık eşimle umarım gerçekleştirebilirizz..
eşim döncek ben kalmayı düşünüyorum,annem yalnız çünkü babam almanyaya gitti..

kızlar bu arada bugün bizim tanışma yıldönümüzzzz...:asigim::asigim::asigim:
4 sene önce bugün eşimle tanıştıkkkk.dün dgibiii yaaaaasenağlama
duygulandım bak şimdi......
aradı biraz önce kutladı beni sewdiğini iyiki tanıdığını söyledi...:eek:
akşama yemeğe götürecekmiş bizi:içelim:
bizim ıspanak yarına kaldıı:roflol:

daha nice senelere ilkecim yemek güzelmiş bana gönder olurmu daha bişey yapmadım

Kızlar oğluma 3 gündür armut ve elma suyu ve püresi veriyorum ama hiç sevmedi yutamıyor öğüyor 1 çay kaşı anca verebiliyorum günde, siz neler yapıyrsunuz ek gıdalar beni zora sokacağa benziyor. Lütfen ne yedirdiğinizi miktarını ve hangi öğünde yedirdiğinizi yazarmısınız? Çorbalar için erken mi acaba? Ben sadece anne sütü veriyorum ve sütüm yetiyor, amacım işdahsız olmasın diye uğraşıyorum.

canım almıyosa zorlama dr öyle dedi sonra tekrar dene.biz hafta hafta geçiyoruz bu hafta sadece meyve püresi haftaya yogurt

benimde yazdıklarım gitmiyoo
nazar değdi haziran meleklerinee düşenler hasta olanlarr hepsine geçmiş olsun
havvacım artık bende takmıyorum benim yediğim şeyler gdolu o zaman emzirmiyim mama vermemekde böle bişi bence
ilkecim tanışma yıldönümünüz kutlu olsun ohh başbaşa bi yemek hımmm süper..
ayy ben 16 yaşındaydım eşimle tanıştığımda aklıma geldide lisede ne hava atardım bee
arkadaşlarımın sevgilisi anaodolu lisesine giderdi ayy nekadar basit benimki harp okuluna gidiyo derdim şimdi aklıma güldüm kedimee
eşim bazen ben seni büyüttüm dio haklı adam
bizde bu akşam eşimin arkadaşına gidiyoruz yemeğe inş zehra huzursuzlanmaz

ay çok güldüm binnurcum demek hava atıyodun
allah hiç ayırmasın sizi

benimde kocişin semineri var 3 gün sadece eve yatmaya gelcek.yemekte tekim yani.
makarna yapayım bari

daha nice senelere ilkecim yemek güzelmiş bana gönder olurmu daha bişey yapmadım

canım almıyosa zorlama dr öyle dedi sonra tekrar dene.biz hafta hafta geçiyoruz bu hafta sadece meyve püresi haftaya yogurt

allah hiç ayırmasın sizi

benimde kocişin semineri var 3 gün sadece eve yatmaya gelcek.yemekte tekim yani.
makarna yapayım bari

saol cnmmm ayıpsın gel beraber yiyelimmopuyorumnanaktan..

iyi akşamlar kızlar benim kocamda üç sene önce bugün beni istemeye gelmişti ay ay:asigim:ne heyecanlı bir gündü ya aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ne koşuşturma içindeydim koş koş

haziran annişleri hemen hemen aynı senelerde evlenmişler biizmde bidaki ay evlilik yıldönümümüz 3. seneyi bitiricez

ilkecim sağlıklı huzurlu nice senelere yavrunla beraber allahım mutluluğunuzu dahada arttırsın

off ya şu şurupları içirmek ölüm bana içmek istemiyo öğürüyo bende kusucak diye korkuyorum az önce bebe bisküvisi yedirdim onuda kustu emmekte istemiyo aç aç duruyo öle meyve suyu sıktım elma suyu onuda içmedi öğürdü normalde içer yer yani ama şimdi ilaçlardanmıdır bilmem ama iştahı yok öğürüyo kusuyo bi iyileşsede eskisi gibi olsa mızmızlanmasına bile razıyım yaa

nisacım kıyamam ben ona yaa ...
hastalık bizlerı bıle nasıl yıpratıyo ki kızın daha cok küçük bagışıklık sistemlerı öyle öyle gelişecek rabbim şifalar versin inş.

saol alhancım inş tatlım yaa inş düzelsin diye bakıyorum valla bide bu haftasonu doğum günü var yeğenimin 1. yaş günü kızım iyileşemezse onada gidemicez :çok üzgünüm:

haziran annişleri hemen hemen aynı senelerde evlenmişler biizmde bidaki ay evlilik yıldönümümüz 3. seneyi bitiricez

ilkecim sağlıklı huzurlu nice senelere yavrunla beraber allahım mutluluğunuzu dahada arttırsın

saol hülyacım..hepimiz inş bebeklerimizle mutlu huzuru oluruz...
bebeğinede geçmiş olsun kıyamammmmm yaa.merak etme bebekler çabuk atlatır..
umarım en kısa zamanda düzelir..
.

kızlar hepinize iyi akşamlar
birkaçgündür yoktum
bebişleriniz nasıllar
hasta olan kuzucuklar nasıl oldular

off yaa kızımın hastalığı yetmezmiş gibi bende grip oldum yaa öfff onada geçicek şimdi ya zaten öksürüyo bide burnu tıkanırsan yandım bennn
Hülyacım geçmiş olsun ,çok zor hasta olmak

bende 1 aydır bi türlü düzelemedim nasıl bi grip bende anlamadım.dr a gittim faranjit dedi birazda bronşit varmış ilaçta kullanıyorum ama yina iyileşemiyorum.ben hasta kızım hasta bi türlü düzelemiyoruz.kızımında burnu tıkanıytor.
Canım geçmiş olsun

merhaba fıstılar ve fındıkları:)))
herkes iyidir inşş..
bzde iiz yemeğimi yaptım geldm öğleden sonra komşuya geçcemde iremi babasına bırakıp ondan evi yemeği hallettmm :)
şimdide baba kız uyuyorlar
arzucum aman dikkat edin allah korusun uzak olsun yavrularımızdan..
bizim apartmandada hemşire bi bayan var kızı okulan getrmiş domuz gribini ailecek hastanelik olmuşlar
iremden 15 gün küçük bebeğide var onada geçmiş ama atlatmışlar hepsii..bebek hariç 3ü ağır geçirmiş baya...
geçen komşunun oğluna iğne vursun die götürmüştkk
bize sölüoo bi gzlll sonrada iremi sevmek istedi aman abla dedim kuzuma grip fln bulaştırrsın yok geçti artık dedi aldı elimdenn ne ypcağımı şaşırdım
o gün eve gelr gelmez iremi btan aşağı dezenfekte ettimm çıldırmk üzereydmm allahım korusunnn :Saruboceq:
nasıl bi hemşireee yaa anlamadım bide sağlıkçıııı
Ne düşüncesiz insanlar var ya, sinir oldum, verme canım kızarlarsa kızsınlar, soğuk suya girsin kızan varsa, hayret bişey
ay kafayı yicem dünden beri yazdıklarım gitmiyor
işallah bu gider
hasta olan düşen bebişlere geçmiş olsun allahım korusun miniklerimizi
dünürüm saadette yazmış normal sütteki yağ o.bende geceleri dondurduğum sütleri çözdürüp veriyorum aynı senin dediğin gibi oluyor.dr kayma olayına geçer dediyse üzülme ama bu aydan sonra göz doktoruna götür istersen bursa göze.
arzucum aman dikkat etsin eşin allahım herkezi korusun şu felaketten.

kızlar eşimin 2 tane arkadaşı tarım bakanlığında müfettiş.şu fabrikaları falan detleyenlerden.
eşim mamalardaki gdo yu sormuş.
okonuda rahat olun demiş bakanlık bebek mamalarında çok hassas gdo yok her soya lensitini gdo demek değil demiş.kendisinin de bebeği varmış milupa,sma yada hipp kullanıyormuş.
umarım içiniz azcık rahatlamıştır.tabi onların yalancısıyız

offf bizde pazartesi artvine uçıyoruz bayrama kayınvaldeler orada evleri sobalı işallah zeynebi uşütmeyiz.
Dünürümm çok sağol,dikkatli baktım baya geçmiş, bidahaki aya geçmesse götürürüm
sizede iyi yolculuklar canım, biz gene evdeyiz bu bayram :gitme:

cnm inanmaktan,güwenmekten başka çaremiz yok maleseff:eek:lmaz:
ya bu ülkede bunlarla birlikte yaşıycaz yada terk edicezzz..:umursamaz:
ben artık takmıorum gerçekten bu çocuklar eninde sonunda bişeylere maruz kalıcaklar zaten.biz ne kadar sakınsak onları illaki hastalık mikrop bulaşacak.
allah sonumuzu hayır etsin...

bende bayramda izmirdeyim.bir sürü plan yaptık eşimle umarım gerçekleştirebilirizz..
eşim döncek ben kalmayı düşünüyorum,annem yalnız çünkü babam almanyaya gitti..

kızlar bu arada bugün bizim tanışma yıldönümüzzzz...:asigim::asigim::asigim:
4 sene önce bugün eşimle tanıştıkkkk.dün dgibiii yaaaaasenağlama
duygulandım bak şimdi......
aradı biraz önce kutladı beni sewdiğini iyiki tanıdığını söyledi...:eek:
akşama yemeğe götürecekmiş bizi:içelim:
bizim ıspanak yarına kaldıı:roflol:
Tanışma yıldönümünüz kutlu olsun İlkecim

allah hiç ayırmasın sizi

makarna yapayım bari
Bende tekim dünürüm, bizim babamızda mükelleflerine gitçekmiş, gel beraber yiyelim cokacimcoook

Yusuf Kayra çok iştahsız dünden beri, aç aç geziyo , ne emiyo, ne çorbasını içti, biberonla veriyorum onu da içmiyo, dişmi çıkarcak acaba, diş çıkaran bebişler böyle oldumu sizde ?????????????
hasta gibide görünmüyor, salonda turluyor şu an yürüteçte, salodaki halıyı kaldırdım , parkede zaten kendi kayıyo yürüteç oda seviniyor yavrum, ayaklarına kuvvet vermiyor yani

göz doktoruna gitmem lazım buaralar gözlerim kızarık beyazı ,muhtemelen derecem arttı 0.75 ti takmadım hiç.öbür ay zeynebi knt götürünce gidim bari

damadım hastamı yoksa kıyamam yavrum şu dişler çıksada rahatlasak

selam kızlar bizde bugün 5. ay kontrolümüze gittik maşallah efoşun boyuda kilosuda iyi dedi doktor 6. aya kadar sadece anne sütüyle devam dedi..
rota virüs aşısının ikinci dozunu oldu hayırlısıylada c.tesi sünnetimizi olucaz bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz bebişlerinizide..

iyi akşamlar herkesee,
yıldönümü olan herkesi kutluyorum, bize göre çoğunuz tazesiniz, bizim de kasım başındaydı nişanımız, tam 7 yıl önce, şubatta da 6 yıllık evli olucaaz, su gibi akıyo zaman, inşallah kocişlermizle birlikte sağlıl, mutlu huzurlu bi ömür geçiririz, ve tabii evlatlarımızla birlikte

göz doktoruna gitmem lazım buaralar gözlerim kızarık beyazı ,muhtemelen derecem arttı 0.75 ti takmadım hiç.öbür ay zeynebi knt götürünce gidim bari

damadım hastamı yoksa kıyamam yavrum şu dişler çıksada rahatlasak
hasta ciciannesi, memeden ayrılmayan çcuk emmiyor, bir çay kaşığı calpol verdim ağrısı varsa geçsin biraz

şekerkızcım ne gzl yazmışsın kızan soğuk suya girsin alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bizde bugün 5. ay kontrolümüze gittik maşallah efoşun boyuda kilosuda iyi dedi doktor 6. aya kadar sadece anne sütüyle devam dedi..
rota virüs aşısının ikinci dozunu oldu hayırlısıylada c.tesi sünnetimizi olucaz bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyoruz bebişlerinizide..
maşallah efemize, erkekmi oluyor artık

hasta ciciannesi, memeden ayrılmayan çcuk emmiyor, bir çay kaşığı calpol verdim ağrısı varsa geçsin biraz

kaydirigubbakcemile5

maşallah efemize, erkekmi oluyor artık

hayırlısıyla erkek olucak teyzesi..
geçmiş olsun canım bebişine hemen iyileşir annesinin memesini lüpür lüpür emer yine..

geçmişi okumadım yıldönümü olan arkadaşlar varmış mutluluklar kızlar yıldönümünüz kutlu olsun..
bizimde geçen ay yıldönümümüzdü:))

X